11.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AY TERAZİDE)

Bugün 11:45 itibariyle Ay, teraziye geçiyor. Dün geceden( 01:13 ) beri boşluktaydı. 03:30’da Venüs- Satürn karesi söz konusuydu. İyicil duyguları temsil eden Venüs( ki gölgesinde saptırıcı ve yanıltıcı olabilir ), Satürn tarafından zorlandı. Bu da şu anlama gelir. İyi olanın sorumluluğu arttı ve bu sorumluluk özündeki gücü açığa çıkarmak için neye ihtiyacı olduğunu hatırlamaktı. Önemli dönemlerden geçiyoruz ve sistem bize gerçek gücün ne olduğunu hatırlatmak istiyor. Güç, soğukkanlı olmak ile kendini ifade edebilir. Zeka, yaşamın gücüdür. Doğada hayatta kalabilen, bunu sağlayabilendir( soğukkanlılık, zeka ve muhakkak ki eylem ). Bunları anlamak çok önemli!

Bugün kim olduğumuzu hatırlamak ve bunu ne kadar hakkıyla taşıyabildiğimizin farkına varmak gerekiyor. Korku ve endişe negatifi besler ve güçlendirir. Bu şekilde yaşam programımızda kontrol kurmak mümkün değildir. Güven ve görü sağlamak, geniş düşünmek çok daha önemlidir. İç sesimizi duyma ihtiyacında olduğumuz bir dönemden geçiyoruz ve bunu başarmak, zihnimizin kalabalık gürültüsünü susturmakla mümkündür. Ses, yaşamı yaratır ve ne yarattığımızdan sorumluyuz! Seslendirdiklerimizi, sorumluluğunun farkındalığıyla seçmemiz gerekiyor.

Hep şunu sormalı: Yaşam şu an neyi hatırlamamı istiyor olabilir? Neyin farkında olmalıyım? Kime öfkeliyim ve bu öfke hangi negatifi büyüterek karşıma dikiyor. Yaşam, okumak ve anlamaktır ve bunun en anlama geldiğini idrak edebilmiş olmak önemli! Şimdi herkes uyanabilmeli ve uyanmak, hologramın ötesinde olan ruhsal programdaki o mesajı alabilmekle ilgiliydi. Önce bende başlayan, bize ışık tutup onu büyütebilirdi. Önce benim yaşam sorumlulularım ve bunu ne kadar hakkıyla yerine getirebildiğim! İşte bunları anlamak şimdi daha önemli ve hep önemliydi! Şimdilik bu!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’ 19. gün çalışmamıza ve bu çalışma çok önemli!

‘’ Bugün sizi Jungun deyimiyle ‘’içsel insanlar’’ınıza götüreceğiz ve bu çalışma önemli olacaktır. Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin derin nefesler alın! Bugüne kadar en öfkelendiğiniz üç kişi ve üç anı hatırlayın! Oradaki kendinizi tanımlayın! Tam olarak kendinizi hangi kelimelerle özetleyebilirsiniz? Bunlar her durum için bir tek kelime olsun ve bu kelimenin size içsel olarak neler hissettirdiğini gözlemleyin! Bu duyguların tam zıttı olan duyguları bulun ve bu durumlara geri dönün! Oraya tam zıttı olan bu duyguyu( yeni bulduğunuz ) koyun! Ne yapsanız bu duygular yer değiştirebilirdi? Dikkat edin! Özellikle ne yapsanız diyoruz; çünkü eylem kişinin ellerindedir ve o kişi, yarattığı bu sürecin çözümünü sadece kendinde bulabilir. Şimdi çıkalım buradan ve yeni bir kapı açılsın önümüzde! Yeni bir yaşam ışığı! Neyin daha farklı olması gerektiğine inanıyoruz? Dünden daha farklı olmamız gerektiğine inandığımız üç şey bulalım ve bunlardan özellikle birini seçelim! Bir resim yapalım! Şimdi bu resme bir isim verelim ve bu ismin adımız olduğunu düşünerek gözlerimizi kapatalım! Size hangi kelime eşlilik edebilirdi? O kelimeyi bulup onun için de bir resim yapalım! İki kelimenin ortak temasını bulalım ve yeni bir resim yapıp ona bir isim koyalım! İşte bugünkü ışığımız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ