20.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Özgürlük)

Bugün Güneş günü ve dünün karanlığı bugünün ışığına gebeydi ve bugün doğan ışık dünü bize anlatan ve anlamlandıran hikayeydi. Yaşamın her sayfası bir öncekinin ne anlama geldiğinin ifadesiydi ve her bir sayfa, kalem yazarken dökülen kelamla bir sonrakini kendine doğru getirmekteydi. Tüm bunlar önemli! Ay koçta ve bize bir sonraki sayfaya geçmek kadar olduğu kadar o sayfayı yazmak için de cesaret veriyor ve bu hatırlandığında yol, ışığına kavuşuyor!

Günün ilk dakikalarında (00:04) Ay- Venüs kuinkuksu görüldü! Gökyüzünün bilge koca karısı ile genç ve tutkulu güzeli biraz zorlu bir ilişkideydi! Tecrübelerle beslenmiş hisler ve içimizin aktığı, bizi heyecanlandıran tutkular arasında, kurma ihtiyacında olduğumuz denge gündeme geldi! Sabah saatleri (08:12) Ay- Neptün yarı karesi! Bilge koca karı bu kez kahin ve hayalperest bir ışığı bünyesinde taşıyan mistik kahramanımızla gerilim içindeydi! Ayaklar yere basma ihtiyacındaydı, hisler çok dikkatli kullanılmalıydı, özel ışıklar vardı; bununla birlikte bu ışıklar sağduyu içinde okunmalıydı ve sapla saman birbirine karıştırılmamalıydı. Çok geçmeden (08:50) Ay- Jüpiter kuinkuksu gündeme geldi! Bilge koca karı (Ay) bugün atarlı giderli moddaydı! Göklerin bilgeliğini bünyesinde taşıyan rahip ve filozof ruhlu kahramanımıza sert  bakışlar fırlattı! Bilge ruh fazla abartmamalıydı kendini ve inançlarıyla olanları birbirine karıştırmamalıydı! Bu önemliydi! Bu bakış bu anlama geliyordu! Çok geçmeden (09:31) bilge koca karımız biraz sakinleşti. Güneş ile arkadaşlık (üçgen) kurdu! Özümüzün açığa çıkması için uygun zamanlar! Bugün Güneş günüydü hatırlayın! Bu ilişki önemli! Kendimiz olmak ve içimizin bu akışta kendiyle, kendini ifade edebildiği parçalarla buluşması! Durulaşan bir algı! Öğle saatleri sonrası (14:21) Merkür ve Jüpiter de üçgen ile bu durumu destekliyor! Mantık, iletişim ve bilgi aksının haberci ruhu (Merkür), göklerin bilgeliğini taşıyan rahip ve filozof ruhla (Jüpiter) arkadaşlık kuruyordu! Kendimizi ifade etmek kolaylaşacaktır ve derinlerden geleni açığa çıkarmanın yolları oluşacaktır. Bugün yaşamla daha derin bir bağlantı kurma şansı var! Mesajlara ve bunların yaşamdaki dönüşümüne açık olun! İç sesinize kulak verin! Size anlatmak istedikleri olacak!

Gün titreşimi bizden artık vedayı gerçekleştirmemizi istiyor. Bir şeylerin değişme vakti gelmişse bunun için bir adım atılmalı! Önce ifade, bu önemlidir. Bu değişimin ilk adımıdır. Bazen bu süreç, ‘’kendine durumu itiraf etmek’’ olarak da okunabilir. Ardından değişim kendini gösterir; çünkü insan anladığında, artık o anlam inşaya başlar ki bu, yarının inşasıdır. Bunu gerçekleştirecek olan bugünün ışığının ne olduğunun farkına varılmasıdır. Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ içsel büyümeden bahsediyor. Bu krizler şeklinde kendini gösterir. Artık bir şeyler bildiğimiz yöntemlerle ilerlemiyordur. İşte orada vakit gelmiştir. Bir şeyler değişmelidir. Dolunaya doğru giderken (olgunlaşma ve hasat) bunun vaktidir! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ