15.09.2015 Gökyüzü Mesajları (Ruhsal Buluşmalar Günü)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 23 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Denge

Güneş : Başak

Ay : Terazi

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün gün titreşimi Ay ve Venüs temasını boğa burcunda birleştiriyor ki bu da duygularımız, onları ifade etmemizi, bunu sakin bir şekilde yapmamızı bekliyor ve ‘’ Buradaki barış titreşimi bizi sahip olduğumuz gücün farkındalığına götürür. ‘’ diyor. Bugün ne konuda inatçı, ne konuda tutarlı ve ne konuda değişime açık olduğumuzu fark etme günü! Sahip olduğumuz potansiyellerin ne kadar farkındayız ve bunların ne kadarını aktif olarak kullanabiliyoruz? Çevremizdeki herkesin aslında koruyucu bir ışık olduğunu biliyor muyuz? Onların bizde olanı fark edip onu geliştirmemize ve ihtiyaç duyduğumuz bir yaşamın ışığını yakmamıza rehberlik edişine ne kadar izin veriyoruz?

Bugün rehber kartımızın ‘’denge’’ olduğunu görüyoruz. Bu kart bize ruhsal buluşmaları ve bu anlamdaki ışığımızı anlatır. Bugün 5 titreşimi söz konusu ve bu sayı ‘’aziz’’ kartına denk gelir ve ‘’denge’’ bu kartın gölgesidir. ‘’aziz’’ bizim gündüz yolculuğu dediğimiz bilincimizin gelişiminde öğrendiklerimiz ya da öğrenmekte olduğumuza inandıklarımızdır, yaşamda bizden ayrı bir dünya olduğunu hatırlayışımızdır, vicdanımızdır; bununla birlikte ‘’denge’’ gece yolculuğunda, bilinçdışımıza olan yolculukta karşımıza çıkar. Gece yolculuğu daha geniş bir bütünlükte kendimizi okuyuşumuzdur. ‘’denge’’ kartında tekrar bir bütünleşme yaşanır ve farklı bir bağla aslında her şeyle bütün olduğumuzun farkına varırız. Hatırlarız! Dünyevi boyuttaki öğrenişlerimizi ‘’aziz’’, ruhsal boyuttaki hatırlayışlarımızı ‘’denge’’ anlatır. Bu da bize bugün için ciddi bir mesaj veriyor: ‘’ Artık öğrendiklerine ve bildiklerine, en azından bildiğine inandıklarına takılma, genişle ve her şeyin ötesindeki aklın ışığıyla buluş yalnızca, orada senin olan senden büyük bir dünya var, sen aslında oradasın ve orada olduğunda tüm yolun da farkına varırsın. ‘’ Yaşam bize hep meydan okur ve neyse inandığımız, ötesinde de bir yaşam olduğunu hatırlatır. Yaşam sonsuz bir ışıktır ve sınırlandırmalar ilk aşamada bizi koruyor gibi görünse de yolculuğumuz bunun ötesinde olanın farkına varmaktır. Bugün çok özel ruhsal buluşmalar söz konusu olabilir, akışın gücünün farkına varın!

Ay terazide ilerliyor, Venüs aslan, Güneş başak ve Merkür terazi güç kazanır. Estetik ve nezaket ön plana çıktığında kendimizi daha bütün hissederiz. ‘’ Ayılığın lüzümü yok! ‘’ diyor akış bize, böyle bir duruma düştüğümüzde Venüsün karanlık yüzüyle karşı karşıya kalabiliriz. Nezaket, insanın kendisini koruyan bir ışıktır ve muhakkak kendini de daha mutlu ve huzurlu hissemesini sağlayacaktır. İşimize yarayan ve toplumsal olarak güçlü bir ışık taşıyanın ne olduğu bulunmalıdır.

Bugün Mars günü ve bugün savaşlar ruhsal, derin ve aklın ışığıyladır. Aklını kullnan savaşı kazanır ki bu savaşın aklın savaşı ve ışığının da insanın barışı olduğu hatırlanmalıdır. Öfkeli ve endişeli olanın ışığı kırılır ve kendi karanlığına gömülüp kalacaktır. Bir savaş her zaman asil olmalıdır. Bu savaşta bütünün ve bizim en yüksek hayrımıza bir ışık yanmalıdır. Bu olduğunda tüm sistem bizi destekler ve bize kapılar açacaktır. Kendinizi sevin ve bu sevgi ile gücünüzü ortaya koyabilin, kapılar ancak o zaman sizi dilediğiniz yere vardırabilecektir. Yok ettiğiniz değil, ehlileştirip gücünüze kattığınız gücünüz olarak sizinledir ve ehlileştirdiğiniz ve gücünüze kattığınız aslında sizden öte bir siz değildir. Bugünlük de bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ