14.09.2015 Gökyüzü Mesajları (Şans Günü)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 22 / 4

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Joker

Güneş : Başak

Ay : Terazi ( 05:40 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün gün enerjisi bize önemli kapıların açılmakta olduğundan bahsediyor. Bugün ipleri ele almamız gerekiyor. Buna kontrol kurmak da denebilir. Peki, nedir kontrol kurmak? Akış içindeki sorumluluğumuzun farkına varmak! Tüm bu hikayeyi kaleme alarak kendime neyi hatırlatmaya çalışmış olabilirim? İçimizdeki yaratıcının sesini duymak, onunla uyum içinde, bu yolculuk esnasında ihtiyaç duyduğumuz farkındalığın oluşumuna şans tanımak! Bu noktada esneklik önem kazanıyor. Mühim olan bunu yaparken odağın korunabiliyor olması!

Rehber kartımız ‘’joker’’ bize bugünün sürprizli bir gün olabileceğinden bahsediyor. Mühim olan içimizdeki yolculuğun farkında olmak ve akışın bize anlatmaya çalıştıklarını duymak! Bugün davetlere, ilginç buluşmalara ve bu anlamdaki sürprizlere açık olun. İçinizden bir yere gitmek ya da bir yerde olmak geliyorsa, hiç durmayın, yollar açık! Yaşamı bütündeki uyumu yaratan renkleriyle görmeye ve duymaya çalışın.

Ay bugün 05:40 itibariyle başaktan teraziye geçiyor. Terazi uyum demektir, barış ve ilişkiler bu burçla temsil edilir. İlişkilerde uzlaşıya gitmek çok daha iyi olacaktır. ‘’ içimizden geldiği gibi olma ‘’ tanımı önem kazanır ve burada yaptığımız şeyin muhtemel yansımaları da dikkate alınarak hareket korunmalıdır. Bugün keyifli buluşmalar için organizasyonlar olabilir. Diyalogların daha olumlu sonuçlar verebileceği iki gün içindeyiz.

Gün yöneticisinin de Ay olduğunu görüyoruz. Bugün yeniay etkisi daha bir kendini gösterir ve enerji bu anlamda daha da bir dengelenir. İsteklerinizi bir kağıda yazın ve çizin, bunları olmuş gibi hayal edin ve o andaki mutluluğunuzu, huzurunuzu ve içsel olarak rahatlamanızı hissedin. Şimdi bu kağıdı yakın ve küllerinin suya ve toprağa karışmasını sağlayın. Doğanın gücünü hissedin ve bu gücü aldığınız nefeslerle yüreğinize çekin, giderek büyüdüğünü ve sizinle tüm yaşamı içine aldığını ve altın rengi koruyucu bir ışığın yüreğinizden tüm yaşama yayıldığını hissedin. İşte bu önemlidir. Bugün ışığımızı büyütme ve bu anlamdaki bütünleşmeyi hissetme günü! Yaşam bize ona sunduğumuz armağanların ışığıyla gelir ve ona sunabileceğimiz en büyük armağan muhakkak ki sevgidir. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ