17.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Bilinenin Ötesi)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta, bizden emek ve verimlilik bekliyor! İşe yarar olanı seçmek önemli! Onu düzenleyen Merkür oğlakta, sorumluluk ve disiplin temalı projeler! Satürn yayda, attığımız adım ruha değmeli ve bizi büyütüp genişletmeli! Ay balıkta! Puslu derinliklerde keşfetmemizi bekleyen şeyler var ve biz onları bulmalıyız! Suyun sesini dinleyin ve onun sizi çıkarmak istediği yolculuğa izin verin!

Güne Ay- Merkür sekstili (00:39) ile başladık! Kelimeler dudaklarımızdan bir müzikle dökülür! Sabah saatlerinde (07:03) Ay- Pluton sekstili söz konusuydu! Çözüm üretme yeteneği! Öğle saatlerine Ay- Jüpiter karşıtı damgasını vuruyor! Kendimize güven! Değerin sizde olduğunda her şeyde de olabileceğini fark edin ve bunu önce size siz verin! Maddi şanslar doğabilir! Nasıl kullandığımız önemli! Akşam saatlerinde Ay- Mars kuinkuksu gerçekleşiyor! Yüksek potansiyelli bir enerji! Yoğun duygular! Bunu kontrollü ve uyum içinde ifade edebilmek önemli! Her şeyin olduğu haliyle sizin farkına varabileceklerinize gebe olduğunu hatırlayın ve bizim buna ihtiyacımız var! Gece saatlerinde (21:17) Ay- Güneş karesi gerçekleşiyor! Ego ve duygular birbirlerinden farklı tellerde çalma eğiliminde! Bu da içsel bir karmaşayı söz konusu kılabilir! İhtiyacımız olan, dengeyi kurmak ve kendimizi anlamaya çalışmak! Yardıma açık olmakta fayda var! Günü Satürn- Uranüs üçgeni (22:48) ile kapatıyoruz! Yaratıcı güç ve Satürnün hesap yeteneği bir araya geliyor! Satürnün parayı iyi bir şekilde değerlendirebilme yeteneği, Uranüsün parayı bir araç olarak görme özelliği, finansal konularda güçlü bir görü kazandırır! Ani ve faydalı değişiklikler söz konusu olabilir!

Gün titreşimi bizden kendimizi daha geniş bir bütünlükle okumamızı ve bu anlamda karşımıza çıkan parçaları bir araya getirerek büyük resmi yakalamamızı istiyor. Bu önemli! Rehber kartımız ‘’aziz’’ kendimizi bildiklerimizden daha fazlasına açmamızı istiyor. Kutsal olanı öğrenmek ki bu ruha açılan kapıdır ve orada bilmekten öte hatırlamak vardır; çünkü tüm kainat, insanın özünde saklı bir ışıktır. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ