19.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Yüreğin Sesi)

Bugün Ay koçta ilerliyor! Enerji yoğun ve yüksek! Bedensel hareketler bu yoğun enerjiyi dönüştürmek için iyi gelecektir. Havada cesaret kokusu var! Bugün Satürn günü! Bize ‘’ Sınavı geçmeni sağlayacak olan şey o adamı atabilmek! ‘’ diyor ve bu önemli! Zor olduğuna inandığımız, sadece kendi koyduğumuz sınırlar gerisindedir ve insan, bilincinde bunu aştığında, yaşamında da ötesine geçebilir.

Günün ilk saatlerinde (02:19) Ay- Satürn üçgeni söz konusuydu! Bu bize yaşam yolculuğumuzdaki deneyimlerimizin bizde uyandırdığı sağduyunun farkına varmamızı ve hayatın gerçekleriyle yüzleşmemizi kolaylaştırdı. Sabah saatlerinde (10:39) Ay- Uranüs kavuşumu görünüyor! Sezgiler yoğun ve özgürlük arzusu! Yeniliklere açık bir ruh hali! Anlık tepkiler gündeme gelebilir! Değişken duygular! Olumlu ve iyimser bir ışık! Çok geçmeden (11:28) Ay- Merkür kare! Duygu ve fikir çatışması! Mantık ihtiyacı! Kendine güven ve açık iletişim! Önce onu dinle!Takip eden (12:25) Ay- Pluto karesi! Duyguların sırtta yük gibi taşınması! Artan hassasiyet! Sakinlik ve yenilenme! Gerçek gücün ne olduğunun farkına varabilmek için kendimize izin verme! Gece saatlerinde (21:00) Ay- Mars karşıtı söz konusu! İlişkilerde fırtınalı rüzgarlar! Yoğun duygular! İçsel denge önemli! Enerji yoğun ve dönüştürülme ihtiyacı içinde! Özgür iradeye saygı! Kendimize odaklanmamız daha lehimize! Dışarıda olan, içeride olanın yansıması!

Gün titreşimi ve rehber kartımız ‘’dünya’’ bizden yaşam sorumluluğumuzun farkına varmamızı ve onun içindeki o özel ışığı uyandırmamızı istiyor. İkili ilişkilerde farkındalığın ve bunu yaşamsal ifade edebilmenin önemli olduğu zamanlar… İhtiyacımız olan artık tamamlanmakta olanın farkına vararak ötesine geçebilecek cesareti uyandırabilmek! Bugüne kadar bir döngü vardı ve bu döngü bize bir şeyler anlatmaya çalıştı! Şimdi artık bunu duymalı ve yolu yenilenen ışığımızla açmalı! Bugünde dünden farklı olanı bulun ve bugüne kaydınız olsun! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ