Yılbaşında Ne Giysem?

Yılbaşında Ne Giysem

Yılbaşı gecesinde iddialı bir görüntüye sahip olmak isteyen bayanlar, kendilerini alımlı ve hoş bir hale sokmak istiyorlar. Peki, yılbaşında nasıl mümkün görünebilirsiniz? Tabi ki de mümkün, renklerle oynayarak siz de yılbaşında şık bir bayan olabilirsiniz.

Siyahın Gizemi

Kış aylarında kadınlara koyu tonların daha fazla gizem kattığını ve kadınları daha çekici yaptığını söylemeliyiz. Yılbaşı gibi özel gecelerde bayanlar koyu tonlarla daha rafine görüntü ortaya koyuyorlar. Kömür siyahı, bitter çikolata kahvesi, lacivert şu an moda. Bu renklere ufak dokunuşlarla farklı renkle ilave edebilirsiniz. Renkli bir aksesuarla siyahın üzerinde hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz. Örneğin farklı renklerde bilezikler kullanarak kendinizi gecenin yıldızı yapabilirsiniz.

Kırmızı Sevenler

Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi tabi ki de kırmızı kıyafetler. Hoş bir takı seti, kırmızı bir elbise, pastel tonda kırmızı ruj ve hafif bir göz makyajıyla yılbaşı gecesi çok daha eğlenceli hale dönüşebilir.

Ve Dekolte…

Yılbaşı gecesinde sırt dekoltesiyle muazzam bir görüntü oluşturabilirsiniz. Elbiselerinizdeki dekolteler tek bir yerde olmalı. Dekolte tek bir yerde toplandığı zaman bayanı şık yapar. Dekoltenin dozu da bir o kadar önemli. Derin bir V yaka elbisede hareket edebilme imkânı iyi bir elden çıkmamışsa ve o elbiseyi giyen kadın elini sürekli göğsünde tutuyorsa o elbise direkt çöpe gönderilmeli. Elbise bayana konfor ve hareket sağlamalıdır. Sırt dekoltesi düşünüyorsanız güzel bir kolyeyle kendinizi daha da hoş gösterebilirsiniz.

Mutlu Yıllar Dilerim…