Haftalık Burç Yorumları- 2 Ağustos Haftası

2 ağustos

2 Ağustos- 8 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

2 Ağustos- 8 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza, Aslan burcunda 16 derece yaşanacak olan yeni ayın etkisiyle  giriş yapıyoruz. Yeni Ay zamanlarından birkaç gün önce gökyüzünde Ay git gide görünmez hale gelir ve kapanış enerjisinde olur. Bu günlerde herhangi bir işe başlamak büyük riskler almak ve yeni atılımlar yapmak çok da doğru olmaz. Riskler alabilmek için yeni ay sonrasında ayın hilal olduğu zamanları beklemek gerekir.

Hafta boyunca Merkür’ün ve Güneş’in Aslan burcunda olması aldığımız kararlarda net olacağımız anlamına gelir. Hafta genelinde daha inatçı ve egolu olabiliriz. Venüs ve Mars’ın Başak burcunda olması da ilişkilerde ve para konularında daha mantıklı ve daha hesaplı olacağımız zamanları beraberinde getirebilir.

Pazartesi ve Salı günleri yaşanacak olan Venüs Uranüs üçgeni, ilişkiler ve para konularında hızlı ve olumlu bir akışı getirebilir. Venüs’ün Başak burcunda Uranüs’ün de Boğa burcunda olması emek verdiğimiz konularda karşılık almak isteyeceğimiz bir süreci beraberinde getirebilir. Aynı zamanda bu üçgenler ilişkiler ve para konularında destekleyici etkilere sahiptir.

Mars’ın ve Venüs’ün Başak burcunda olması hafta genelinde sağlık ile ilgili gelişmeleri ön plana çıkarırken, büyük sınav verdiğimiz Covid virüsü ile ilgili artışları beraberinde getirebilir. Hafta genelinde kalp, tansiyon, dolaşım sistemi, sırt bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara dikkat etmeliyiz.

Salı gününden sonra kararlarımızda ve tepkilerimizde daha savunmacı olabiliriz. Kendimizi kısıtlanmış, sınırlandırılmış ve baskı altında hissedebiliriz.

Çarşambadan sonra yaşanacak olan Uranüs kareleri, hafta genelinde yaşadığımız engellenmişlik ve sıkışmışlık hissi ile fevri davranışlar sergilememize neden olabilir. Değiştirmeye çalıştığımız konularda isyankar olabiliriz. Aynı zamanda yaşanacak olan Chiron üçgenleri ise ihtiyaçlarımızı ve eksiklerimizi doğru belirlersek, dengeli davranarak iç sesimizi dinlersek sıkıştığımız konularda  bir çıkış kapısı bulabiliriz.

Pazar günü Aslan burcunda yaşanacak olan Yeni ay, 8.ev dediğimiz krizler evinde meydana gelecek. Ne istediğimiz nasıl hareket etmemiz gerektiği konularında netlikler yaşamamıza sebep olabilir. Yeni ay enerjisi ile dönüşümler elde etmek isterken bu dönüşümleri birtakım krizler sonucunda elde edebiliriz. 

2 Ağustos -8 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, hafta başında iletişim ile ilgili konulara oldukça enerjik bir giriş yapıyoruz. İsteklerinizi elde etmek için bir hayli hırslı olabilirsiniz. Çalışma temponuz hafta genelinde hız kazanırken çok daha fazla detaycı olabilirsiniz. Organize etmeniz gereken işler gündeminizi oluşturabilir. Hafta ortasından itibaren ise aşk hayatınız mercek altında olacak. İlişkisi olan Koç burçları partnerleri ile oldukça keyifli planlar yapabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları ise beklenti içerisinde oldukları konularda aşırı hırs yapabilirler ve değişen şartlara ayak uydurmakta zorlanabilirler. Yeni ay ile beraber duygusal hayatınızda uzun süredir sıkışmışlık ve tıkanıklık hissettiğiniz konularda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve para konularında ön göremediğiniz konular ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Hobi olarak yaptığınız bir işi kazanca çevirebilir ve gelecek planlarınızda yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, haftaya ev, aile, aşk ve çocuklar ile ilgili konularla giriş yapıyoruz. Bu nedenle oldukça detaycı olabilir her şeyin mükemmel olmasını isteyebilirsiniz. Hayatınıza birden bire yeni birisi girebilir ve kendinizi hiç beklemediğiniz bir aşkın içinde bulabilirsiniz. 

Size keyif veren konularda ince eleyip sık dokuyacağınız bu hafta da çok fazla emek harcayabilirsiniz. Ev alabilir yada tadilat kararı alabilirsiniz. Haneye yeni bir bebek haberi de gelebilir. Uzun süredir ilişkisi olan Boğa burçları evlenme kararı alabilir. İlişkilerinde problemi olan Boğalar ise problemlerini çözerek yeni bir sayfa açma kararı alabilirler.

Yeni Ay ile beraber hayatınızda yenilik istediğiniz konuları daha net belirleyebilirsiniz. Kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı yönetmek konusunda yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu süreçte yaşamınızın bir alanında yenilik istiyorsanız, alacağınız kararların uzun dönemli olmasına dikkat etmelisiniz.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, Güneş ve Merkür’ün, Uranüs ve Satürn karelerini tetiklemesiyle başlıyoruz. Düşünme biçiminiz, karar alma şekliniz ve hedefleriniz ile ilgili yepyeni bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Hayatınızda değişen koşullarda orta yolu bulmanız gerekebilir.

Hafta genelinde değişim enerjisi içinde olurken oldukça esnek olmalısınız. Bu hafta sorumluluklarınıza uygun davranışlar sergilemekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz ile ilgili yaşayacağınız problemleri yönetmekte güçlük çekebilirsiniz . Bu nedenle yaşayacağınız süreç sizi yorabilir. Yakın çevre ve uzak çevre arasındaki dengeyi kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Duyduğunuz gördüğünüz her şeyden oldukça etkilenebilir ve çok çabuk olumsuz bir moda geçebilirsiniz.

Özellikle çarşamba ve cumartesi günleri trafikte dikkatli olmalısınız. Ayrıca çarşamba ve cuma günleri fevri davranışlardan ve kararlardan uzak durmanız gerekiyor. Yeni Ay ile beraber projeler, hedefler, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminiz olacak. Yeni ürün ortaya koyma ve yaratıcılık konularında olumlu destekler alacaksınız.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni yengeç olanlar, hafta genelinde yaşamınızın her alanında planlarınızı iyi oluşturmanız gerekiyor. Bazı planlarınızda gecikmeler ve ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle her konuda ikinci bir planınızın olması size fayda sağlayacaktır.

Önemli bir sorumluluğunuz yada ödemeniz varsa zorlanabilirsiniz. Perşembe gününe kadar dalgalı bir akışta olsanız bile Perşembe gününden sonra önünüzü daha net görebileceksiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sizlere vereceği tavsiyeleri dinlemelisiniz. Aynı zamanda sosyal çevreniz ile ilgili ya da arkadaşlıklarınız ile ilgili konularda birtakım sınavlar verebilirsiniz.

Özellikle çarşamba ve cuma günleri çevrenizdeki kişiler ile aynı noktada buluşmak zor olabilir. Para konularında hafta genelinde düşünmeden yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Pazar günü yaşanacak olan Yeni Ay, para alnınızı etki altına alacak. Kazançlarınız ve yatırımlarınız konusunda oldukça olumlu destekler alacaksınız. Kazançlarınızı arttırma konusunda yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. 15 gün boyunca maddi konularda alacağınız kararları uzun dönemli olarak değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, duygusal hayatınız hafta boyunca en çok dikkat etmeniz gereken konu olacak. Toplum önündeki duruşunuz toplumda insanlar ile olan iletişiminiz ön planda olacak. Ani ve beklenmedik şekilde yaşayacağınız gelişmeler isyankar ve tepkisel davranmanıza neden olabilir. Bu nedenle bu hafta sakin olmakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal hayatınız ve ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar alırken Uranüs ve Satürn kareleri karşı taraftan beklediğiniz desteği alamamanıza neden olabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerin size destek olmasını beklerken bu kişilerin sizlere destek olmak yerine köstek olması ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu nedenle de istemediğiniz rekabet ortamlarının içinde kalabilirsiniz.

Jüpiter retrosu, geçmişte kaçırdığınız bazı kariyer fırsatlarını tekrar hayatınıza getirebilir ve hızlı kararlar almanız gerekebilir. Maddi konularda ise güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay önümüzdeki 6 aylık dönemde hayatınızda değiştirmek istediğiniz her konuyla ilgili sizlere destek olacak. İlişkileriniz ve sağlığınız ile ilgili yeni kararlar alırken büyük bir dönüşüme doğru ilerleyeceksiniz. 

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, hafta boyunca çok fazla iniş çıkışlı durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın sizin dışınızda size dair kararlar aldığını düşünebilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün, 12 evinizde Satürn ve Uranüs yaptığı açı günlük hayatınızda rahatsız hissettiğiniz koşulları beraberinde getirebilir. Ruhen ve fiziken kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Çok iyi bildiğiniz konuların sizin bildiğiniz gibi olmadığını öğrenebilir, arkanızdan yapılan konuşmalara şahit olabilir ve tepkisel davranabilirsiniz. 

Hafta boyunca esnekliğinizi koruyabilmek çok önemli olacak. Bazı konularda eliniz kolunuz bağlı hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki sıkıntı ve problemleri çok daha net görebilirsiniz. Bazı sorumluluklar size ağır gelebilir. Uzak yerlerden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. 

Mars’ın ve Venüs’ün Başak burcunda olması detaylara çok fazla takılı kalmanıza neden olabilir. Aslan burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’da hayatınız il ilgili yeni kararlar alıp planlar yapabilirsiniz. Ancak aldığınız kararları hayata geçirmek konusunda lütfen acele etmeyin. Yaşamınız ile ilgili aldığınız kararları 7 Eylül’de yaşanacak olan Başak Yeni Ayı ile hayata geçirmelisiniz. Bu hafta yaşanacak olan Yeni Ay size plan yapma konularında destek olacak.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, hafta boyunca gezmek, dolaşmak ve stres atmak isteyebilirsiniz. Girdiğiniz sosyal ortamlarda daha bireysel davranmak istemeniz arkadaşlık ilişkilerinizde problemler yaşanmasına sebep olabilir. Sosyal çevreniz ile aşk hayatınızdaki sorumluluklarınız arasında kalabilir, arkadaşlık ilişkileriniz ile aşk hayatınızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Değişmesini istediğiniz şeyler sizin beklediğiniz akışta olmayabilir.

Hafta genelinde finansal tedirginlikler yaşayabilirsiniz. Gelirinizi arttırma yolları ararken yada beklenti içinde olduğunuz gelir akışını elde etmek istersen elinizdeki ile yetinmek durumunda kalabilirsiniz. 

Hafta sonunda ise Aslan burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile elinizde olanlar ile neler yapabileceğinizi doğru şekilde planlayabilirsiniz. 15 günlük süreçte kaçırdığınız birtakım fırsatların tekrar karşınıza çıkması, hafta genelindeki zorlayan şartları iyimser bir hale getirecektir. Gelecek planlarınız arkadaşlık ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, ilişkiler ve aile hayatınız ile ilgili konuların ön planda olduğu bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Ailenizdeki kişilerin, üzerinizdeki sorumlulukları yaşamınızda hedeflediğiniz bazı konulara ulaşma noktasında size engel oluyormuş gibi hissetmenize sebep olabilir. Aile ilişkilerinizde ve eşleriniz ile iletişiminizde birtakım pürüzler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin istikrarsız davranışları sizin hayatınıza olumsuz etki edebilir. 

Hafta boyunca güçlü kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi, aile hayatınız ile kariyer hayatınız arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Tüm bu sıkışmışlıkları arkadaş çevrenizden alacağınız destek ile iyileştirebilirsiniz. Arkadaşlık ve dostluk ilişkileriniz güçlenebilir. 

Pazar günü yaşanacak olan Yeni Ay ile kariyer hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilir, güçlü fırsatlar elde edebilirsiniz. 15 günlük süreçte yöneticileriniz ile konuşup yeni hedefler belirleyebilirsiniz ve otorite figürlerinden destekler alabilirsiniz. Hafta genelinde aileniz ve partneriniz ile yaşadığınız problemleri çözme fırsatı elde edebilirsiniz. 

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, hafta genelinde Uranüs ve Satürn kareleri gelecek hedefleriniz, hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili büyük bir dönüşüme doğru ilerlemenizi sağlayacak. Uranüs iş alanlarınızı ve sağlığınızı tetikleyecektir. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizi yönetme konusunda tarzınızı değiştirebilirsiniz. İş yapış şeklinizden tutunda beslenme şeklinizde yapacağınız değişimlere kadar hayatınızın her alanında yenilik enerjisi hakim olacak. Gerek iş hayatınız ile ilgili gerek özel hayatınız ile ilgili yapacağınız kısa ve uzun mesafeli seyahatler hız kazanabilir. Bu süreçte birlikte iş yaptığınız kişiler ile gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Önemli insanlarla tanışıp yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Güçlü kişiler ile kuracağınız yeni bağlantılar kariyer hayatınızda yeni fırsatlar getirebilir. Çalıştığınız yerlerde yönetimsel değişiklikler söz konusu olabilir. 

Hafta sonu yaşanacak olan Yeni Ay, kariyer alanınıza etki ediyor olacak. Kariyer yaşamınızda hayata geçirmek istediğiniz konularda gerekli desteği alacaksınız. Geleceğe yönelik uzun dönemli projelerde yer alabilirsiniz. Hukuksal konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar, haftaya ilişkileriniz konusunda olumlu destekler alarak giriş yapıyor olacaksınız. Hafta genelinde çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili konularda olumlu etkiler alırken parasal ve finansal konularda zorluklar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınız ile ilgili konularda ilişkilerinizde oldukça uyumlu bir enerjide olacaksınız. 

Sevdikleriniz ile tatil planları yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kişilerden manevi destekler alabilirsiniz. Ancak maddi konularda evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve gelir gider dengesini oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz. Beklenmeyen masraflar maddi konularda tedirginlikler yaşatabilir. Ortaklaşa olan kazançlarda birtakım ertelenmeler yaşanabilir. Beklediğiniz paralar gecikebilir. Maddi anlamda yaşadığınız sıkışıklıklar yeni yönler belirlemenize neden olabilir. 

Hafta sonu yaşanacak olan Aslan Yeni Ayı ile maddi konularda kendiniz ile yüzleşme yaşayabilirsiniz. Nerede hata yaptığımızı fark edebilirsiniz. Aile içinde finansal konularda yeni kararlar alabilir, geleceğe dönük planlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, Uranüs ve Satürn kareleri Salı ve Cuma günleri arasında ikili ilişkileriniz ile ilgili konuları ön plana çıkaracaktır. Sevdiğiniz kişilerin size olan ihtiyacı ile kendi ihtiyaçlarınız arasında ki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda verdiğiniz sözleri de tutmakta zorlanabilirsiniz.

Partnerinizin kendi hayatında yaşadığı problemler sizin ilişkinize etki edebilir. Karşınızda ki kişilerden beklenmedik tepkiler görebilirsiniz. İlişkinizin nasıl gideceği ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir. Partneriniz ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Tamam yada devam kararı almak isteyebilirsiniz ancak bu süreçte karar almak için Yeni Ay zamanını beklemek daha uygun olacaktır. Çünkü Yeni Ay enerjisi ikili ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözme konusunda sizleri destekliyor olacak. Aynı zamanda parasal konularda ve ortaklaşa kazançlarda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Hafta genelinde büyük bir parasal konuyu yada sorunu çözüme ulaştırabilirsiniz.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, pazartesi ve salı günler, ev odaklı olacaksınız. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ön planda olacak. Aşk hayatınızda ise hafta genelinde oldukça olumlu enerjiler içerisinde olacaksınız. Yaşamınızın tıkanık noktalarında sevdiklerinizden alacağınız destekler sizin için önemli olacak. 

İlişkisi olmayan Balık burçları duygusal yaşamlarında yeni başlangıçlar yapabilir. Çarşamba gününden itibaren iş hayatınız ile  ilgili koşturmalar sağlığınız öne çıkan konular arasında olacak. İş hayatınızda istemediğiniz gergin ortamlarda kalabilirsiniz. Alacağınız bir haber sizi zorlayabilir. Bir işinizde gecikme yada engel yaşanabilir. İş hayatınızın sorumlulukları üzerinizde baskı hissettirebilir. Her şey üstüme üstüme geliyor dediğiniz bu süreçte sevdiklerinizden alacağınız destekler şifa enerjisin de olacak. Sağlık ile ilgili olarak tansiyon kalp dolaşım sistemi rahatsızlıklarına dikkat etmeyi unutmayın. 

Çarşamba gününden itibaren trafikte dikkatli olun. Hafta sonu Aslan burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile beraber önümüzdeki 15 günlük sürede sağlığınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda iş fırsatları elde edebilirsiniz. Hafta içinde çözüme ulaştıramadığınız konuları çözüme ulaştırma fırsatı elde edebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.