2020 Yılında Yay ve Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Yeni yıla günler kaldı. Peki, Yay ve Oğlak burçları yeni yılda neler yaşayacak?

Yay

Yay burcu 2019 yılında yaşadığı hayatı, istikrarlı sürdürecek. Buna bağlı olarak hayatı için ani ve çok büyük denilebilecek sürprizler söz konusu değil.

Aşk

Yaylar için yeni yılın ilk dönemi oldukça keyifli geçecek. Uzun soluklu ilişkiler tamamına ererken, yeni başlayanlar da düzene girecek. Partneriniz bu yılın ilk döneminde, size daha önce duymadığı kadar ihtiyaç duyabilir. Her zaman yanında olmanız, ilişkinizi güçlendirir.

Yay burcu, 2020’nin ikinci yarısında aşk hayatının ağırlığını daha fazla hissedecek. Bu nedenle özellikle tartışmaların arkasından ağır konuşmamaya özen göstermelisiniz. Bitme noktasına gelmemek için bu süreçte, daha çok dinleyen taraf olmayı tercih etmenizde yarar var.

İş

İş hayatında oldukça başarılı olan yay burcu, yeni yılda da aynı başarıyı devam ettirecek. Hem akıllıca davranıp stratejiler geliştirecek hem de iş yerinde kalıcı olacak başarılara imza atacak. Biraz yorucu bir tempo içine girip, devamlı çalışmaları gerekse de yılın ikinci yarısında bu yorgunluğa değdiğini görecekler.

Genel

2020, ikinci yarısıyla yay burcunu zorlayacak bir yıl olacak. Başına bir takım talihsizlikler gelecek. Ancak ufak tefek sıkıntılarla bunları aşacak. Özellikle aşk hayatında, şansının yüksek olduğu söylenebilir. Bütün bir yıl boyunca çok fazla sorun yaşamadan ilişkilerine devam edecekler. 

Oğlak

Yeni yılı kendine ayıracak olan oğlak burcu, kişiliğinde keşiflere çıkacak. 2020 yılını kendini tanıma yılı ilan etmesi ise yaşadığı bir takım olumsuzluklar üzerine olacak. Neyse ki mesleki başarıları, yaşadığı sorunları gölgede bırakacak.

Aşk

Oğlak burcu için yeni yılın, aşk konusunda olumlu olduğunu söylemek, pek de doğru olmaz. Kişiliklerine ters ve bir hayli zor olan ilişkilere yelken açacaklar. Yeni yılın ilk aylarında, tanışacakları kişilerle aşkı bulduklarına inansalar da yılsonunda yanıldıklarını fark edecekler. Yine de ümitsiz olmayıp denemeye devam etmekte yarar var.

İş

Oğlakların, aşk hayatlarındaki olumsuzlukların aksine iş hayatları, muhteşem geçecek.  Yepyeni tekliflerle isimlerini duyuracaklar. Özellikle reklam ve sinema sektöründe çalışanlar için bu yıl, yıldızlarının parladığı yıl olacak.

Genel

Hayatlarının merkezine aldıkları meslekleri, yeni yılda oğlakların yüzünü güldürecek. Bu sayede mal ve mülk sahibi olabilecekler. Özellikle kazançları konusunda şans, onlardan yana olacak. Eğitimde ve mesleki anlamda, imrenilecek başarılara imza atacaklar. Gösterdikleri azim ve çalışma, iş hayatlarında da yardımcıları olacak.