2020 Yılına Kısa Bir Bakış

Yeni yıla girmemize iki hafta kaldı. Hepimiz yeni yılın bize neler getireceğini merak ediyoruz. Peki, 2020 yılı burçlara neler getirecek kısaca bakalım.

2020 yılı genel anlamda gücün, verimliliğin ve yaratıcılığın yılı olacak. 2020 yılında pek çok gezegen uzun süreli yolculuklarını tamamlayarak kendi yöneticisi oldukları burçlara geçiş yapacaklar ve burada kalacaklar. Bu da aslında hepimizin kendi burcunun etkisini daha fazla yaşayacağı anlamına geliyor.

2020 yılında tüm burçların yükselişe geçeceği belli aylar olacak diyebiliriz. Hiç bir burç hayatının en kötü yılını yaşamayacak ve aynı şekilde hiç bir burç hayatının en iyilerini de görmeyecek. Akışta ilerleyeceğimiz yeni yılda iş dünyası da benzer şekilde etkilenecek. Bu nedenle önümüzdeki yıl aslında hepimizin biraz da hayatın tadını çıkartması gerekiyor diyebiliriz.

2020 yılında Yay burcunda seyredecek Jüpiter hepimizi daha iyi olmaya ve iyi şeyler yapmaya çağıracak. Jüpiter tüm burçların daha iyimser olmasına, umutlu hissetmesine, olasılıklara inanmasına, kendilerine güvenmesine ve evrenin işleyişi ile uyum içinde ilerlemesine yardımcı olacak. Böylece tüm burçlar kendi içlerinde gerçek huzuru hissedecekler. Hepimiz eğitime, meditasyona ve gezmeye daha çok zaman ayıracağız.

Bunun dışında yine kendi burcunda seyredecek olan Satürn Oğlak burcunda hareket edecek. Yani tüm burçlar kendi özelliklerinin iyi yanlarını kullanarak kararlar alacak ve gelişecekler. Bu geçiş hepimizin daha sabırlı olmasını ve önümüzdeki fırsatları beklemeye başlamamıza yardım edecek. Enerjimizi boşa harcamayacak ve uzun vadeli hedeflerimiz için çalışacağız.

2020 yılında genel anlamda tüm burçların çok daha sıkı çalışacaklarını ifade etmek de mümkün. Kaotik bir yıl olan 2019 yılının geride kalmasına son iki hafta kala belki de yeni yıl için verebileceğimiz en iyi haber 2020 yılının huzur ve mutluluk dolu bir yıl olarak geçeceği olacak. Tüm burçların şansı artacak ve engelleri de kolayca aşmayı başaracaklar.

Önümüzdeki yıl daha çok Jüpiter ve Satürn enerjileri bizi yönlendirecek. Bu iki gezegenin ayrı ayrı ve birlikte yapacakları açılar ile birlikte hayata bakış açımız değişecek, önceliklerimiz daha farklı hale gelecek ve kendimizi sorumluluklarımıza adayacağız. Herkesin kendisine yeteceği yeni yılda iç huzuru bulacağız.

Bu kadar güzel ve pembe geçen bir yılın belki de tek kötü özelliği aşk ve eğlence arayışında olanların istediğini alamaması olabilir. Ama bunu önemsemeyip kendi huzurunu arayanlar derin bir içsel yolculuğa çıkacak ve aradıklarını bulacak…