23.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (YENİ ZAMAN KAPILARI)

Bugün 20:46’da Güneş akrebe geçiyor. Terazide ben batarken sen doğuyordu. Şimdi ben ve sen erirken, derinlerdeki biz açığa çıkıyor ve bu karanlık sularda herkes çok daha derinlerindekini deneyimlerken, saklı ışıklarını bulmaya çalışacaktır. Özel bir döneme giriyoruz. Herkesin yolu kendiyle! Soğukkanlılık ve sağduyu önemli! Gerçekten neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilmeli ve aklın ışığında yolumuzu görebilmeliyiz.

Bugün 08:17’de Ay, kovadaki yolculuğunu tamamlayarak balığa geçmiş bulunuyor. Hava puslu! Bu iki gün iyileşme ve yardımlaşmalar açısından önemli olacaktır. Yaşama Tanrının gözleriyle bakmaya çalışın ve orada neler olduğunun, bunun sizin için anlamının ne olabileceğinin farkına varın! Fedakarlıkları abartmayalım! Herkes üzerine düşenden sorumlu! Her şey bizden bir parça taşır, biz de her şeyden! Mühim olan bu parçaları bir araya getirirken büyük resimdeki kendimizi görmeyi başarmaktır. Biraz daha akışa bırakarak pasif harekette olmak, şu iki gün için daha iyi gelir.

Bugün gün titreşimi ve rehber kartımız bize ‘’ Yaşamın sesini daha güçlü duymaya çalış, ölçülülük önemli, sınırları koru; bununla birlikte bu sınırlarda da ısrarcı olma, kontrollü olarak esne, büyü ve genişle! ‘’ diyor. Yaşam, bilginin ve bu bilginin ötesindeki bilgeliğin keşfinin yolculuğudur. Tüm bildiklerimiz birgün erir gider. Geriye kalan onun çok ötesindeki deneyim ve bu deneyimin açığa çıkarabildikleridir. Her şey anda oluyor ve o olan tüm bilinenlerden daha büyük bir anlam taşıyor. Bunun farkına varmak önemli!

Bakalım Zodyağın aşk ve adalet burcu Terazi diğer burçlarda neler deneyimliyor olabilir? ( Yükselenlerinizi de dikkate alın! )

TERAZİ – KOÇ

Terazi koç ile kendini ifade etmeyi öğrenir. Terazinin kendini ifade etmesi çok önemlidir ve koç bunun için onu zorlayacaktır. Terazi ve koç zıt burçlardır. Terazi koçta içindeki vahşi hayvan ile iletişim kurar.

TERAZİ – BOĞA

Keyifli bir ilişki! Terazi boğa ile çok sanatsal bir birliktelik gerçekleştirebilir. Birbirleriyle çok özel bir iletişim kurarlar. Terazinin kararsızlığı ile boğanın emin olmaya çalışan doğası birleşince, harekete geçmek için terazinin öncü kimliğinin biraz daha ön plana geçmesi gerekir ve bunun için terazi önce boğanın güvenini kazanmalıdır. Venüsün zerafetiyle bunu kolaylıkla yapabilir.

TERAZİ – İKİZLER

Terazi ikizler ile yaşama daha merakla bakar. Hız kazandırır ikizler! Daha hızlı bağlantılar kurar. İkizlerin değişken tabiatıyla terazinin kararsızlığı istikrarsız bir durum açığa da çıkarabilir. Bir odağa ve kararlılığa ihtiyaçları var.

TERAZİ – YENGEÇ

Terazi yengeç ile büyülü sulara çekilir. İçindeki o romantik ışık açığa çıkabilir; bununla birlikte yengecin romantizmi ona fazla ‘’sulu’’ da gelebilir. Terazi romantizmin entelekt olarak da beslenmiş olmasını isteyecektir. Birbirlerinin ihtiyaçlarının farkına varmaları gerekir.

TERAZİ – ASLAN

Terazi aslan ile içindeki çocuğu açığa çıkarabilir. Keyifli bir ilişki olacaktır. Çok eğlenecekleri kesin! Aslan terazinin doğasını sevecektir. Terazinin kendine has zerafeti ondaki yaratıcılığı tetikleyebilir. Kahkahalar gırla gidebilir. Ciddiyet söz konusu olduğunda biraz çaba gerektirebilir. Terazinin geniş bakışı aslanı biraz karıştırabilir. Birbirlerini anladıklarında büyür ve genişlerler.

TERAZİ – BAŞAK

Terazi için başak anlaşılması çok da kolay olan biri değildir; bununla bilrikte başak terazinin dağınıklığını derleyip toplayabilir. Başak teraziye biraz sert gelebilir. Terazi onun tabiatını yumuşatır ve başağın mükemmelliyetçiliği biraz daha esner. Birbirlerini anlamaya ihtiyaçları var. Terazinin sevgisi başağı besler.

TERAZİ – TERAZİ

Kararsızlık alıp gidebilir bu süreci! İkisi de birbirlerini bir tarafa çekmek isterken açıklamalarında kaybolup giden bir sürç var edilebilir. Açık ve net olabilmeleri önemli! Kendilerini net bir şekilde ifade edebilmeleri gerekecektir.

TERAZİ – AKREP

Terazi akrep ile derin sulara çekilir. Orayı kendine has doğası ile ışıklandırabilir Terazi, akrep ile epey eğlenebilirler. Terazinin, yönetme gücü yüksek akrep ileyken kendini ifade edebilmesi önemlidir. Aksi takdirde kendini kaybolmuş hissedebilir. Birbirlerini geliştirirler.

TERAZİ – YAY

Terazi ve yay birlikte çok şey öğrenirler ve birbirlerine iyi gelirler. Bu ilişki bittiğinde ikisi de birbirlerine haber vermeyi unutmuş, çoktan farklı bir yere doğru çekilmiş olabilirler. Bu ilişki bilgelik ve duyarlılık yüklü olabilir. Kendilerine has bir ışık oluştururlar. Birbirlerini özgür bırakmaları önemli!

TERAZİ – OĞLAK

Terazi oğlak ile ayakları daha yere sağlam basan bir çizgi oluşturur. Oğlak terazide bir istikrar ilhamı yaratır. Disiplin ve kararlılık rüzgarları estirir. Oğlağın iç dünyasını anlamak bir terazi için çok da kolay değildir. İletişim kurabilmeleri, birbirlerini anlayabilmeleri önemlidir.

TERAZİ – KOVA

Terazi kova ile orjinalliği ve sürprizliliği deneyimler. Kova onu yaşam ile ilgili bilmediği renklere sürükler. Kova renklerin burcudur ve insanı, kendi renklerini bulmaya çeker. Birlikte çok yararlı projelerde görev alabilirler. Kova, terazi ile daha uyumlu bir doğa kazanır. Terazi de kendi olma şansı yakalayacaktır.

TERAZİ – BALIK

Bu ikili çok özel bir ikili! Balığın mitolojik hikayesine bakacak olursanız, iki yana yüzen balıklardan biri Afrodit, diğeri de oğlu olan Erostur. Aşk ve cinsellik Tanrıça ve Tanrısı! Terazi balık ile varlığını hiç bilmediği derinliklerini keşfeder. Birbirlerine iyi gelirler. Zor karar verseler de verdikleri kararlar bütünsel anlam taşır. Birbirlerinin içlerindeki sihri açığa çıkarırlar.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ