2020 Yılında Kova ve Balıklar Neler Yaşayacak?

Bugünkü yazımızda Zodyak’ın son iki burcunun yeni yılda neler yaşayacağına yakından bakacağız.

Kova

Hemen her konuda rahat bir yıl geçiren kovalar, 2020 yılında da aynı şansa sahipler. Hayatlarının en güzel yıllarından birini yaşayacaklar. Kovaların, hem mesleki hem de aşk yaşantılarını zenginleştirecek bir yıla girdikleri biliniyor.

Aşk

2020, kovaların belki de tüm hayatlarının, en güzel aşkını yakaladıkları bir yıl olacak. Bu aşk; herkesin duyduğu, imrendiği ve bir o kadar da eğlenceli bir aşk. Kovalara düşen tek şey, bu aşka sahip çıkmak. Elbette her ilişkide zorlayıcı zamanlar olur. Bu zamanları, en güzel şekilde geçirmek sizin elinizde. Olabildiğince anlayışlı ve sabırlı olmanızda yarar var.

İş

Yeni yıla girerken özellikle işsiz olanların yüzünü güldürecek haberler alacağı söylenebilir. Terfi alma durumu, söz konusu olmasa da başarıda basamak düşmeyecekler. İşini en iyi yapan burçlardan biri olan kova burcu, gelecek yılda da iş hayatlarında başarılı işler çıkaracaklar.

Genel

2020 yılı şans dağıtacaksa bundan faydalanan burçlar arasında kesinlikle kova burcu da olacak. Hayatlarının her alanında zor durumda kalmadan, başarı ve sevgi dolu bir yıl geçirecekler. Buna bağlı olarak para konusunda da eş konusunda da şans yüzlerine gülecek.

Kova burcu, yeni yıl içinde birkaç ufak tehlike atlatacak. Bu konuda dikkat etmeliler.

Balık

Çoğu zaman yaşadıkları hemen her olayı duygusal bakış açılarıyla çözen balıklar, aynı taktiklere yeni yılda da devam ediyor. Hayatlarında pek bir şey değişmese de yeni yıl, onlara her şeyden önce, yeni arkadaşlıklar kazandırıyor.

Aşk

Balık burcu için aşk demek, hayatın anlamı demek. Yeni yılda, hayatlarının anlamına kavuşan pek çok balık burcu olacak. Yeni tanışacakları kişilerle diyaloglarını ilerleten balıklar, aradıkları samimi aşkı bulacaklar. Bu süreçte, karşılarına çıkan zorluklara biraz daha sabredip, daha ılımlı davranmaları gerekebilir.

İş

Balıklar, yeni iş teklifleri alsa da bir önceki yılın düzenine aynen devam edecekler.  Değişiklik yapıp farklı iş yerlerine geçecek olanlar, bu kararı tekrar tekrar düşünmeli. Çünkü gerçekten risk almaya değecek iş sayısı, oldukça az olacak.

Genel

Balık, hayatının tamamını neredeyse şanslı geçiren bir burç. Ekstra bir şansa ihtiyacı yok. Buna rağmen birkaç ufak hastalıkla beraber, şans ve dualara ihtiyaç duyacak gibi görünüyor.

İş hayatında ciddi anlamda şanslı olacağı bir yıla giren balık, aynı zamanda birçok kişiyi de kıskançlık krizine sokacak. Hem çevresi genişleyecek hem de gereksiz bulduğu kişilerden kurtulacak.