13.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (YENİAY TERAZİDE)

Terazide gerçekleşen yeniay yaşamlarımızda çok önemli bir dönemin başlangıcı olarak kendini gösteriyor! Şimdi ben ile sen birleşiyor ve herkes karşısında kendi içindekinin derinliklerini deneyimliyor! Tam da bu yüzden son dönem ilişkilerde epey bir rüzgarlar esti. Gelenler gidenler, geri dönmek istemekle istememek arasında med- cezir modlarda ortalıkta gezinenler ve benzeri haller…

Kendini bilen, ne istediğinin farkında olabilendi ve bunu anlamak önemliydi. Bu yeniay bizden derinliklerimizdeki saklı duygularımızı açığa çıkarmamızı istiyor. Kendimize karşı bir adım atıp daha cesur olmamızı istiyor. Kendimizle barışmamızı istiyor, bu barışın ‘’ yaşamımızdaki farklı çehrelerimizle de barışmak ve belli sınırlarla bir aradalığa uyum sağlamak ‘’ demek olduğunu hatırlamamızı…

Şimdi kendinize kulak verin ve sizin size anlatmak istediklerinizi dinleyin. Sessiz kalma değil, yüreğimizden geçenleri dile getirme zamanı! İçinizdeki şeytanı bastırmayın, onunla sohbet edin ve onun da kendini ifade edebilmesi için bir şans verin. Bastırılan daha büyük bir patlamaya gebedir ve orada kontrol sağmak çok daha zordur. İçinizde olanı yokmuş saymak çözüm değildir. Onu kazanın, kendinize katın ve böylelikle birilerinin onu görüp onunla sizi vurması korkunuzdan özgürleşmenin tadını çıkarın. Bir cevabınız olması için önce onu tanımalısınız. O zaman tanıdığınız, kendinizden çok daha fazlası olacak; çünkü sadece sizde olduğuna inandığınız o şeytan, aslında herkeste var.

ve gelelim bugünkü ve son ‘’AŞK DETOKSU’’ çalışmamıza, heyecanlıyım, yaz parmaklarım yaz, kalbim senin dokunduğun o okyanusta:

‘’ Bugüne varabildiğimiz için hepinize çok teşekkür ediyoruz! Biz kim miyiz? Siziz! Siz olup dilleniyoruz, yüreğinizden size gülümsüyor ve güneş olup doğuyoruz sizinle ve doğduk bile, işte bu! Seviliyorsunuz, çok seviliyorsunuz, bunu hatırlamanızı ve hatırınızda da hep tutmanızı istiyoruz! Annenizce, babanızca, kardeşlerinizce, dostlarınızca, yaşamca ve tesadüfen karşılaşıyor olduklarınıza inandıklarınızca, çok seviliyorsunuz ve hep sizinleyiz biz aslında, siz olup sizde, sizinle ve bunu anlamak önemli! Şimdi en başa dönmenizi istesek sizden, her günden bir kelime bulsanız ya da 21 tane alt alta her günü( şöyle bir ) hatırlayıp, hatırlamaya çalışıp birer kelime yazsanız ya da sadece bırakın parmaklarınız yazsın! Serbbest çağrışımla, ne geliyorsa, alt alta, 21 tane ve son kelimeniz her neyse, ona bir resim yapın ve bir isim verin! Yanına bir resim daha yapın bu resme eşlik edeceğine inandığınız bir kelimeyle ve her ikisine de yeni isimler verin! Birincisine sen, ikincisine ben deyin ve şimdi bu iki resmi bir tek isimde birleştirin( ortak temayı dikkate alın ) ve yeni bir resim yapın! İşte o sizsiniz! Siz kim misiniz? Siz gördüğünüzle gördüğünüze inandığınız kendinizdekinin birleşimisiniz… İnsanı merak eden, birleşmenin ne demek olduğunu anlayandır. Çok güzel bir yolculuğa çıktık birlikte ve bugünler sizin ışığınıza giden yol olacak… Sadece hep hatırlayın, her kim varsa geride, o hep sizinle ve her kim varsa önünüzde, o da hep sizden size… İzin verin olsun! İşte bu ve hepsi bu! Şimdi kapatın gözlerinizi ve inin derinliklerinize… Teşekkür edin Tanrıya, annenize, babanıza ve size güç olan tüm rehberlerinize, yaşama ve kendinize… Geriye dönün ve bir resim yapın( son gün yahu, yapın! ) Bu resmin adını üç gün sonra koyacaksınız! İşte bu! Şimdilik ve şimdi ve muhakkak ki şimdide!

Yeni bir zamanda siz olup sizde, sizden size görüşmek üzere! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ