Yengeç Burcunda Yeni Ay

Bu hafta içinde Yengeç burcunda 4 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay Merkür ile karşılaşarak hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Yengeç burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Önümüzdeki günlerde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın öncelikle duygularımızın yoğunlaşmasına ve karışmasına neden olacağını söylemek mümkün. Özellikle yapılacak yeni başlangıçlarda ve geçmiş ile ilgili konuşmalarda kendisini gösterecek olan bu duygusallığın her anlamda bizi etkileyeceğini söyleyebiliriz. Yengeç burcunda Yeni Ay bu dönemde bizi ev, aile, çocuklar ve temel ihtiyaçlarımız konularında zorlayacak.

Yengeç burcu denildiğinde her ne kadar akla aile içi tartışmalar gelse de, bu dönemde gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın aile içi tartışmalara neden olmayacağını tam tersine aile içi iletişimi güçlendireceğini söylemek mümkün çünkü Yengeç burcunda Yeni Ay’ı Merkür’ü de etkiliyor olacak. Ancak güçlenen iletişimimizin duygusal konuşmalara neden olacağını da unutmamakta yarar var. Bu yüzden bu dönemde duygularımızın etkisine kapılıp da ani tepkiler vermemeliyiz.

Merkür’ün de etkisi altında olacak olan Yengeç burcunda Yeni Ay’ın etkilerinden bir diğeri de temel ihtiyaçlarımız başta olmak üzere hem maddi hem de manevi ihtiyaçlarımız olacak diyebiliriz. Bu hafta ihtiyaçlarımızın öne çıkması ve bizim için daha önemli hale gelmesi olası. Ayrıca Yengeç burcunun değişken enerjisi nedeniyle sık sık duygu değişimleri yaşamamız da mümkün.

Bu dönemde özellikle öfke ve tutku duygularının bizi etkileyeceğini hatırlatmakta da yarar olacaktır. Çünkü Merkür’ün etkisi altına giren Yengeç burcunda Dolunay hepimizin biraz daha hassas hale gelmesine neden olacak. Yoğun duyguların etkisi ile çıkacak kavgalardan kaçınmakta yarar var. Ancak ne kadar kaçsak da bu hafta ani ağlama ve gülme krizlerine yakalanmamız mümkün. Duygusal anlamda kaotik bir hafta bizi bekliyor olacak.

Yengeç burcunda Dolunay’ın etkilerinden bir diğeri de ani değişiklikler, içgüdüsel davranışlar ve konuşmalar olacak. Gerçeklerin fazla umurumuzda olmayacağı bu dönemde işimize gelen her şeye inanmaya da meyilli olacağız. Bu dönemde ciddi görüşmeler yapmanız, iş toplantılarına katılmanız ya da sizin için önemli kişilerle konuşmanız gerekiyorsa kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Çünkü Yengeç’in etkisiyle hepimiz çok daha fazla alıngan olacağız.

Kısaca özetlemek gerekirse bu dönemde mutlaka ani tepkilerden kaçınmalı, yapılan eleştirileri kişisel almamalı, karşınızdaki kişiyi tam olarak anlamadan ona cevap vermemeli ve duygu değişimleri geçinceye kadar sakin ortamlarda bulunmaya dikkat etmelisiniz diyebiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak yerine bu haftayı var olan projelerinizle ya da işlerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz.