2020 Yılında İkizler ve Yengeçleri Neler Bekliyor?

Bugünkü yazımızda da Yılbaşında burçları neler beklediğini öğrenmeye devam edeceğiz.

İkizler

İkizler burcu için 2020 özellikle ikinci yarısında oldukça olumlu görünüyor. İkizler burcu Yeni yılda önemli başarıla imza atacak.

Aşk

İkizlere bu yıl ilişkilerinde dikkat etmesi konusunda uyarı yapmak gerekiyor. İkili konuşmalarda seçilen kelimelere ayrıca özen gösterilmeli. İkizlerin pozitif ruh hali yabancılarla iletişimi kolaylaştırdığı için özel ilişkilerde başarı görülebilir. Eğer kırıcı konuşmamaya özen gösterilirse ilişkilerde uyum ve istikrar olacaktır. İnsanlarla iletişimi başarılı olan ikizlerin ağustos ayında beklenmedik bir ilişki yaşamaları da mümkün.

İş Hayatı

İkizler eğer mantıklı davranırsa, sıkı çalışmaya devam ederse ilkbahar döneminde iş konusunda güzel şeyler olabilir. Pasif kalıp, her şeyden uzaklaşmak yerine işin korunması için çaba gösterilmelidir. İş hayatında yaşanabilecek olumsuz olaylar da görünüyor. Bu durumda ikizlerin öfke kontrolünü iyi yapması ve akıllıca davranması gerekiyor.

Genel

İkizler burcu 2020 yılında aile ve arkadaş ilişkileri bakımından şanslı görünüyor. İhtiyacı olan bir arkadaşa yardım ikizlere kat kat iyi bir şekilde geri dönecek. Şans bakımından ikizler ağustos ayına özellikle dikkat etmeli. Yılın ilk zamanları maddi açıdan değişiklik olmadan geçse de sonlarda işteki değişimler nedeniyle kazançta artış görülebilir. Bu zamana kadar ikizler bütçe konusuna dikkat etmeliler.

Yengeç

Ay yönetimindeki yengeç burcu genel yapı olarak duygusal, empati kurabilen, hassas bir burçtur. Bu hassaslıkta bir burç için oldukça zor bir yıl yaklaşıyor. Başarılı olmak için çok sakin olmaları gerekecek.

Aşk

Yıl genelinde aşk hayatları da durgun olacak yengeçler, bahar döneminde hafif bir pozitif enerji bekleyişinde olabilirler. Etrafınızda nazik insanlar çokça olacak ama bu duruma kendinizi kaptırıp dış dünyadan soyutlamamalısınız. İlişki bekleyişinde olan yengeçler, bahar döneminde romantizmi yaşayabilirler. İlişkiyi keyifli hale getirmek için sosyalleşmeyi unutmamalısınız çünkü bu ilişkiler kolay yıpranabilir yapıda olacak.

İş

Yengeçlerin iş hayatlarında bu yıl dalgalanmalar bulunmuyor. Oldukça pasif geçecek bir iş hayatı yengeçleri bekliyor olacak. Bu durumu fırsata çevirmek yine sizin elinizde olacak. Pasif olmalarına rağmen yengeçler iş yerlerindeki en çalışkan kişilerden olacak. Böylece minik ödüller alabilecekler. Ancak çalışkanlığı abartıp eve iş getirmekten sakınmalısınız.

Genel

Gerek iş hayatında gerekse özel hayatta ilginç bir dinginlik söz konusu. Bu durumu şansa çevirmek yine yengeçlerin elinde. Bu dönem zamanınızı kendinizi geliştirmeye, sosyal hayata katılmaya adayabilirsiniz. Bu dönem yengeçlerin harcamalarına ve başkalarına borç verme konularına dikkat etmesi gerekiyor.