10 Temmuz- Yengeç Yeni Ayı

Yeni Ayı 18 derece Yengeç burcunda yani öncü bir burçta gerçekleşiyor. 10 Temmuz- Yengeç Yeni ayı ile ilgili merak edilenleri bu yazıda bulabilirsiniz.

Yeni ayın öncü bir burçta gerçekleşmesi, yaşantımızda ilklerin vurgusunu yapıyor olacak.15 günlük süreç boyunca duygusal güvence ve netlik ihtiyacımız artacaktır. Yengeç Burcu haritalarımız, kadınlar ve halkı temsil ediyor olduğu için kadınlar ve halk ile ilgili konular ön planda olabilir. Aynı zamanda da ev, aile ve yuva konularında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Ancak bu başlangıçlar için ay fazının Hilal olmasını beklemek gerekecek.

Bu süreç boyunca sallantıda olan her türlü ilişki bitebilir, dikkatli olmakta fayda var. Kariyer yaşantınızda finansal ve ticari konular üzerinde ciddi başarılar elde edebilirsiniz. Sonuç olarak haritalarında Ay ve Güneş burcunun yükseleni olarak Yengeç olanlar Yengeç burcunun yönetiminde olan evler yeni ayın etkisi altında olacaktır.


Sizler için hazırladığımız Yengeç Yeni Ayı yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.