Haftalık Burç Yorumları 12 Temmuz Haftası 2021

Haftalık burç yorumları

12 Temmuz – 18 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Bu hafta burçlar hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

12 Temmuz – 18 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Yılın en güzel haftalarından birine oldukça güzel enerjiler ile giriş yapıyoruz. Haftanın ilk günü Merkür ve Jüpiter’in yapacağı üçgen açı sayesinde, tüm hafta genelinde yeni başlangıçlar yaşanacak. Şanslı ve kendimizi iyi hissedeceğimiz gelişmeler olacak. Uzun süredir beklediğimiz haberlerin gelmesi de bu haftanın sürprizi olabilir. Salı günü, Aslan burcunda Venüs ve Mars’ın kavuşumu yaşanacak. Bu sebeple hafta genelinde aşk hayatımız çok hareketlenecek. Oldukça flörtöz etkiler altında olacağımız bu haftada, hayalini kurduğumuz her şeye hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabiliriz.

Hafta genelinde  oldukça barışçıl ve uyumlu etkiler altında olacağız. Ateş burcunda kavuşacak olan Mars ve Venüs, eğlenceli, dinamik ve hareketli bir haftayı bizlere vaat ediyor. Hafta ortasından itibaren harcamalarımız artabilir. Ancak sürpriz para girişleri de olacağı için maddi konularda pek zorlanmayacağız. Tüm hafta seyahat planları aktif olabilir. böylelikle harcamalarımızı da keyif aldığımız konular üzerine yapabiliriz. 

Aile içi ilişkilere de oldukça uyumlu enerjiler hakim olacak. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş ve Plüton karşıtlığı, otorite ve erkek figürleri ile ilgili güç savaşları yaşanmasına sebep olabilir. Bu nedenle hafta sonunu sakin geçirmekte fayda var. Yükselen burcu, Ay burcu ve Güneş burcu olarak Yengeç veya ateş elementi olanlar, hafta genelinde olumlu etkiler altında olacak. Yine haritalarımızda bu burçların etkisi altında kalanlar, ev ve yaşam konularında olumlu gelişmeler yaşayabilir.

12 Temmuz – 18 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç BurcuKOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına keyifli başlangıç yapıyoruz. Hafta başı Jüpiter’in Merkür ile yapacağı olumlu açı ile aile içinde sizleri mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Hafta genelinde ise alım ve satım konularında desteklenebilirsiniz. Bir mala sahip olma ya da bir malı elden çıkarma konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Salı günü yaşanacak olan Venüs ve Mars’ın kavuşumu ile özgüveniniz fazlasıyla yerinde olacak. Aşk hayatınıza yeni ve heyecanlı bir ilişki ile başlangıç yapabilirsiniz. İlişkisi olanlar için de oldukça keyifli bir hafta yaşanacak. Koç burçlarının aşk hayatlarında inişli ve çıkışlı durumlar söz konusu olduğu için, bekledikleri gelişmeleri bu hafta yaşayabilirler. Hafta sonu Güneş ve Plüton karşıtlığı gerçekleşecek. Bu durum, sizin aile içinde liderlik yapmanızı gerektiren koşulları beraberinde getirebilir.

Boğa Burcu

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına yoğun seyahat planlarıyla başlıyoruz. Kardeşler ve akrabalar ile olan iletişiminiz hız kazanabilir. Bu nedenle sosyal ortamlarda kendinizi oldukça rahat ifade edebilirsiniz. Hafta ortasında Venüs ve Mars’ın kavuşumu, aile konularını gündem haline getirebilir.

Hafta genelinde maddi ve manevi olarak destekleneceksiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeyi satın alabilirsiniz. Hatta ev içi harcamalarınız da artabilir. Hafta sonu ise kıskançlık konularına dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkilerinizde yaşanacak olan gerginlikleri idare etmek size düşebilir.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, maddiyat anlamında rahat bir giriş yapıyoruz. Haftanın ilk günleri gayrimenkul alımı ve satımı konularında destek alabilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızda kendinizi oldukça rahat ifade edebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. 

Salı gününden itibaren kendinizi zihinsel olarak oldukça rahat hissedeceksiniz. Sürpriz seyahatler gündem haline gelebilir. Yani bu hafta leyleği havada görebilir, sevdiklerinizle beraber tatil planları yapabilirsiniz. Eğitim hayatınız ile ilgili de yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Son olarak ise hafta sonu beklenmedik masraflar oluşabilir bu nedenle gelir ve gider dengesini korumaya dikkat etmekte fayda var.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına yüksek bir motivasyonla giriş yapıyoruz. Hafta genelinde maddi ve manevi destekler görebilirsiniz. Hayata dair vizyonunuz, hedefleriniz ve gelecek planlarınız önem kazanabilir. 

Hafta başından itibaren hayatınızın her alanıyla ile ilgili çevrenizden destek görebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ise Yengeç burcundaki Güneş’in, Balık burcundaki Neptün ile yapacağı açı sayesinde hayata daha geniş bir perspektiften bakabilirsiniz. Yine hafta ortasında gerçekleşecek olan Mars ve Venüs’ün kavuşmasında  fazla para harcayabilirsiniz. Bu nedenle paranıza dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Perşembe ve Cuma günleri kısa seyahatler yapabilirsiniz. Son olarak ise hafta sonunda, sevdiklerinizle yapacağınız organizasyonlarda yer alabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına yüksek enerjiyle giriş yapıyoruz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz hatta tüm hafta genelinde cazibeniz oldukça yüksek olacağından flörtöz etkiler altında kalabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde hızlı gelişmeler yaşanabilir bu nedenle birden fazla alternatif karşınıza çıkabilir. Alternatifler karşısında egonuzu dengede tutmanızı öneririm.

Venüs ve Mars’ın kavuşumu, Salı günü Aslan burcunda gerçekleşiyor olacak. Bu etki ile para kazanma konuları hafta ortasından itibaren aktif olabilir.  Aynı zamanda Güneş ve Neptün’ün yaptığı olumlu açı, yaratıcılığınızı arttırabilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevre ilişkilerinizde iletişiminiz hız kazanabilir ve ilişkilerinizde aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Pazar günü ise daha içe dönük olmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır bu nedenle bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, Merkür ve Jüpiter’in yapacağı açının olumlu etkisiyle başlıyoruz. Oldukça rahat ve pozitif bir enerji içinde olacağınız bu hafta, sosyal medyada daha görünür olmanızı sağlayabilir. Aynı zamanda yapacağınız grup çalışmalarında da aktif roller üstlenebilirsiniz. 

Salı günü Mars ve Venüs’ün Aslan burcunda yapacağı kavuşum ile, uzun süredir size ilgisi olan birinin aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz. Yine bu kavuşum ile birlikte aşk hayatınızda ilginç gelişmeler yaşanabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde emin olmadan radikal adımlar atmamanızı tavsiye ederim. Çünkü aldatılmalara ve yanlış anlaşılmalara açık etkiler altında olabilirsiniz. Hafta sonunda ise yaşanacak olan ikili ilişkilerinizde ve çocuklar ile ilgili konularınızda sizi zorlayan koşullar oluşabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına iş ve kariyer konularıyla giriş yapıyoruz. Kariyer hayatınız ile ilgili yeni iş fırsatları gündeme gelebilir. Aynı zamanda kendinizi başarılı hissedeceğiniz ve olumlu destekler alacağınız etkiler söz konusu olabilir. 

Hafta ortasında Venüs ve Mars’ın Aslan burcunda yapacağı kavuşum ile, ikili ilişkilerinizde uzun süredir çözüm bulamadığınız konuları çözme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu süreçte bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir. Hatta sosyal medya aracılığı ile tanışacağınız bir kişi hayatınıza girebilir. Aynı zamanda sosyal medyadan para kazanma fırsatları da elde edebilirsiniz. Hafta sonu ise daha içe dönük olabilir ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. 

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, çocuklarınız ve aşk hayatınız ile ilgili yaşanacak olumlu şeylerle başlıyoruz. Salı günü Venüs ve Mars’ın Aslan burcunda yapacağı kavuşum ile aile içinde parasal bir konuda mücadele edebilirsiniz. Kariyer konularında da mücadele etmeniz gereken şartlar oluşabilir.

Bu hafta iş hayatınızda dostunuzu ve düşmanınızı ayırt edeceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Problemli ilişkisi olanlar, ilişkilerini sonlandırma kararı alabilir. Hiç ummadığınız bir kişi tarafından aşk itirafı alabilirsiniz ve bu durum sizi oldukça şaşırtabilir. Hafta sonu ise eril figürler ile olan ilişkilere dikkat etmekte fayda var.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, maddi anlamda olumlu ve sürpriz gelişmelerle başlıyoruz. Uzun süredir beklediğiniz bir para gelebilir. Borç alma ve borç verme konuları gündem olabilir. 

Salı günü Venüs ve Mars’ın kavuşumu ile gündeminiz ilişkileriniz olacaktır. Mevcut ilişkisi olanlar ilişkilerini bir adım öteye taşımak isteyebilir. Hafta genelinde oldukça flörtöz etkiler altında olabilirsiniz. Üstelik aşk hayatınızda birden fazla alternatifler söz konusu olabilir. Başlangıçta odaklanamadığınız bir ilişki ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Hafta sonu ise harcamalara dikkat etmeniz gerekiyor. Aile ile ilgili bir seyahat de her an gündem olabilir.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, ikili ilişkiler konusunda yüksek bir enerjiyle başlıyoruz. 

Para ile ilgili konularda uzun süredir beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Banka ya da kredi yoluyla gelecek olan bir para sizi maddi konularda rahatlatabilir. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşyayı alabilirsiniz yada kapanmayan bir borcu kapatma fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş ve Plüton karşıtlığı nedeniyle  aile içinde tartışmalar yaşanmasına sebep olabilir ve bu nedenle de tahammül seviyeniz azalabilir.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, kariyer yaşantınızla başlıyoruz. Pazartesi gününden itibaren çalışma hayatınız hız kazanabilir.

Salı gününden itibaren gündeminiz aşk olacaktır. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir ve güçlü insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkisi olan Kovalar partnerleri ile aşamadıkları bir problemi çözme fırsatı elde edebilir. İlişkisi olmayan Kova burçları ise yeni bir aşka yelken açabilir. Hafta sonu ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Fakat aile içinde gizli düşmanlıklar var ise arkadan çevrilebilecek işlere de dikkat etmeniz gerekiyor.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar için Temmuz ayının üçüncü haftasına, mutlu enerjik başlıyoruz. Geçmişten yada uzaklardan gelen bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir. 

Hafta genelinde partnerleriniz tarafından destek göreceksiniz. Hafta ortasından itibaren ise çocuklarınızın eğitim hayatları ile ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir. Gündelik hayatınızda hareketli bir süreç yaşanabilir ve evcil bir hayvanı sahiplenme kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınız ile ilgili değişimler de söz konusu olabilir ve yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise aşk hayatınız ile ilgili gerginlikler ve kıskançlıklar yaşanabilir, dikkat etmenizde fayda var.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.