14.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AY AKREPTE)

Dün gün boyu Ay boşluktaydı ve gece 00:38 itibariyle akrebe geçmiş bulunuyor. Ay şu an derin sularda yüzüyor ve bizi aydınlatabilecek tek şey derinlerdeki sesi duyarak yol almak! İç sesinizi duyun; bununla birlikte sizi sabote etmeye çalışanla sizi ruhunuzun derinliklerindeki ışıkla buluşturmaya çalışanı birbirinden ayırın! Kendinize izin verin duymak, görmek ve anlamak için! Bir bakmışsınız parçalar yerini bulmaya başlamış ve büyük resim tamamlanıyor.

Bugün Merkür günü! Mesajların çok daha yüksek bir ışıkla gelebileceği bir gün! Bunun farkına varın ve çevreyi daha bir ilgiyle seyredin ve bakmakla kalmayın, görmeyi seçin! Bu daha derinlerimizdeki gücü de açığa çıkaracaktır. Bir yanımız yeryüzündeyken, bir yanımız yeryüzünün çok daha derinlerinde ve bir yanımız da göğün çok daha yükseklerinde ve hepsi buluşup bir olan ışığın gücünü keşfedebildiğinde, zaman kapıları açılır ve dün, bugün, yarın dediğimiz tek bir resim olup bize bizi hatırlatır.

Bugün rehber kartımız ‘’güç’’ ve güç, ne kadar sert olduğumuz değil, ne kadar yolda halimizi koruduğumuzla ilgilidir. Bırakın kıvrılsın yollar ve bize, yaşamın ışığına götürsün bizi bu kıvrımlar… Bunu anlamak önemli! Dağın kenarından gitmek varken dağı delmek de niyeydi? Yeter ki dağı görüp yolunuzu değiştirmeyin! Bir şeyi istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır! Yeter ki istediğinizin aslında ne olduğunu hatırlayabilin de şaşırıp adını o koyduğunuz başka bir şeyin peşinde kendinizi buluvermeyin!

Bugün güzel bir gün, keşfin önem taşıdığı bir gün! Keşfedebilmek için, her şeye rağmen yola çıkabilmeli ve bazen cevabını bildiğinize inandığınız birçok şeye meydan okuyabilmelisiniz! İnsan, her an yenide kendini bulurken eskide olanın da onu nereye taşıyan bir ışık olduğunu anlamlandırandır. O zaman bütünsel bakmamız gerekiyor, her şey sadece bir yol, işte bunu anlamak önemli! İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ