2020 Yılında Aslan ve Başakları Neler Bekliyor?

Bugünkü yazımızda yeni yılda Aslan ve Başak burçlarını neler beklediğine detaylı bir şekilde göz atacağız.

Aslan

Aslan burcu 2020 itibariyle yılın en şanslı burçlarından biri olacak. Ocak ayında başlayacak olan şansı neredeyse yıl boyunca aynı şekilde devam edecek. Özellikle aşk yaşantısındaki tüm sorunları nihayete erdirecek olan aslanlar, yıl boyunca kendilerinin dahi şaşıracakları sürprizlerle karşılaşacaklar.

Aşk

Aşk yaşamında devamlı bencillik ve diktatörlükle suçlanan, partneri olmayan Aslanlar kendine uygun partneri bulacak. Hayatında uzun süredir birinin olmaması Aslanların doğru kişiyi seçmelerine yardımcı olacak. Bununla beraber uzun ilişkisi olanlar ise rutinden çıkıp sürprizler yaşayacak. 

İş

İş hayatında her zaman çalışkan olan aslanlar, yıl boyunca ellerinden gelenden fazla çaba sarf edecekler. Kazançlarını ikiye katlamakla beraber iş ortamlarında en sevilen elemanlar arasında yer edinecekler. Özellikle mesai işlerinde uzman olan aslanlar, geç saatlere kadar çalışıp ayı oldukça verimli geçirecekler. 

Genel

Para kazanmayı harcamaktan daha çok seven Aslanlar, birikim konusunda birçok burçtan çok daha başarılıdırlar. Bu yılın neredeyse tamamını çalışarak geçirip ay boyunca birikim yapmaya kararlılar. Büyük hayallere sahip olan Aslanlar, bu hayalleri gerçekleştirmek için yatırım konusunda da cesurlar. Bu cesaretlerini olabildiğince fazla gösterip büyük paralarla iş yapacakları bir ayı arkalarında bırakacaklar. Şanslı ve bir o kadar da akıllı bir burç olan Aslan, bu yıl şansının meyvelerini toplayacak. Adım attığı işlerden olumlu dönütler alırken kararsız kaldığı pek çok durumun lehine olduğunu görecek. Bu süreç içinde elinden geldiğince doğru adımlar atarak şansının avantajını kullanacak.

Başak

Başak burcu 2020 ile yeni bir deneyim kazanacak. Uzun süredir zorlu bir dönemden geçtiği için biraz şansa biraz da yeniliğe ihtiyacı olan başaklar, yeni yılda bu yeniliğe adım atacaklar. Özel hayatları ve aile yaşantılarıyla ilgili sık sık sorun yaşasalar da güçlü bir yapıya sahip oldukları için üstesinden gelecekler. 

Aşk

Uzun süreli ilişkilerde pek de başarılı olamayan Başaklar, iplerin kendi elinde olmasından hoşlanır. Dolayısıyla pek çok burçla karşı karşıya gelmesi muhtemeldir. Yıl boyunca iktidar çatışması yaşansa da yılın sonuna doğru, orta yolu bulmaları mümkün olacaktır. İlişkisi olan Başaklar da olmayanlar da sonunda sorunları çözecekler.

İş

İş hayatında en başarılı burçlardan biri olan başak, verimli bir performansa sahiptir. Yeni yılda da iş konusunda bereketli bir dönem geçirecek, sonunda istediğini elde etmesi mümkün olacaktır. Bu süreçte önemli olan kendilerini nerede daha huzurlu hissettikleridir. Başaklar için kazanılan paradan çok işin niteliği, ortamın huzuru önemlidir.

Genel

Bir süredir para sıkıntısı çeken başaklar, yeni yılda da aynı sıkıntıları yaşamaya devam edecekler. Her ne kadar çalışsalar da istediklerini elde etmek için farklı planlar yapmak durumunda kalacaklar. Kazançlarını harcamaktan çok biriktirmeye meyilli oldukları için yatırıma merak salacaklar. Zaman zaman şanssız olduğunu düşünen başak burcu, yeni yılda şansın kendisine dönmesini bekleyecek.