Ay Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Yeni Yılın ilk gezegensel hareketini Ay gerçekleştirecek ve Koç burcuna geçiş yapacak. Peki, bu durum bizi yeni yılın ilk haftasında nasıl etkileyecek?

Ay’ın Koç burcuna geçişi bize heyecanlı bir şekilde yeni yıla başlama gücü kazandıracak diyebiliriz. Hepimiz yorgunluğumuzu üstümüzden atacak ve hızla harekete geçeceğiz. Ancak tabi ki yeni yıla nasıl bir enerji ile başladığımızı daha iyi anlamak için Koç burcunun özelliklerine de bakmamız gerekiyor.

Koç burcu  hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı, atletik yapılı ve narindir. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.


Koç burcu iş hayatında oldukça hırslı ve idealisttir. Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler. Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç burcu özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur.

İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir. Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır.

Ay’ın Koç burcuna geçmesi genel anlamda hepimiz için çok iyi bir haber diyebiliriz. Ay’ın da kısaca temsil ettiklerine baktığımızda şunları ifade etmek mümkün.

Ay sizin iç karakterinizi, gizli kalmış yönlerinizi, sadece sizi çok yakından tanıyanların bildiği kişilik özelliklerini temsil eder. Ay genel olarak duyguları temsil eder. Ay sizin en derin duygularınızı, içgüdülerinizi, sezgilerinizi, heyecanlarınızı ve tepkilerinizi açığa çıkarır. Aynı zamanda özel hayatınızı, ev ortamınızı yönetir.

İşte tam da bu yüzden Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızın her aşamasında hızlanıyor. Sorunları çözüyoruz ve kendimizi toparlayarak 2020 yılına güzel bir şekilde başlıyoruz. İhtiyacımız olan gücü içimizde hissedeceğiz bu yüzden istediklerimizi yapmya da hazır olacağız.