15 Mayıs Haftası – Haftalık Burçlar

Koç

Bu hafta Koçların odak noktası gizli gerçekler olacak. Hayatınızdaki gizli gerçeklerin ve sırların ortaya çıkacağı bu dönemde etrafınızdaki kişilere dikkat etmelisiniz çünkü kuyunuzu kaymak isteyen kişilerin atak yapması olası. Etrafınızda sizi kıskanan ve içten içe kötülüğünüzü isteyen kişiler olmadığından emin olmalı ve gözünüzü dört açmalısınız.

 

Boğa

Bu hafta Boğaların odak noktası vedalar olacak. Bu dönemde artık ertelediğiniz ve görmezden geldiğiniz sorunları çözmenin zamanı geldi. Çözdüğünüz sorunların ardından problemlerinize veda edecek ve rahatlayacaksınız. Sizin için problem çözme dönemi biraz zorlu olabilir ama çözüme ulaştığınızda hiç olmadığınız kadar rahatlayacaksınız.

 

İkizler

Bu hafta İkizlerin odak noktası güven olacak. Bu dönemde güveniniz sarsılabilir ve etrafınızda güvenip sırtınızı yaslayacağınız kişiler olmasını isteyebilirsiniz. Güvendiğiniz arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle daha fazla vakit geçirmenizde yarar var. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız size keyif verecek etkinliklere katılın.

 

Yengeç

Bu hafta Yengeçlerin odak  noktası arkadaş toplantıları olacak. Sık sık arkadaş toplantılarına katılacağınız bu dönemde hem çok eğlenecek hem de farklı şeyler öğreneceksiniz çünkü arkadaşlarınızla geçirdiğiniz uzun süreler onları daha iyi tanımanızı sağlayacak. Bu eğlenceli haftanın keyfini çıkarın ve insanları yakından tanımaya çalışın.

 

Aslan

Bu hafta Aslanların odak noktası kariyer ve gelecek olacak. Bu dönemde kariyeriniz ve gelecek planlarınızla ilgili sık sık düşünmek isteyeceksiniz. Aklınızı meşgul edecek gelecek ve iş planları, gelecek kaygısı ve stresi de beraberinde getirebilir. Eğer strese girer ve kendinizi gergin hissetmeye başlarsanız aklınızı dağıtacak aktiviteler bulmalısınız.

 

Başak

Bu hafta Başakların odak noktası aile ve ailevi konular olacak. Aile ilişkilerinizin artması ile evde geçirdiğiniz vakit de artabilir. Ayrıca bu dönemde aile içi sorunları çözmek için uğraşacak ve sık sık aile buluşmalarına katılacaksınız. Bu hafta günlük rutininize biraz daha özen göstermeli ve sorumluluklarınızı aksatmadığınızdan da emin olmalısınız.

 

Terazi

Bu hafta Terazilerin odak noktası kendi duyguları olacak. Hayatınızla ilgili sık sık düşüneceğiniz bu hafta duygularınızın yoğunlaşması ile birlikte kendi duygularınızı daha fazla önemsemeye başlayacaksınız. Ayrıca etrafınızdaki kişilerin de sizinle ilgilenmesini isteyebilirsiniz. Bu dönemde kontrolsüz tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

 

Akrep

Bu dönemde Akreplerin odak noktası finansal konular olacak. Gelirlerinizin artması ile finansal sıkıntılarınızdan yavaş yavaş kurtulacaksınız. Ancak bu hafta gelirlerinizi değerlendirmek için daha iyi bir yöntem bulmaya çalışacaksınız. Bu anlamda en doğru kararı aldığınızdan emin olmalı ve yine de biraz daha tasarruflu davranmalısınız.

 

Yay

Bu hafta Yayların odak noktası sağlık olacak. Yeni bir spor ve diyet programına başlamak istemeniz olası. Baharın gelmesi ile değişen hava koşullarına uyum sağlamaya çalışmalı ve sağlığınızı aksatmamalısınız. Ayrıca seçeneğiniz spor ya da diyet programının da size uygun olduğundan emin olmalı ve aşırıya kaçmamalısınız.

 

Oğlak

Bu hafta Oğlakların odak noktası planlar ve kurallar olacak. Bu dönemde hayatınızdaki hem kısa hem de uzun dönemli planları yeniden gözden geçirmek ve kesinleştirmek istemeniz olası. Kontrolü seven Oğlak burçları kuralları da her zaman çok önemser. Kurallarla ilgili isteğinizin yoğunlaşacağı bu dönemde çok kurallı ve planlı davranmak isteyeceksiniz.

 

Kova

Bu hafta Kovaların odak noktası yenilikler olacak. Bu dönemde yaratıcılığınızın artması ile aklınıza gelen fikirleri uygulamaya geçirmek isteyeceksiniz. Hayatınızda yapacağınız küçük değişiklikler sizi iyi gelecek. Rahatlatıcı ve size keyif veren hobilerle uğraşabilir ve sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

 

Balık

Bu hafta Balıkların odak noktası iletişim kanalları olacak. İletişim kanallarından gelen akışın uzun süredir ilk kez fazlasıyla yoğunlaşması ile birlikte durumun kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. Bu yoğun dönemde fazladan sorumluluk almadığınızdan ve yerine getiremeyeceğiniz sözler vermediğinizden emin olmalısınız.