2020 Yılında Terazi ve Akrepleri Neler Bekliyor?

Yeni yıla birkaç gün kaldı. Bugünkü yazımızda Terazi ve Akreplerin yeni yılda neler yaşayacağını bulabilirsiniz.

Terazi

2020 yılının en yoğun burçlarından birisi terazi olacak ama bu yoğunluk Terazileri öyle çok korkulacak bir duruma sokmuyor. Aksine bu süreçte birlikte teraziler daha da güçlenecek, sonraki deneyimlere daha hazır olacaklar. Terazileri bu dönem her şeyi, her problemi aynı anda çözme çabaları fazlasıyla yoracak. 

Aşk

Terazilerin aşk hayatıyla ilgili 2020 yılında çok çarpıcı bir değişiklik, yenilik bulunmuyor. Yalnızca var olan ilişkilerde değişimler yaşanma olasılığı vardır. Değişimin olumlu ya da olumsuz yorumlanabilmesi ilişkinizin doğru kişiyle olup olmadığına ya da mutlu bir ilişki yaşayıp yaşamadığınıza bağlı olacak. Terazilerin aşk hayatında özellikle yılın ilk aylarında pozitif bir enerji var.

İş

Terazilerin doğal ve yaratıcı zekâsı bu yıl fazlasıyla ön plana çıkacak ve iş hayatında olumlu gelişmelere yol açacak. Kariyerde canlanma için özellikle ilkbahar dönemini beklemek gerekiyor. Yöneticilerin terzilerin çabalarını bu dönemde fark edebileceği görülüyor ama çabalamayı bırakmazsanız hedefe ulaşabileceksiniz.

Genel

Terazilere şans bu yıl iş ve sağlık bakımından gelecek. Hastalıklar, çeşitli yaralanmalar 2020’de terazilerden uzak duracak. Böylece dinç olma şansını yakalayacak ve bu enerjiyi gerekli şekilde dağıtabileceksiniz. Terazilerin para durumunda yıl genelinde çok ciddi azalma ya da çoğalma görünmüyor. 

Akrep

Akrepler için 2020 maceralarla dolu olduğundan olsa gerek değerli deneyimler kazanarak geçecek. Utangaç ve tereddütlü kişilikte olan akrepler, bu yıl daha olgunlaşacak ve dengeli bir kişiliğe bürünecekler. İş hayatında ilerleme olsa da aşk hayatında pasif ama istikrarlı bir dönem akrepleri bekliyor.

Aşk

Akrepler 2020 yılında bahar ayının gelmesiyle aşk arayışına girebilirler çünkü kendileri için oldukça başarılı bir dönem olacak. Uzun, tutkulu ve dolu dolu bir romantizm yaşanması mümkündür. İlişkileri olan akrepler, uyum ve istikrarlı bir şekilde devam edecekler. 

İş

Akrepler bu dönem kariyerlerinde odaklanırsa gayet başarılı olacaklar. Yaptıkları fedakârlık kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır ama bunlardan önce birçok engelin aşılması gerekiyor. Daha da önemlisi engeller aşıldıktan sonra akrepleri bekleyen ödüller olacak.

Genel

Akreplerin 2020 yılında tek şanssızlık yaşayacağı konu sağlıkları olacak. Yıl içinde sık sık görülebilecek soğuk algınlıkları ve minik yaralanmalara karşı dikkat gerekiyor. Şanslı kabul edilebilecek bir yıla girmek üzere olan akrepler, bu şansı maddi açıdan da rahatça hissedebilecekler. İş yerinde yükselişle birlikte zam ya da prim gibi beklenen paralar ele geçebileceği gibi çeşitli yollarla sürpriz paralar da akreplere ulaşabilir.