2015 Yılında Bizleri Neler Bekliyor? ( İkinci Bölüm )

Terazi

Numerolojik Değer: 22 / 4

2015 Tarot Kartı: Araba

Sevgili Teraziler,

Bu yıl, son dört yılın hasadı yapılıyor ve bugüne kadar birçok açıdan değerlendirmeye çalışırken bizi umutsuz olduğuna inandığımız bir karamsarlığa iten kararsızlığımız, yerini daha derin hislerin bizi götürdüğü bir farkındalığa bırakıyor. Şu net ki özellikle Nisan ayı itibariyle artık önümüzde kendimizi daha net olarak ifade edebileceğimiz bir dönemin kapıları açılıyor.

İletişim her zaman bizim için çok önemliydi ve ilişkilerimiz bizi yaşamımızda her zaman büyütmekteydi; bununla birlikte şimdi bu büyüme içimizdeki çocuğun da özgürce kendini ifade edebilmesi anlamına geliyor ki bu da büyüdüğümüz kadar aldığımız sorumluluğun yaşamın ve bu  yaşamdaki kendimizin sorumluluğu olduğunun farkına varmamız olarak kendini gösteriyor.

Biz bu yıl rengarenk kanatlarımızın özgürce kendini gösterebileceği bir zamanın kapılarını, içinden çıkmakta olduğumuz kozamızın ışığıyla yakalıyoruz. Bu yıl Teraziler için dostluklar daha derin anlamlar taşıyor olur ve bu anlam, kendini keşif yolculuğunda onlara derin bir ışık olur.

Aşk yaşamlarında daha kendileri gibi olduklarına inandıkları kişilere çekilim duyar ve onlarla renkli diyarlar keşif yolculuğuna dalarlar. Venüsün aşkını almış olan Terazi için aşkın içindeki estetik ve bu estetiğin onda yarattığı etki çok önemlidir. Teraziler aşk yaşamlarında bu coşkunun ışığını yol alırlar.

İş yaşamlarında artık belirsizliklerin hüküm sürdüğü dönemler sona eriyor ve 2014’te aldıkları kararların artık zaferleri yükseliyor ve yaşamlarında öncü bir karakter olduklarının farkına vararak derinlerindeki liderlik güçlerini keşfediyor ve ön plana çıkıyorlar. Nihayet doğuyor ve şimdi dümeni ele alıyorlar!

Akrep

Numerolojik Değer: 14 / 5

2015 Tarot Kartı: Kule

Sevgili Akrepler,

Sizler zor bir yılı geride bıraktınız. Keskin virajlar aldınız ve bu virajlarda yaşamlarınıza dair derin sırların kapılarını araladınız. Siz artık büyüyor ve genişliyor ve böylelikle ışıklarınızı yükseltiyorsunuz. Bu yıl yaşama dair keşifleriniz daha çok bugüne kadar sahip olup da varlığının farkına dahi varamadıklarınızla ilgili oluyor.

Akrep bilir; bununla birlikte bildiğini bunun farkındalığıyla yaşamına ışık olarak çekebilmek onun maharetidir. Akrep bu yıl bildiklerinin ötesindeki bütünlüğü deneyimliyor. Akrep sağlamcıdır. Kendini sağlama almadan hareket etmek istemez; bununla birlikte hareket etse neler olabileceğini de tahmin eder de çok kez bu tahminlere pek güvenmez. Bu yıl durum boyut değiştiriyor. Kendilerine daha çok güvenebilecekleri bir yıla giriyorlar Akrepler. Özellikle ihtiyaç duyduklarını bulmakta çok daha başarılı olurlar gibi gözüküyorlar.

Yer ve mekan değişiklikleri yaşayabilirler. Bununla ilgili bir durumla karşı karşıya kalmışlarsa bu yıl bu durum artık netleşiyor. Hem ev hem iş enerjileri bu anlamda daha bir oturuşuyor. Hem ruhlarıyla hem de onun bulunmakta olduğu dünyayla daha barışçıl bir iletişim içinde oluyorlar ve özellikle bu mayıs ayı itibariyle Akrepler çok daha güçlü olduklarının net olarak farkına varıyorlar.

İş hayatlarında yenileniyorlar. Aradıkları iş ortamını yakalıyor ve süregelen işlerinde çok daha iyi bir noktaya ulaşabiliyorlar. Kimileri eski işleriyle ilgili teklifler de alabilir.  Fark edilirlikleri artıyor ve bu anlamda daha güçlü bağlantılar kurulabiliyorlar.

Aşk hayatlarında ” müzmin bekar ” ı oynayanlar ayaklarını yerden kesecek buluşmalara şahit olabilirler. Ezberlerini bozacak birileri geliyor, hazırlıklı olsunlar! Süregelen ilişkilerde Akrepler daha bir yumuşar ve bu yıl biraz  daha güven duymayı ve yüreğini olduğu gibi açmayı öğrenirler gibi gözüküyor. Bu yıl biraz dan dan konuşma eğilimleri olabilir; bununla birlikte bu içtenlik ve net dürüstlük onlara da iyi gelir gibi gözüküyor. Dillenen akrep hep bir şeyler öğretir ve şanslıysa bunu yaparken en çok da öğrenir!

Yay

Numerolojik Değer: 12 / 3

2015 Tarot Kartı: Mahkeme

Yaylar bu sene kendilerini neye adamak istediklerinin farkına varma sürecinden geçiyorlar. Özellikle dişil enerjileri, şefkat dokularıyla alakalı çözülmeler yaşıyorlar. Kendilerine karşı acımasız ve bazen sert eleştirilerle yaklaştıkları dönemin sonuna doğru ilerliyorlar.

Derinlerindeki bilgeliğin, yaşamlarının içindeki çözümsüz kalmış sürüncemelerden öte, varolduğuna inandıkları sürece rağmen aldıkları yol olduğunun farkına varıyorlar ve bu yıl, kendileriyle ilgili çok daha derin bir yolculuğa yelken açıyorlar.

Bu yıl içlerindeki çocuk en derin rehberleri. Sadece bu kez, ” Hadi, bundan da sıkıldım! ” demekten öte ” Ya bak burada bir şey gördüm, hadi biraz daha burada kalalım! ” demeye meyilliler.

Yay bu yıl sabrın ne büyük bir güç ve kendi öz yolculuğunda ne derin bir ışık olduğunun farkına varıyor ve maceraperest ruhu bu kez biraz daha derinlerdeki keşiflerde saklı heyecanı yudumluyor.

İş yaşamlarında ” tuttuğunu koparıyor ” bu sene yaylar. Başladıkları işleri tam da uzun süredir tamamlamak istediklerince sonuçlandırıyorlar ve her zaman olduğu gibi şans yine onlarla ve bu kez içlerindeki bilgelik onlara özellikle her şeyin nasıl da kolay ilerleyebileceği ile ilgili rehberlik ediyor. Şanslı buluşmalar dönemindeler. Çok özel buluşmalar yaşayabilirler.

Duygusal yaşamlarında daha çok kendilerinin zıttı olanlara çekilebilirler bu yıl. Yaşamı kendince yaşayan, çoğu şeyi biraz daha ciddiye alırken bir o kadar bu ciddiyetin içinde hepsinden özgür yaşayanlar onlara daha bir ” incelenesi ” gelebilir.

Jüpiter etkisindeki Yay bu yıl işi en iyi anlaştığı ” Şans! ” a bile bırakmaya pek niyetli değil gibi. O bu yıl yaşamın bugüne kadar es geçtiği sokaklarında yürümek istiyor. Sürpriz seyahat teklifleri onları bekliyor!

Oğlak

Numerolojik Değer: 15 / 6

2015 Tarot Kartı: Denge

Sevgili Oğlaklar,

Bu yıl işi ciddiye alıyorsunuz bu kesin. Artık yaşamınızda bir şeylerin değişmesi gerektiğinin net olarak farkındasınız ve henüz farkında ya da değil, bunun için bir şeyler yapmaktasınız.

Ocak itibariyle yaşamınızda ışığınız yükseliyor ve iş yaşamınızda son altı yılın en güçlü dönemine adım atıyorsunuz. Bu sabrın selameti olabileceği gibi sürpriz ve sizde bir hayli derinlerden kök almış güçlü projeler de olabilir.

Bu yıl iş yaşamınızdaki başarma arzunuz sizi bugüne kadar yaptıklarınızdan çok daha iyisini yapmaya doğru götürüyor. Kurallarınızı biraz esnetebilir ve bu esneklikle daha özgürce gücünüzün ve kararlılığınızın sizde yaktığı ışığın açtığı kapılara doğru ilerleyebilirsiniz.

Oğlaklar bu yıl ruhlarının onlardaki ışığını daha yoğun olarak deneyimliyorlar. Bugüne kadar sadece dünyadaki somut veriler onlar için belirleyiciydi. Oysa şimdi onlar biraz daha ruhsal ışıklarından besleniyorlar gibi gözüküyorlar.

İş yaşamlarında esnerler ve bu esneme de onlara daha farklı bakış açılarıyla birlikte onların metodik yaklaşımlarının gücünü sergileyebilmeleri için özel alanlar yaratır gibi gözüküyor. Bu yıl Oğlakları daha çok sahne ışığı bekliyor ve toplulukların önünde kendilerinin gizli kalmış yanlarının açılışını deneyimliyorlar.

Aşk hayatlarında onları kendi monotonilerinin dışına sürükleyebilecek kişilere karşı çekilim duyarlar ve var olan ilişkilerinde de yeni ufuklara ve renklere birlikte yelken açma şansını yakalarlarsa daha büyüyen bir birlikteliğe yola çıkarlar gibi gözüküyor. Oğlaklar bu yıl yeni renklerin keşfiyle yaşamı ciddiye alırken bir yandan bu ciddiyete kendilerine has bir ışıkla yeni renkler katıyorlar!

Kova

Numerolojik Değer: 11 / 2

2015 Tarot Kartı: Aşıklar

Sevgili Kovalar,

Hisleriniz güçleniyor ve bu yıl duygularınızla daha derin bir yolculuğa girişiyorsunuz gibi gözüküyor. Adalet duygunuz bu yıl daha yoğun olarak kendini gösteriyor yaşamınızda. Bir yandan adil olmaya çalışırken bir yandan da hakkınız olan yerde olmak için fark edilmeyi arzuluyorsunuz.

Kovalar bu yıl önemli kararlar alıyorlar. Bu kararlar onlar için aynı zamanda sorumluluk demek anlamına geliyor ve onlar bu yıl artık bu sorumluluğun onlar için sunulmuş bir fırsat olduğunun farkına varıyorlar. Bu yıl Kovalar yalnız hissedebilirler kendilerini zaman zaman. Bu tamamen onların tüm gücün kendilerinde olduğunun farkına varmaları içindir.

Bu yıl onlar bir yola çıkıyorlar ve bu diledikleri yaşamın anahtarı olarak yaşamlarında doğabilmeleri içindir. Bu yıl ne yapıyorlarsa bunu aşkla ve coşkuyla, tutkuyla yapacak Kovalar ve tam da buna ihtiyaç duymaktalar.

İş yaşamlarında yepyeni, belki de bugüne kadar hiç bilmedikleri alanlara doğru çekilme yaşayabilirler. Varolan işlerinde yenilikler yaratabilirler ve bu orjinal fikirler ve bu anlamda gösterdikleri ifadelerle epey bir dikkat çekerek kalıcı etkiler oluşturabilirler.

Aşk yaşamlarında tam olarak ihtiyaç duydukları şefkat gibi gözüküyor. Bu şefkat hem onları büyütüyor hem de onlara iyi geliyor ve küçük bir çocuk gibi sevgililerine sokulurken kendi yüreklerinin ışığını fark ediyorlar. Kova bu yıl mantığın en büyük ışığının yüreğinin onu götürdüğü yol olduğunu fark ediyor!

Balık

Numerolojik Değer: 20 / 2

2015 Tarot Kartı: Büyücü

Sevgili Balıklar,

Hadi bakalım, aramıza hoşgeldiniz!

Göklerden bir türlü inemeyen balıklar bu yıl dünya ile daha bir bütünleşmeye başlıyorlar. Soyuttan somuta doğru güçlü bir geçiş yaşıyorlar. Öğreniyorlar ve bu öğrenme bu kez onları ruhtan çok bedendeki o ışığa götürüyor ve ilk kez belki de bu kadar emin hareket ediyorlar. ” Kendine güvenemez! ” diye bilinen balık bu yıl iradesiyle çevresindekileri hayrete düşürür gibi gözüküyor.

Balıklar bu yıl biraz daha yeteneklerini kullanmayı öğreniyor aslında. Birçok yetenekle donatılmış olan balığın hep bir yanı ” Kalk gidelim! ” derken öbür yanı ” Otur, halt yeme! ” deme eğilimindedir. Bu yıl iki yanı birleşiyor balığın ve ” Oturacaksan burada, kalkacaksan buraya; ama önce bu! ” diyor. Balık güçlü hislerini daha bir rehber ışık haline getirebiliyor.

İş hayatlarında emin adımlarla ilerliyorlar ve sağlam manevralarla etraflarındakileri epey bir şaşırtabilirler gibi gözüküyor. Birden fazla konuda kendilerini gösterebilirler çift kısmetli Balıklar, yeter ki iç sesleriyle olan bağlantılarını koruyabilsinler.

Aşk hayatlarında yeni başlangıçlar kadar süregelen ilişkilerde daha farklı yakalanan soluklar söz konusu olur gibi. Balıklar bu yıl birlikte yol almak istiyorlar ve bu kez birlikte yol alınırken herkes kendi tabağındaki ışığın lezzetini yüreğinden yaşama akıtabilsin istiyorlar. Balıklar bu yıl kaybolmaktan öte varolmak istiyorlar ve bunun için de yaşamdaki sorumluluk bilinci onları yüreklerindeki ışığa götürüyor ve böylelikle bu kez satranç oynar gibi hareket ediyorlar. Öngörülerinin açık olduğu bir dönemdeler ve bunu özellikle kendileri için kullanabilmeliler!

Bu yıl özellikle Koç, Boğa ve Akrep arasında, Aslan ve Balık arasında özel bağlantılar kurulabilir ve bu burçlar özellikle birlikte başladıkları herhangi bir eylemde güçlü ışıklar yakabilirler gibi gözüküyor ve birbirlerini bu anlamda besleyebilirler. Bu anlamdaki özel geçişleri bir sonraki yazımızda daha detaylı inceleyeceğiz.

Şimdilik Hoşçakalın!

Ol Hüseyin Akdağ