2 Eylül Haftası Haftalık Burçlar

Bu hafta burçları neler bekliyor?  Boğalar ekonomik durumlara odaklanırken balıkların ise şansı giderek artıyor. Dahası yazımızda…

Koç

Bu hafta Koçlar hedeflerine odaklanıyor. Hedeflerinizi yeniden değerlendirirken sizin fırsat olarak gördüğünüz bir şeyin, tahmininizden çok daha fazla zorluk yarattığını fark edebilirsiniz. Böyle durumlar için yapmanız gereken şey, önemli sözler vermeden önce tekrar düşünmekten geçiyor. Herhangi bir işi başarmak için, planlama yapmak ve bilinçli adımlar atamak gerekir.

Boğa

Bu hafta Boğalar ekonomik durumlarına odaklanıyor. Bütçe yapmaktan pek hoşlanmıyor olabilirsiniz. Ancak paranızın nereye gittiğini görmek, finansal anlamda daha fazla güçlenmenize yardımcı olabilir. Önemli olan para kazanmak uğruna mutsuz olmayı seçmemek ve hem çalışıp hem de mutlu olmanın finansal zekâyı kullanmaktan geçtiğini unutmamaktır.

İkizler

Bu hafta İkizler sırlarına odaklanıyor. Gizli tutmanız gereken konularda biraz daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Özellikle üçüncü kişilerle ilgili meseleleri veya hukuki konuları biraz daha özenli ele almalısınız. Çünkü insanlar sizin düşündüğünüz kadar güvenilir olmayabilirler. İnsanlarla konuşurken öncelikle onlara tüm kalbinizi açmak yerine biraz düşünmelisiniz.

Yengeç

Bu hafta Yengeçler ailevi sorunlara odaklanıyor. Bir yakınınızla aranızdaki iletişim kopukluğunun nedenini bir türlü anlayamıyor olabilirsiniz. Ancak bu durumu düzeltmek için elinizden geleni yine de yapabilirsiniz. Bazen saatlerce konuşsak bile, bir türlü anlaşamayabiliriz. İletişimin koptuğu konusunda biraz araştırma yapmanız gerekebilir.

Aslan

Bu hafta Aslanlar beklenmedik olaylara odaklanıyor. Sizin çoktan unuttuğunuz ve ailenizle ilgili olan bir masraf yeniden gündeme gelebilir. Bu durum sizi mutsuz etse de soğukkanlı davranarak kolayca üstesinden gelebilirsiniz. İster büyük bir hedef için para biriktiriyor olun, ister borç ödüyor olun tasarruf etmenin en kolay yolu masraflarınızı kısmaktır, unutmayın.

Başak

Bu hafta Başaklar iş veya eğitim hayatlarına odaklanıyor. Patronunuz veya yöneticiniz sizden bir şeyi tekrar ele almanızı isterse, bu durum sizi korkutmamalı. Duygularınızı bir kenara bırakmalı ve işinize odaklanmalısınız. Başarılı insanların ortak özellikleri kendilerine güvenmeleri ve hiç bir şeyin onları yolundan alıkoyamamasıdır. Buna göre davranmalısınız.

Terazi

Bu hafta Teraziler evle ilgili konulara odaklanıyor. Evinizle ilgili bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa, ortak bir noktada buluşmakta biraz zorlanabilirsiniz. Bazen anlaşamamanın da mümkün olduğu konusunda kendinizle anlaşmaya varmalısınız. Eğer karar almak istiyorsanız ama kararsız kalıyorsanız bu durumda en iyisi hem mantığınızı hem de kalbinizi dinlemektir.

Akrep

Bu hafta Akrepler duygusal konulara odaklanıyor. Sevdiğiniz insanlardan biriyle aranızda duygusal bir mesele ortaya çıkabilir. Duygularınızı masaya yatırıp, karşılıklı bunların üzerine konuşarak bu meseleyi geride bırakabilirsiniz. Eğer insanlarla olan sorunlarınızı çözme konusunda sorun yaşıyorsanız öncelikle biraz rahatlamalı ve durumu derinine düşünmelisiniz.

Yay

Bu hafta Yaylar manevi konulara odaklanıyor. Manevi duygularınızla yeniden temas etmek isteyebilirsiniz. Eğer mümkünse aile büyüklerinden sevdiğiniz biriyle veya manevi konularda danıştığınız kişilerle vakit geçirmek iyi olabilir. Kötü zamanlarda bizi genelde en iyi anlayacak kişiler aile büyükleridir. Onların değerini bilmelisiniz. Kısa bir süre sonra sorunlar geçecektir.

Oğlak

Bu hafta Oğlaklar ortaklıklara odaklanıyor. Bir iş ortaklığını yeniden gözden geçirmek iyi olabilir. Endişelenmek yerine, dikkatinizi çeken konuları yeniden masaya yatırmak daha etkin bir çözüm olabilir. Sadece bilimsel çalışmalar yaparken değil, hayatınızın her aşamasında karşılaştığınız problemlere derinlemesine bakmalıyız. Araştırma yapmak çok yararlı olacaktır.

Kova

Bu hafta Kovalar gelir ve giderlerine odaklanıyor. Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili daha gerçekçi bir yaklaşım belirlemelisiniz. Öncelikle problemin ne olduğunu tespit ederseniz, çözümü daha kolay bulabilirsiniz. Bizden önceki nesillere kıyasla bolluk, hatta fazlalık içinde yaşıyoruz. Ancak sahip olduklarımızla mutlu olma katsayımız giderek azalıyor. Bunu düşünün.

Balık

Bu hafta Balıklar hayallerine odaklanıyor. Evinizle ilgili konulara odaklanmak için harika bir döneme girdiniz. Özel hayatınızda hayal ettiğiniz şeyler yavaş yavaş gerçekleşiyor. Geçmişte sizi etkileyen bir konu, belki de hukuki bir mesele sonunda çözüme kavuşuyor. Hayallerinizle ilgili hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmamalısınız. Şansınız açık ve başarınız giderek artıyor.