2019 Yılında Burçların Kariyer ve Eğitim Durumları

2019 yılının ilk ayını hızla geride bıraktığımız bu süreçte kariyeriniz ve eğitiminiz konusunda sizi neler bekliyor merak ediyor musunuz? Burçlar için kariyer ve eğitim tahminlerini yazımızda bulabilirsiniz.

 

Koç: 2019 yılı Koçların eğitim ve kariyer alanları için oldukça olumlu enerjilerle dolu olacak. Özellikle kariyer hayatlarında büyük atılımlar yapmaları, eğitim hayatlarında ise çok farklı yollar izleyerek başarılı olmaları mümkün olacak.

 

Boğa: 2019 yılında Boğaların eğlenmeye çok meyilli olması ama diğer yandan üretken ve yaratıcı enerjilerinin de yükselmesi mümkün Eğer kariyer ve eğitim hayatlarında başarılı olmak istiyorlarsa iş ile eğlence arasındaki dengeyi iyi tutturmalılar.

 

İkizler: 2019 yılında İkizlerin hem kariyer hem de eğitim hayatlarında kafalarını karıştıracak bazı etkenler ortaya çıkabilir. Akıllarındaki bu soru işaretlerini aşmak için mutlaka kalplerinin sesini dinlemeli ve mantıklarını da kullanmayı unutmamalılar.

 

Yengeç: 2019 yılında Yengeçlerin kariyer hayatlarında, eğitim alanlarında veya mesleki gelişimlerinde başarılı olmalarının tek yolu umursamaz olmamak ve sorunlara çözümler bulmak olacak. Kendi şanslarını ve başarılarını kendi alın terleriyle yaratmaları gerekecek.

 

Aslan: 2019 yılında Aslanlar kariyer, eğitim ve mesleki hayatlarında daha önce hiç olmadığı kadar hatta onlardan beklenmeyen bir şekilde hırslanacaklar. Bu hırslarını olumlu yönde kullanmayı başarırlarsa aşamayacakları hiçbir sorun yok.

 

Başak: 2019 yılında Başaklar eğitim hayatlarında çok şanslı olacaklar. Hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşacaklar. Kariyer ve mesleki yaşamlarında ise sorunları çözmelerinin tek yolu her konuda adil olmak olacak.

 

Terazi: 2019 yılında Teraziler kariyer ve eğitim hayatlarında başarılı olmak istiyorlarsa karakter özelliklerini iyi kullanmalılar. İçlerinden geldiği gibi biraz daha mükemmeliyetçi ve titiz davranarak hedeflerine erişebilirler.

 

Akrep: 2019 yılında Akreplerin kariyer hayatlarında, mesleki gelişimlerinde ve eğitim alanlarında onları çok olumlu enerjiler destekliyor olacak. Ancak bu enerjileri değerlendirebilmek için hırslarına yenik düşmemeleri çok önemli.

 

Yay: 2019 yılında Yayların eğitim hayatlarında uzun süredir hiç olmadıkları kadar şanslı olacaklarını söylemek mümkün. Engeller gezegensel enerjilerin etkisi ile kolayca aşılacak. Kariyer alanında başarı içinse daha inançlı olmalılar.

 

Oğlak: 2019 yılında Oğlakların kariyer hayatlarında ilerlemesi için engelleri aşmaları, azimli olmaları ve sabırla yılmadan çalışmaları gerekecek. Hem eğitim hem de mesleki hayatlarında olgunlaşmalarına neden olacak tecrübeler edinecekler.

 

Kova: 2019 yılında Kovaların hem kariyer hem de eğitim hayatlarında karşılarına pek çok fırsat çıkacak. Yılın tamamı karşılarına çıkacak fırsatlara verdikleri tepkilere göre şekillenecek. Fırsatları değerlendirmek için daha atılgan olmalılar.

 

Balık:  2019 yılında Balıkların kariyer hayatlarında ve mesleki gelişimlerinde istedikleri gelişmeler gerçekleşecek. Eğitim hayatı ile ilgili beklentileri olanların ise hedeflerine ulaşması için daha fazla çalışması ve azimli olması gerekli.