15.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (Jüpiter Günü)

Bugün Jüpiter günü! Jüipiter derin bilgelik ve anlayış gezegenidir. Büyüme ve genişleme anlamına da gelir. Mitolojide Zeus ile temsil edilir ve kimi bilgilerde ‘’yargıç’’ olarak da bilinir. Göklerin efendisi olarak geçer Zeus ve büyük bir gücün taşıyıcısıdır. Jüpiterin karanlık yanı, kendi gücüne kapılıp acımasız olmaktır. Bu adil olmayacaktır. Jüpiter, adaletin ışığını korumalıdır. Bugün adil olmak önemli! Şans gezegenidir aslında; bununla birlikte Jüpiter şu an başak burcunda, şans çalışmak ve gelişimi sağlamaktan geçiyor.

Bugün bizi biraz daha zorlar gibi durumlarla karşı karşıya kalmamız söz konusu olabilir. Bu, kararlarımızda daha köklü bir odaklanmayı sağlamak içindir. Daha saf bir aklın ortaya çıkışını sağlayın ve burada yüreğinizin sesini de mutlaka buraya katın! Gerçek ruh ve bedenin el el yürüdüğü yerdedir ve bunu anlamamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Beden görevini, ruh ile işbirliğine girdiği müddetçe gerçek anlamda gerçekleştirebilecek. Aksi bizi hatırlamamız için bazı yaşam deneyimlerine sürükleyebilir. Adil olun, Tanrının gözü olun! Bunu anlamak önemli!

Ay akrepte ilerliyor ve bu Marsiyen vurguyu gündeme gerekiyor. Savaşın; bununla birlikte gerçek savaşın, kendinizle olduğunun farkına varın! Savaşmak bir işbirliğidir. Savaşan ve  savaşılan, her ikisi de bu savaştan payına düşeni alabilmek üzere bir araya gelir. Kazanan da kaybeden de yarınını kazanır ve bunu anlamak önemli! O yarının tek inşasıysa çalışmaktır. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ