19.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AY GÜNÜ)

Ay bizim bilmediğimiz ne varsa kendimize dair, onu ihtiva eden parçamızdır. Tam da bu yüzden ‘’pazartesi sendromu’’ olabilir. Kendi derinliklerimize çekilmek istediğimiz bir zaman diliminde, yeryüzünde olmamız gerekir. Bu da yaşamın bize, ‘’ İçeride aradığın ne varsa o aslında dışarıda! ‘’ deme şeklidir. Ay bizim kendimize dair keşfedemediklerimizin dışarıdaki resimlerden bize gülümseyişidir ve yaşamda bu farkındalık ile uyanık kalabilmek çok önemlidir.

Bugün rehber kartımız ‘’denge’’ bize bildiklerimizden çok daha fazlası olduğunu hatırlatmak istiyor ve bunu anlamak için kendimize izin vermek gerekir. Yüreğimizin aktığı yere gitmek, oradaki kendimizi keşfedebilmek ve bununla, tüm yaşam ışığımızı yeni bir yolda kendileştirerek var edebilmektir. ‘’ben olmak’’ çok önemlidir. O bende her şeyin kalbinde, kendi kalbimizin sesini duymak! Yaşam bize hep çok daha fazlasını hatırlatır. İşte bilgelik budur: ‘’ Ne kadar biliyorsan bil, hala bilmediğin çok şey var ve birgün yeni fark ettiğin, o güne kadar tüm bildiklerine meydan okuyabilir! ‘’

Ay oğlakta bir gün geçiyoruz ki bu da ayaklarımızın yere sağlam basmasının önemi demektir. Sorumlulukları ele almalıyız. Disiplin bize iyi gelir. Kendimizi kaptırıp unutmamalıyız aynı zamanda! Oğlak maraton koşucusudur. Bizim de bize ihtiyacımız var! Başak yoğunlaşması söz konusuyken bu dönem sağlığımıza da dikkat etmeliyiz. Ruh bedende tezahür eder ve bizim onunla nasıl bir ilişki kurduğumuz önemli! Şimdilik bu!

Bakalım İkizler burçlarda kendine dair neyi deneyimliyor? ( Bu arada arkadaşlar sadece Güneş burcunuzla benden harikalar yaratmamı beklemeyin! Burayı sadece bir fikir, alabileceğiniz bir şey var mı diye okuyun! Yükselen burçlarınızı, ay burcunuzu ve doğum haritanızdaki birçok önemli etkiyi göz önünde bulundurmamız gerekir gerçek bir yorum yapabilmek için! )

İKİZLER – KOÇ

İkizler koç ile kararlılığını açığa çıkarır. İkizler anda ‘’ Öyle mi, böyle mi ya da aslında şöyle mi? ‘’ derken koç çoktan onu çekip götürmeyi başarmıştır ve ikizler koç ile bambaşka bir hayat yolculuğuna ulaşır, yeter ki koça deneyimlerindeki bağlantıları kurdurmaya çalışmasın! Bu durum koçu zorlayabilir. Teslim olmak gerek!

İKİZLER – BOĞA

İkizler boğa ile yavaşlayacaktır. Boğa emin adımlar atmak ister. Birlikte çok eğlenebilirler. Boğanın sessizliği ve derin hissedişi İkizlere huzur verir. İkizler Boğa ile dinlemeyi öğrenir. Değilse boğa şişer şişer bir patlar ki eyvah eyvah! Birbirlerini duyabilmeliler!

İKİZLER – İKİZLER

İkisi de konuşmaya başlarsa ve ha bire birbirlerine ‘’ Aslında şöyle olsa… ‘’ moduna girerlerse yaprak gibi rüzgarda savrulurlar. Önce sakin olup konuları tek tek ele almalılar ve birbirlerini dinlemeliler.

İKİZLER – YENGEÇ

Yengeç ile ruhunun derinliklerine iner ve bütün olmayı deneyimler. Yengeç onun çok derinlerdeki ihtiyaçlarını sezer; bununla birlikte ikizlerin de onu anlamaya çalıştığını hissettirmesi gerekir. Aksi takdirde yengeç incinir ve orada işler karışabilir.

İKİZLER – ASLAN

Aslan ikizlerin doğasındaki gizli yetenekleri açığa çıkarmasına ışık tutar. İkizler birçok konuda çok yeteneklidir. Aslan ikizlerin dil kabiliyetinden büyülenecektir. Sahnenin ışıkları olabilirler. Keyifli bir ilişki olabilir, yeter ki birbirlerinden rol çalmaya kalkışmasınlar!

İKİZLER – BAŞAK

Merküryen doğaya sahip bu ilişki bir bilgi savaşına da dönüşebilir. Birlikte çok şey keşfedebilirler. İkizlerin yakadıklarını başak işe yarar bir hale getirebilir. İkizler başağın detaylarda boğulmasından onu alıkoyabilir. Başağın yakaladıkları arasında kurduğu bağlantılarla muhteşem resimler ortaya çıkabilir.

İKİZLER – TERAZİ

Onlar için bir odak yaratmak önemli olacaktır. Aksi takdirde istikrarsız bir gündem ortaya çıkabilir. Terazi kendini ifade edebilmeli, İkizler de( özellikle doğum haritasında ikizler vurgusu güçlü olanlar ) terazinin cümlelerini bitmeden tamamlamaya başlarsa terazi bir yerden sonra kendini kaybolmuş hissedebilir. Terazi kendini ifade edebilmeli!

İKİZLER – AKREP

İkizlerin bir yanı günde, bir yanı gecededir. Mitolojik hikayesinde ikizler altı ay yeraltında, altı ay yeryüzünde kalır. Akrep ikizlerin yeraltı yolculuğu olacaktır. Bu anlamdaki derin sezgi ve algısı akrep ile açığa çıkabilir. Çok gizemli sırları birlikte çözebilirler. Savaşmayıp sevişmek onlar için çok daha doğru bir seçimdir!

İKİZLER – YAY

Zıt burçlardır ve birbirlerini tamamlayabildikleri gibi birbirlerini itebilirler. Yaşamlarında kendi sınırlarını aşmak istiyorlarsa bir araya gelişleri çok değerlidir. Yay ile ikizler, bilginin derinlerine iner ve orada çok daha özel potansiyeller keşfeder. İkisi de özgür olmak ister ve yay kendiliğini sever. Birbirlerine izin vermeliler ve buluşma anları kendiliğindenlik taşımalı!

İKİZLER – OĞLAK

Oğlak ile ikizler, sorumluluk ve disiplin kavramlarını öğrenir. Oğlak bazen acımasız ve ketum olabilir. Bu kelebek doğasındaki ikizlerimizi incitebilir. İkizler oğlağa, kendini hazır hissettiğinde yüreğini açması için izin vermelidir. Sonuca ulaştırmak istediği bir konu varsa oğlak buna kolaylıkla yardımcı olabilir.

İKİZLER – KOVA

İkizler kovaya sürekli şaşırır. Kova sürprizli bir burçtur ve bu ikizler için yeni yeni keşifler demektir. Birlikte çok uzaklara yolculuğa çıkabilirler. Bu uzaklar zamandadır. Bilgilerini bir araya getirip çok eğlenceli resimler yapabilirler. Çok konuşup her şey lafta da kalabilir. Burada başlamak gerektiğini hatırlayabilmeleri önemlidir.

İKİZLER – BALIK

Onlar arasında ilginç bir büyü vardır. Balık göklerdeki bilgeliğiyle dünyada, biraz daha öğrenme ihtiyacı içindedir. İkizler bunu hemen fark edecektir ve balıktan göklerin hikayesini dinlemek isteyecektir. İkizler balıktan suyun hikayesini öğrenir.  Balığın onun çok derinlerindekini, o daha anlatmadan hissettiğini fark edecektir.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ