17.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (BURÇLAR BİRBİRİNİ NASIL ETKİLİYOR?)

Bugün güne Venüs ve Neptünün karşıt etkisiyle( 05:52 ) uyandık! Venüs başakta bize düzen, faydalı ile faydasız olanı ayır derken Neptün balıkta tüm çizgileri eritmek istiyor! Bu bizim hayal dünyasına kaçma arzumuz da olabilir. ‘’ Hikayenin ardındaki hikayeyi gör ve hepsinin bir araya getirdiği resimde, her çizginin değerini bil! ‘’ diyor.

Bugün yıkılan duvarların ardından yaşama olan bakışımızın daha zenginleştiği bir gün ve buradaki ışığı değerlendirebilmek önemli! Daha uzağı görebilecek güçteyiz. Bunu göz önünde bulundurarak düzen ve program yaparken tüm olasılıkları da göz önünde bulundurabilmeli ve bu anlamdaki esnemeyi de sağlayabilmeliyiz.

Bugün Satürn günü! Bu gerçeklik ve disiplin gezegenidir. Ayaklarımızı yere sağlam basabilmeli ve yaşamın anlamını hatırlayabilmeliyiz. Yaşam, ona ektiğimiz ışıkla büyür ve genişler. Ayın da yayda olduğunu hatırlarsak, bugün derinlerimizdeki gücü uyandırmak önem kazanır ve gerçek güç, özgürlüktür. Olasılıkların bize kısıtlamaların ötesinde, yeni bakışlar kazandırması gerekir. Esnek olmalı ve bunu gerçekleştirirken odağımızı da korumalıyız. Bugün bunlar önemli!

Ve gelelim yeni yazı dizimize! Bir koç, diğer burçlarda kendine dair neyi deneyimler?

KOÇ- KOÇ

Savaş ve cesaret, harekete geçirici güç! İki keçi de olabilirler, müttefik olarak galibiyete de gidebilirler.

KOÇ- BOĞA

Ayakları yere sağlam basma ve eminlik! Koç boğada yavaşlar.

KOÇ- İKİZLER

Merak ve araştırma güdüsü ( Koç burada ateş ve öncü kimliğiyle dürtüsel ve çok daha aktiftir, bulduklarıyla pireyi deve de edebilir dağları yerinden de oynatabilir )

KOÇ- YENGEÇ

İçsel derinliklerin gizemi ( hem çekilir hem itilir )! Yengeç onun ateşini söndürürken onun derinlerdeki bir gücü uyandırmasına yardım edecektir.

KOÇ- ASLAN

Bu bir çarpışma, kim kimi yener? Onlar birbirlerinde kendilerini görecekler! Çizgilerini berlileyerek savaşmayı öğrenmeliler.

KOÇ- BAŞAK

Koç, gücünü kullanmayı ve kendini tartmayı öğrenir. Başağın onu hiç anlamadığını da düşünebilir. Başak anlatayım derken Koçun başına buyrukluğuyla çıldırabilir. Birbirlerini anladıklarında muhteşem bir işbirliği ortaya çıkabilir.

KOÇ- TERAZİ

Terazi Koçu yumuşatır ve sakinleştiğinde gücünü çok daha muhteşem bir zekayla kullanmaya başlayacaktır. Bu ilişkide terazi konuşmalı koç da onu dinlemeyi başarmalıdır. Koç susarsa Terazi susarsa fırtınalarla uyanılır. Terazi savaşmalı Koç barışmalıdır.

KOÇ- AKREP

Biri yeryüzünün( koç ) biri yeraltının( akrep ) kralı! Önce birbirlerine güven sağlanmalıydı! Akrep kırarsa kırılırdı. Koç kırsa biraz sonra bunu unutacaktı. Akrepse unutmadığında, Koçun nereden geldiğini anlamadığı o şeyle çocuk yüreği acırdı. Onlar birbirlerini anlamalı ve bunun için birbirlerine bir şans tanımalıydı. Akrep zor güvenir, Koçsa anlamakta acelecidir. Koç sabrı, akrepse kartlarını açık oynamayı öğrenmelidir.

KOÇ- YAY

Yay koça birçok şey öğretir. Uygulama konusunda Koç çok daha çabuk içselleştirebilir. Yay dağılmaya meğilliyken Koç daha odaklı kalabilir. Koç çoktan başka bir yola doğru çekilirken, Yay ona hatırlatabilir. Bu derin bir deneyimdir! Koç yayda ruhunu keşfedecektir.

KOÇ- OĞLAK

Oğlak ile sorumluluk ve disiplinin ne demek olduğunu öğrenir. Ya gördüğü gibi kaçar ya da oğlak ile adını yaşama yazar.

KOÇ- KOVA

Kovanın zekası onun ufkunu genişletir. Koç akıldan öte bir akıl ile yaşamın çok daha büyük ışıklarını keşfedebilir. Kova ona teknik bir donanım getirecektir, kendini keşfedecektir.

KOÇ- BALIK

Koç için balığı ve onun tabiatını anlamak kolay değildir. Balık ona renksiz ve gizemli gelir; bununla birlikte balık ardındaki gizemi perde perde açtığında, koç için iki dünya arasındaki iletişimi sağlamak ya onun yeniden ve çok daha güçlü bir ışıkla doğumu ya da kendini bu ilişkide yok edip yeni bir yolda arayışı olabilir.

Hüseyin Akdağ