15 – 21 Ağustos Haftası Burçları Neler Bekliyor? 1. Bölüm

15 Ağustos haftası parçalı ay tutulması ve hayatımıza yansımaları ile baş ediyor olacağız. Tutulma ile beraber yarına dair planlar, hazırlıklar, özgürlük arzusu ve hayattan beklentiler değişiklik gösterecek. Peki ya sizi ve sevdiklerinizi tam olarak neler bekliyor öğrenmek ister misiniz? Her hafta olduğu gibi burç burç analiz ve yorumlarımız ile karşınızdayız.

Koç Burcu: Koç burcunun ay tutulması etkisi ile ilişkiler ve denge konusu gündemini oluşturacak. Tutulma etkisi ile içinde bulunulan arkadaş grupları, dostlar ve iş arkadaşları ile iletişim sekteye uğrayabilir. Yeni insanlar tanımak isteyebilir, çevrenizdekilerden uzaklaşma arzusuna kapılabilirsiniz. Maddi konuları düzene sokmanız için yeni fırsatlar edinebilirsiniz.

Boğa Burcu: Tutulma boğaların işine yarayacak. İş, proje ve maddi konular, terfi, ek kazançlar gündeme gelecek. Maddi anlamda karlı bir sürecin ilk adımları bu dönemde atılabilir. Yeni yatırım ve projeler için fikir yürütebilir, geçmişte verilen kararlar bazında adım atılabilir, girişimler hayata geçebilir.

İkizler Burcu: Parçalı ay tutulması etkisi ile kariyer, iş ve finansal konular ilk sırayı alacak. Finansal konular bu kadar önem kazanırken; bir diğer taraftan da yurt dışı bağlantıları gündeme oturuyor. Bu dönemde iş amaçlı yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. İkizler burcu parçalı tutulmayı fırsata çevirebilen ender burçlar arasında yerini alıyor.

Yengeç Burcu: Parçalı ay tutulması sizin de hayatınızdaki tüm maddi konuları gündeme taşıyacak. Maaş, borçlar, vergiler, miraslar, kısacası maddiyata yönelik tüm konular üzerinde konuşmalar ve planlar söz konusu olacak. Borçların kapanması ve hatta yatırım yapılması adına yengeç burçları için önemli bir dönem geliyor dersek hiç de yanlış olmaz.

Aslan Burcu: Parçalı ay tutulmasının şanslı bir diğer burcu aslan olacak. Bu dönemde ilişkilerin top yaptığına tanıklık edeceksiniz. Sevgililik müessesi son bulup dünya evine girmek adına adım atabilirsiniz. Evli aslan burçları için ise ilişkilerini harekete geçirecek keyifli bir döngü söz konusu olacak. İş konusunda da yeni anlaşmalar söz konusu olabilir.

Başak Burcu: Parçalı ay tutulması düzenli başak burçlarının eğitim hayatı ve maddi konuları ön plana çıkarıyor. Eğitimi devam eden başaklar için yeni fikirler ve gelişim planları söz konusu olabilir. Kariyer hayatına devam eden başaklar için ise yeni iş anlaşmaları ve girişimcilik planları gündemi kaplayabilir.

Hangi burçtan olursanız olun keyfinizin hiç kaçmamasını temenni ediyor; mutlu haftalar diliyoruz.