15 – 21 Ağustos Haftası Burçları Neler Bekliyor? 2. Bölüm

15 Ağustos haftası parçalı ay tutulması ve hayatımıza yansımaları ile baş ediyor olacağız. Tutulma ile beraber yarına dair planlar, hazırlıklar, özgürlük arzusu ve hayattan beklentiler değişiklik gösterecek. Peki ya sizi ve sevdiklerinizi tam olarak neler bekliyor öğrenmek ister misiniz? Her hafta olduğu gibi burç burç analiz ve yorumlarımız ile karşınızdayız.

Terazi Burcu: Parçalı ay tutulması ile beraber adeta hayatınıza yeni renkler katacaksınız. Aşk, ilişkiler, sosyal çevre, aile gibi konular iletişimin arttığı, keyifli dakikaların yaşandığı bir hale bürünecek. Hayatında biri olmayan terazi burçları için iyi haberlerimiz var. Yeni bir aşka her an yelken açabilirsiniz. Sevimli bir flörtleşme aşka dönüşebilir.

Akrep Burcu: Parçalı ay tutulması sizi ev hayatında yeniliklere yönlendirebilir. Evi değiştirebilir, ufak ya da büyük ölçekli dekoratif değişikliklere başlayabilirsiniz. Kariyer hayatını da evine taşımak isteyen akrepler olabilir. Evden çalışma olanağına sahip olacağınız girişimlere dahil olabilirsiniz.

Yay Burcu: Parçalı ay tutulması ile beraber yay burçlarının hayatında eğitim, aile ve sosyal çevre konuları etki altında olacak. Tutulma etkisi ile içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilir ve kısa tatil kaçamaklarına imza atabilirsiniz. Flört ettiğiniz biri varsa bu dönemde iletişiminiz artabilir.

Oğlak Burcu: Gündeminden maddi konuları eksik etmeyen oğlak burçları parçalı ay tutulmasının da etkisi ile kazanca dair konular gündemin ilk maddesi olacak. Karlı yatırımlar ya da beklenmedik bir paranın elinize geçme durumu ile karşılaşabilir; temin ettiğiniz bakiye ile maddi varlıklarınızı artırabilirsiniz.

Kova Burcu: Parçalı ay tutulmasının etkisi ile kişisel görüntünüze olan ilginiz artacak. Bu dönemde spor salonu arayışı ya da dans kursları gündem maddesi olabilir. Saçlarınız ile ilgili değişim de söz konusu olabilir. Bu hafta kovalar görsel olarak kendini yenileme çabası içerisinde olacak.

Balık Burcu: Parçalı ay tutulmasının etkisi ile balık burcu için psikolojik konular ve ruhsal durum değişiklikleri ön plana çıkıyor. Sağlık sorunu yaşayan balıklar için yeni bir şifa arayışı söz konusu olabilir; hastane ve doktor değişikliğine gidilebilir. Biraz karmaşık bir ruh hali olsa dahi yeniliklerle dolu bir hafta sizi bekliyor.

Hangi burçtan olursanız olun keyfinizin hiç kaçmamasını temenni ediyor; mutlu haftalar diliyoruz.