Haftalık Burç Yorumları- 5 Temmuz Haftası 2021

burçlar

5 Temmuz – 11 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Bu hafta burçlar hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

5 Temmuz – 11 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları için bu hafta ay, Boğa burcunda ilerliyor olacak. Yaşam alanı, ilişkiler ve para konularının ön planda olacağı bu hafta, genel olarak kafa karıştırıcı ve belirsizliğin hakim olduğu bir hafta olarak bizleri bekliyor.

6 Temmuz Salı günü Merkür ve Neptün karesi, kafa karışıklığı ve algı yanılması yaratabilir. Güneş ve Sirius’un kavuşması, gökyüzünde bir şifa etkisi yaratacaktır. Bir yıllık kaderlerimizin yeniden yazıldığına inanılan bu kavuşma, ibadet ve meditasyon yapmak için oldukça uygun.

7 Temmuz Çarşamba günü yaşanacak olan Venüs ve Satürn karşıtlığında, özellikle ikili ilişkiler ve para konularında dikkatli olmanızı öneririz.

8 Temmuz Perşembe günü Venüs ve Uranüs karesinde ise, ikili ilişkiler için ani ayrılıkları ve para akışında beklenmedik harcamaları beraberinde getirebilir.

10 Temmuz Cumartesi yeni ayı ile beraber bu etkiler yavaş yavaş dağılmaya başlayacak ve kafa karışıklıkları bir son bulacak. Yeni ay, aile, ev ve yaşam alanı gibi konuları gündeme taşıyacak ve bu konularda olumlu etkiler yaratacak. Yepyeni başlangıçlar için ise Ay’ın Hilal evresini beklemek bizler için faydalı olacaktır.

5 Temmuz – 11 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni koç olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasında iletişim konularına dikkat ederek başlıyoruz. Kafa karışıklığı, yanlış anlaşılma ve hayal kırıklığı gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ise parasal konularda ve ikili ilişkilerde beklenmedik durumlar oluşabilir. Egomuzu kontrol altında tutmak ise sizin için faydalı olacaktır. Cumartesi günü 4.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay, ev ve aile konularını gündeme getirecek. Pazar günü ise Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte aile içi iletişim hız kazanabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasının başından itibaren harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda maalesef ki değersizlik ve yetersizlik duygusu ön plana çıkabilir. Hafta ortasından itibaren ise ani kararlar alabilirsiniz. Cumartesi günü ki Yengeç burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, 3 evinizi etkiliyor olacak. Yeni iş teklifleri alabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günü Yengeç burcuna geçecek olan Merkür ise yakın çevreyle iletişim trafiğinizi arttırabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren hayatınızın her alanında iletişim problemleri ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu sebepten dolayı hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Hafta ortasından itibaren aşk hayatınız başta olmak üzere iletişim  konularında gerginlikler yaşanabilir. Bu sebeple ego çatışmalarından uzak durmanızda fayda var. Cumartesi günü 2.evinizde gerçekleşecek olan yeni ay, maddi konularda yeni başlangıçları ve fırsatları beraberinde getirebilir. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yeni kazanç kapıları sizler için açılabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (23 Haziran- 22 Temmuz)

 

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren iletişim konularına dikkat etmeniz gerekiyor. Söz verirken ya da size verilen sözler konusunda da dikkatli olun. Hafta ortasından itibaren maddi konular gündem olabilir, bu sebeple harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Cumartesi günü Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay ile beraber, yaşamınızın her alanında yeni kararlar alıp yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ise sosyal ilişkilerinizi hızlandıracaktır. Aynı zamanda, yeni duygusal kararlar ve iş teklifleri alabilirsiniz. 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren gelecek kaygısı yaşamaya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalara müsait olduğunuz için iletişim konularına dikkat etmekte fayda var. Hafta ortasından itibaren ani kararlar alabilirsiniz fakat bunlardan kaçınmanızı öneririz. Özellikle öfke kontrolüne dikkat etmeniz gerekiyor. Cumartesi günü Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay, gelecek ile ilgili yapmak istediğiniz yenilikler konusunda sizi destekliyor olacak. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle beraber kendinizle ilgili kararlar alıp, yeni maddi planlar yapabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren iş hayatınız ile ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Dalgın bir ruh hali içerisinde olabileceğinizden dolayı fikir çatışmalarından hafta boyu uzak durmalısınız. Cumartesi günü Yengeç burcundaki yeni ay, yeni kariyer planlarınızı oluşturmanıza destek olacak. Yeni ortamlara girebilir, yeni projeler içinde yer alabilirsiniz. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ise yeni arkadaşlar edinip, sosyalleşebilirsiniz. 

burçlar

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren içsel olarak kendinizi karmaşık ve huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle de yapacağınız tatil planlarınızda karışıklıklar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz çünkü bazı arkadaşlık ilişkilerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda yapılan harcamalara da dikkat etmekte fayda var. Cumartesi günü Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay ile kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte de iş hayatınızla ilgili konularda duygusal davranabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren maddi konularda ve arkadaşlık konularında belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ise kariyer hayatınızla ilgili beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. Sakin kalmak faydalı olacaktır. Cumartesi günü Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay ise önemli bir konuya karşı bakış açınızı değiştirmenizi sağlayabilir. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi, 28 Temmuz’a kadarki gündemini eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular yapabilir.

burçlar

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren iş hayatınız ile ilgili belirsizlikler kafa karışıklığı yaşamanıza sebep olabilir ve bu sebepten dolayı dalgın bir ruh halinde olabilirsiniz. Hafta ortasında ise iş hayatınızla ilgili konularda kesin hüküm vermemeye çalışmakta fayda var. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz ve zamanlama konularında keyfi davranmaktan kaçınmalısınız. Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay ile bir alışkanlığınızı bırakabilir, maddi konularda ise destek görebilirsiniz. Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle iş hayatınızla ilgili krizleri çözmek durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren gündelik yaşamınızla ilgili belirsizliklere dikkat etmeniz gerekiyor. İletişimde net olmaya özen göstermelisiniz. Hafta ortasından itibaren ise maddi konularda krizler yaşanabilir. Ani kararlardan ve büyük risklerden uzak durmalısınız. Cumartesi günü yaşanacak olan Yengeç burcundaki yeni ay ile evlilik ve ortaklıklar ile ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ile ilişkilerinizdeki iletişim ön plana çıkabilir ve evlilik teklifi alabilirsiniz.

burçlar

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR  (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren aşk konularınız gündem olacaktır. Bu konularda ikilemler ve belirsizlikler yaşanabilir. Hafta ortasından itibaren ise ikili ilişkilerde ani kararlar almaktan uzak durmalı ve sakin olmalısınız. Cumartesi günü yengeç burcundaki yeni ay iş hayatınızla ilgili yenilikleri gündeminize getirebilir. Sağlığınızı ön plana almak için de zamanlama oldukça uygun. Pazar günü Merkür’ün yengeç burcuna geçmesiyle birlikte iş ve sağlığınız ile ilgili konular, 28 Temmuz’a kadar gündeminiz olabilir.

burçlar

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar için Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren aileniz ve sosyal ilişkileriniz ile ilgili konularda belirsizlikler ve iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında ise sağlığınız ile ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda iş hayatınız ile ilgili konularda ani kararlar almaktan uzak durmakta fayda var. Cumartesi günü Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir, çocuk konuları gündem olabilir ve ebeveyn olmaya karar verebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle eski sevgilinizle tekrar iletişim kurabilir ya da yeni biriyle tanışabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.