11 Temmuz- Merkür Yengeç Burcunda

Merkür

Yeni Ayı 18 derece Yengeç burcunda yani öncü bir burçta gerçekleşiyor. 11 Temmuz- Merkür Yengeç Burcunda yazımız ile merak edilenleri burada bulabilirsiniz.

Bugün itibari ile Merkür, kendi evi olan İkizler burcu yolculuğunu tamamlamış olacak. 11 temmuz ve 28 temmuza arasında Merkür, Yengeç burcunda yolculuğuna devam edecek. Merkür, astrolojide her türlü iletişimi, trafiği ve aktarımı temsil eder aynı zamanda bilgi almak ve bilgi vermek ile ilgilidir. Çevremizdeki kişiler ile nasıl bir iletişim halinde olduğumuz ve nasıl bir iletişim halinde olacağımız, Merkür’ün bulunduğu burç tarafından şekillenir.

Bir gezegen hangi burçta ilerliyor ise temsil ettiği konular o burcun karakterine bürünür. Merkür’ün Yengeç burcu ile birlikte olmasıyla kullandığımız kelimelere ve iletişim şeklimize oldukça dikkat etmeliyiz. Bu dönem hassas devam ediyor olacaktır bu nedenle süreç boyunca kimseyi kırmak istemediğimiz için ağzımızdan çıkan sözlere daha çok özen göstereceğiz.

Merkür Yengeç burcunda iken iletişim şeklimiz Yengeç dili ile olacaktır. Yengeç burcunun anaç bir yapısı vardır bu nedenle çevresindeki kişileri sahiplenir. Aynı zamanda aile içi konularımızı, yaşam alanımızı, geçmişimizi, köklerimizi ve halkı temsil eder.

Aile içi iletişim ve ilişkiler ön planda olacaktır. Bu süreçte geçmişten gelen kişiler ve eski dostlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir hatta zihnimiz sık sık geçmişe gidebilir. Aynı zamanda kültürel ve yöresel seyahatler kısa mesafe yolculuklar artabilir. Son olarak ise halkı ilgilendiren konularda sesimiz yükselebilir, temkinli olmakta fayda var.


Sizler için hazırladığımız 1 Temmuz- Merkür Yengeç Burcunda yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.