16.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (Ay Yayda)

12:18 itibariyle Ay, gecenin ilerleyen saatlerinden( 03:59 ) beri gerçekleşmekte olan boşlukta hareketini tamamlayarak yay burcuna geçiyor. Son iki gündür akrep ile derinlere inmiş ve karanlıkları keşfetmiştik. Şimdiyse aydınlık bir zamanın sorumluluğunu alarak yola devam ediyoruz. Bilginin ötesindeki bilgeliğin keşfiyle ilerliyoruz. Yay teması bizden ruhun derinliklerini yaşamın oluşunda keşfetmeyi ister. Satürnün de yayda olduğunu hatırlarsak, artık samimiyetin ve keşif duygusunun bizi ulaştırdığı derinliklerinin hakimi olabilecek cesareti uyandırmanın zamanı!

Bugün Venüs günü! Venüs aşktır, sevgidir, paradır, ilişkilerdir, uyumdur ve estetiktir. Bugün uzlaşıda olmak çok daha iyi sonuçlar verecektir. Uzlaşı sessiz kalmak değil, ortak bir temada buluşmaya çağırarak kendimizi ifade edebilmektir ve bunu anlamak önemli! Alt metinde ‘’ Her ikimizin de mutluluğunu arzu ediyorum. ‘’ vardır. Gün titreşimi özel buluşmaları destekliyor. Yeter ki dünün bizi içine hapsetmesi gerçekliğinin ötesine geçelim ve bugünün özgürlüğünü yaratalım! Bunu anlamak önemli! Dün bugüne köprü olsun ve bugün olmakta olduğumuz yer, dünün bize armağanı, yarının da umut kokan ışığı olsun!

Bugün rehber kartımız ‘’adalet’’ ve bu bizden aklın ışığında kalmamızı  ister. Akıllı ol, geniş düşün, yukarıdan bak ve yolu gör! Bazen içinde bulunduğumuz o ana, o anın dışına çıkıp bakmak gerekir ve orada gerçek görü, ışığını koruyabilir. Her an bir çözüm söz konusudur. Bu bazen durmak bazen yürümektir. Durmak, gözlemlemek ve o anın ışığı ile iletişim kurabilmektir ve harekete geçtiğimizde, artık her şey de yerini bulabilir. Bugün bunları anlamak önemli!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ