2020 Yılında Koçları ve Boğaları Neler Bekliyor?

Yeni yıla çok az bir zaman kaldı. Bu yüzden artık burçların yeni yılda neler yaşayacağını incelemeye başlayabiliriz.

Koçlar

Koç burçlarını Mars yönettiğinden bu burçtaki kişiler genellikle inatçılığıyla biliniyor. 2020 koç burçları için değerli deneyimler getirecek. 2020 yılı koç burçları için son derece pozitif görünüyor. Yıl içinde yaşanabilecek telaşlı durumlara karşı soğukkanlı olmak koç burçlarının kurtarıcısı olacak.

Aşk

Koçlar iş hayatına o kadar adapte olacak ki partnerlerin bu duruma kaygılanması, tepki göstermesi söz konusu. Bekar burçlar kendilerine göre ideal bir partner bulabilme şansını yakalayacak. Partneri olanlar ise birkaç minik anlaşmazlık yaşayacak olsalar bile ilişki tekrar uyum içinde keyifle devam edecek.

İş

Senenin ilk aylarında iş yerinde çok ciddi sorunlar görünmüyor. Koçun çalışken ve dürüst yapısı kendilerini iş bakımından ön plana çıkartacak. Bol takdirli, başarılı bir iş dönemi koçları bekliyor ama bu şansın suiistimal edilmemesi önemli. Yılın ikinci yarısında mayıs ayında ilk aylardaki sakinlik kaybolacak ve telaşlı bir dönem başlayacak. Koçlar iş yerinde ciddi miktarda vakit geçirecek ama sakin olmalı geçici olduğunu aklılarından çıkartmamalılar.

Genel

Koçların bu dönem aşk ve iş hayatında şanslı oldukları söylenebilir ama sağlık konusunda aynı durum geçerli değil. Aşk hayatında gerek yeni partnerlerle gerekse var olan partnerle dingin, uyum içinde bir süreç geçirilecek olması ciddi bir şans. Çünkü koçların bu süreçte iş hayatında karşılarına çıkacak şansları kaçırmamak için bir de aşk hayatına kafa yormaması gerekiyor. Koçlar sağlıklarına özen göstermeli; oluşabilecek hastalıklara karşı tedbirli olmalı ve kendini korumalı.

Boğalar

Boğa burçları, 2020 yılını yoğun bir şekilde geçirecek. Çoğu zaman sakin bir hayata sahip olan boğa burçları bu yıl hız kazanacak. Boğa burçları garip gelen bu duruma kısa vadede ayak uydurmayı öğrenecek. Yılın ilk dönemini kolaylıkla atlatabileceksiniz ama yılın ikinci yarısına enerji depolamanız gerekecek.

Aşk

Genel anlamda kararsız yapıda olan boğa, aşk hayatında dengeli olmak zorundadır. Aksi halde yalnızlıktan kurtulmak imkânsızdır. 2020 yılında aşk hayatında arzu edilenleri elde etmek gibi bir ihtimal var. Geride bıraktığımız yılda durağan olan aşk hayatında boğaları bu yıl hareketlilik bekliyor. Aklınızı karıştırmak isteyenlere karşı dikkatli olmanız da yarar var.

İş

Boğaların hareketli olan aşk hayatına iş hayatı da eşlik edecek. İşinden memnun olmayanlar, yükselme umudu olmayanlar düşüncelerinde haklılar. Bu nedenle yeni bir iş arayışına girme kararı yanlış sayılmaz. Olabilecek iş değişiklikleri boğanın keyfini yerine getirecek. İşinden memnun olanlar, değişiklik riskinden kaçınmalı ve çaba göstermeye devam etmeli.

Genel

Boğaların 2020’de birçok bakımdan şansı yaver gidecek. 2020 için boğaların yılı demek doğrudur. Aşk, iş, sağlık gibi hayatın en önemli konularda boğaların karşına fırsat üstüne fırsat çıkacak. Sağlıklı bir yıl geçirecek olan boğalar bu durumu kendileri için birçok bakımdan şansa çevirebilirler. Bu yıl onların şanslı yılı olacak.