18.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Kabukları Kırmak)

Bugün Venüs günü ve ihtiyacımız olan özümüzden taşan ışığı açığa çıkarmak! Birliktelik, benlikteki özgür ışığın kendi ile buluşuşu ile ilgilidir. Aksi birleşmeyi mümkün kılmayacaktır. Venüs Akrep’te, Mars Terazi’de, gezegenler birbirlerinin evlerinde birbirlerini karşılıklı ağırlıyorlar. Ona bak, kendini gör! Kendine bak, onu gör! Işık burada!

Ay akşam saatlerine doğru (17:15) Güneş ile kare yaparak boşlukta hareket ediyor olacak! Özümüzün aktığı ile geçmişi içinde saklayan duygular ayrı tellerden çalma eğiliminde! Egoyu dengeleyelim ve duyguları yönetip onları yolumuz kılabilecek bilinci uyandırabilelim! Gecenin son saatlerinde (23:27) Ay, balık burcundaki geniş ve derin yolculuğunu tamamlayarak koçun cesaret verici rüzgarlarının estiği zaman ışığına taşınıyor. İhtiyacınız olan, cesaret ve bunu besleyebilecek tek gerçek güç olan tutku! Aşk, kalbin çarpışıdır ve onu duyan, müziği duyar ve insanlaşır! Bunu anlamak önemli!

Öğle saatlerinde (13:11) Ay- Venüs kuinkuksu söz konusu! Gerçek duygularımızı ifade edebilmek ve beklentilerimizi daha mantıklı temellere oturtarak, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilmek! Gün batımı sonrasında (19:19) Ay- Satürn üçgeni gündeme geliyor! Yaşananları gözden geçirmek ve yeni bir dönem için daha ayakları yere basar bir rota belirleyebilmek!

Gün titreşimi bize geniş bir döngünün varlığından bahsediyor! Biz o döngü içinde bir yolculuk içindeyiz ve burada bizi zorlayan her ne varsa aslında yolumuzu açma niyetimizin bir ürünüdür; çünkü insan sınırları içinde sıkıştığında, daha fazlasına ihtiyaç duyar ve bunu sağlayacak olan, sınırı aşmak ve onu kısıtlayanın ötesine geçebilmektir. Bunu nasıl yapar? O bunu içinde uyandırır ve yaşam ona aramağan olacak hikayeyi yaratır. Rehber kartımız ‘’ölüm’’ de bize bundan bahseder. Korkunun ötesi! Özgürlüğün içsel keşfi! Kendinle buluşma! Okuma ve anlama! Yüreğindeki sesi duyma! Bırakma ve yeni olana yer açma! Bu bizi kendimizden öte bir ışığa ulaştıracaktır ve arzu ettiğimiz oradadır! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ