BOĞA BURCU ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Burçları yorumladığımız bu seride sıra Boğa Burcu yazısında. Doğduğunuz zaman diliminde güneşin bulunduğu pozisyon, burcunuz olarak ifade edilir.  21 Nisan- 21 Mayıs tarihleri arasında doğmuş ve doğacak olan kişiler ise Koç Burcudur.

Bu yazıda Boğa burcu genel özellikleri, Boğa burcu kadını, Boğa burcu erkeği, Boğa burcu aşk hayatı, Boğa burcu iş hayatı, Boğa burcu sağlık, Boğa burcu ünlüleri, Boğa burcu olumlu özellikleri ve Boğa burcu olumsuz özellikleri gibi merak ettiğiniz tüm konuları yorumladım. Bu içerik serisinin diğer yazıları için aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz.

Boğa Burcu Hakkında Kısa Kısa Bilgiler

  • Yönetici gezegeni: Venüs 
  • Elementi: Toprak
  • Rengi: Ateş pembe, eflatun, açık mavi
  • Metali: Bakır
  • Taşı: Zümrüt
  • Uyumlu olduğu burçlar: Başak, Akrep, Terazi
  • Uyumsuz burçlar: Aslan, Kova, Yay

Boğa Burcunun Genel Özellikleri

Boğa burçlarının en bilinen özellikleri, akılcı ve sakin olmalarıdır. Hiç bir zorluk karşısında pes etmeyen sabırlı insanlardır. Aceleci değillerdir tam tersine iş konularında emin adım atmak isterler. Çünkü risk almaktan hoşlanmazlar ve garanti olmayan hiçbir şeyi yapmazlar. Yemek yemeyi çok seven Boğa burçları yemek konusunda oldukça seçici davranırlar. 

Boğa Burcu insanları, para hesabını çok iyi bilirler. Parayı nereye harcayacaklarını belirlerler ve ona göre hesap ederler. Her zaman için rahat ve güzel bir yaşamı tercih ederler. Estetik ve konfora önem veren Boğa burçları hayatlarının yolunda ve rahat bir şekilde gitmesi için paraya fazlasıyla ihtiyaç duyarlar. Pahalı giyinmeyi, lüks araçları ve değerli taşları çok severler.

Boğa burcu insanları, sakin oldukları kadar öfkelilerdir de. Hiç beklenmeyen bir anda öfke patlaması yaşayabilirler. Oldukça inatçı bir yapıları vardır. Aşk konusuna gelecek olursak da bağlılık Boğa burçları için önemli bir konudur. Huzurlu ve güvenli bir ilişki yaşamak isterler. 

boğa burcu kadını

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadınları, her zaman sevgi, şefkat ve anlayış görmek ister. Çalışkan ve özverili bir yaşam biçimleri vardır. Yaşam standartları yüksektir ve hayatlarını refah içinde geçirmeyi arzu ederler. Bu nedenle de kendileri gibi çalışmayı seven bir partner, onlar için en uygun seçenektir. 

Boğa kadınları sakin ve sessiz bir yapısı vardır. Fakat duygularını çok yoğun ve şiddetli bir şekilde yaşarlar. İlişki konusunda başlarda yavaş hareket edebilirler. Mesafeli olmayı tercih ederek, öncelikle karşı tarafın ilgisini ölçmek isterler. Gerçek bir aşık oldukları için aşkları için herşeyi yapabilirler ve fedakarlıkta sınır tanımazlar. En iyi eş ve en iyi anne adaylarının da Boğa burcu kadınlarından olduğu söylenebilir.

boğa burcu erkeği

Boğa Burcu Erkeği

Boğa burcu erkekleri, sıcakkanlı, ılımlı, inatçı ve sakin insanlardır. Fakat bu sakin yapılarının tam tersine bir anda sinirlenip, gergin bir ruh haline geçiş yapabilirler. Yardımsever insanlardır. Her zaman bir hedefleri vardır ve hedefleri için gayret etmeyi severler.

Boğa erkekleri, uzun süreli ilişkileri tercih ederler. Hayatlarına aldıkları insanları kolay kolay çıkaramazlar. Bu nedenle evlilik için uygun burçlardan biridir. Aile hayatına çok düşkündürler. İyi bir evlat ve baba oldukları söylenebilir.

Romantik ve tutkulu bir aşkı hayal ederler ve isterler. İlişkilerinde cinsellik de onlar için önemli bir noktadır. Eğer bir Boğa burcu erkeğiyle birlikteyseniz onsa karşı ilginizi her zaman belli etmeli ve yanında olmalısınız. 

boğa burcu aşk hayatı

Boğa Burcunun Aşk Hayatı

Boğa burçları, uzun soluklu ve ciddi ilişki insanlarıdır. Günlük yada haftalık ilişkileri tercih etmezler. Partnerleriyle bir ömrü birlikte geçirmek isterler. Gelip geçiçi ilişkilerle ilgilenmezler. Öncelikle ilişki kurmayı düşündükleri insanlara güvenmek isterler. Karşılıklı güvenmenin, ilişkinin yapı taşını oluşturduğunu düşünürler. Her zaman tutkulu ve dolu dolu bir aşk yaşamayı arzularlar.

Son olarak, Boğa burçlarının aile hayatına çok düşkün insanlardır. Hatta küçüklüklerinden beri aile kurmayı hayal ederler. Eğer evlilik ve aile gibi planlarınız varsa Boğa burcu insanı tam da aradığınız kişidir.

Boğa Burcunun İş Hayatı

Boğa burçları oldukça çalışkan bir yapıları vardır. Durmadan çalışırlar. Aynı zamanda zorluklar karşısında mücadele etmeyi de severler. Bu nedenle her meslek grubunu rahatça yapıp para kazanabilirler.

Boğa burçları, her türlü işe yatkın oldukları için farklı farklı meslek gruplarında yer alabilirler. Toprakla uğraşıp çiftçi, sanatla uğraşıp sanatçı olabilirler. Bu burç grubu insanları genelde mimarlık, şeflik, restoran işletmeciliği ve sanatçılık gibi meslekleri tercih eder. 

Boğa Burcu ve Sağlık

Boğa burçları, insan bedeninin boğaz bölgesini etkiler. Bu nedenle boğazları çok hassastır. Genel olarak bademcikleri olması gerektiğinden büyüktür, sık sık boğaz ağrıları ve hastalıklar görülebilir. Ses telleri de boğaz bölgesinde bulunduğu için bu burç grubunun etkilediği bir bölgedir. Bu sayede boğa insanlarının ses tonları ve konuşma tarzları oldukça etkileyicidir. 

Tiroid bezlerinde sağlık problemleri yaşayabilirler. Yemek yemeyi çok severler. Bu nedenle iştahları fazlasıyla açık olan Boğa burçları, kolay kilo alabilirler. Vücutları yağlanmaya çok müsaittir. Yağlanmanın ve kilo almanın önüne geçebilmek için sık sık hareket etmeli ve spora vakit ayırmaları gerekmektedir. 

Boğa Burcunun Olumlu Yönleri 

Boğa burçlarının oldukça düşünceli, merhametli ve yardımsever bir yapıları vardır. Yardıma ihtiyacı olan insanları tespit edip onlara yardım etmeyi çok severler. Çevrelerinde bulunan insanları da bu duruma teşvik etmek için yardım kampanyaları düzenleyebilirler. 

Boğa burçlarının olumlu özellikleri çok fazladır. Mantıklı, çalışkan, üretken, yetenekli, sabırlı ve güvenilir insanlardır. Çok güçlü ve dayanıklı bir yapıları vardır. Ne olursa olsun her zaman istekleri doğrultusunda hareket ederler. Bu nedenle de kimse onlara zorla bir şey yaptıramaz. Aynı zamanda istekleri ve hedefleri doğrultusunda her zaman çok çalışıp çabalarlar. 

Boğalar barış yanlısı insanlardır. Kimseyle küs kalıp kin tutmazlar. Kalabalık ortamlarda zarif yapıları ile ön plana çıkarlar.

Boğa Burcunun Olumsuz Yönleri

Boğa burçlarının daha çok olumlu özellikleri ön planda olsa da olumsuz özellikleri de bulunur. Fazla inatçı bir yapıları vardır, ne olursa olsun bildiklerini yapmaktan vazgeçmezler. İşlerine karışılmasından hiç hoşlanmazlar hatta böyle bir durumda aniden gerginlik yaratabilirler.

Boğa burçlarının bencil, kibirli, takıntılı ve sert bir yönleri bulunur. İnsanlara karşı düşüncesiz ve soğuk davranabilirler. Bir iş yapma konusunda çok hızlı oldukları da söylenemez. Kimi zaman çok oyalanıp işleri geciktirebilirler. 

Son olarak ise Boğa burçları oldukça kıskanç insanlardır. Çevrelerindeki insanları fazla benimserler ve kimseyle paylaşmak istemezler. Bu durum ilişkilerinde çoğu zaman sorunlar yaratabilir. Bir Boğa burcuyla birlikte iseniz kişisel alanlarınızın kısıtlanabileceğini bilmenizde ve dikkatli olmanızda fayda var. 

Boğa Burcunun Ünlü İnsanları

Kanuni Sultan Süleyman, Ayhan Işık, Rüştü Reçber, Cem Yılmaz, Aykut Kocaman, Halit Ergenç, Nükhet Duru, Demet Akalın, Ozan Güven, Leyla Alaton, Demet Evgar, Aslı Enver, Ziynet Sali, Kraliçe II. Elizabeth, Adolf Hitler, Balzac, William Shakespeare, Salvador Dalí, Karl Marx, Donatella Versace,Sigmund Freud, Florence Nightingale, Al Pacino, Mark Zuckerberg, Audrey Hepburn, Adele, David Beckham, George Clooney, Penelope Cruz, Enrique Iglesias, Ferruccio Lamborghini, Gigi Hadid…


Sizler için hazırladığımız Boğa Burcu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.