24.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (SATÜRN GÜNÜ)

Bugün Satürn günü! Satürn derin bilgelik ve bu anlamdaki anlayış olarak kendini gösterir. Satürn bizi zorlayan süreçleri isimlendirir; bununla birlikte bunun ardında açığa çıkarılmak istenen çok daha özel bir güç vardır. Bunu anlamak önemlidir. Bizi zorlayan süreçler bizim gelişimimizde en büyük görevi taşırlar ve asıl zorluğu yaratan bizim direncimizdir. Değişme vakti gelmişse ya değişiriz ki bunun adı gelişim olur ya da itinayla değiştiriliriz. ‘’ Durmak yok, yola devam! ‘’ Yaşam bu sloganla akıyor ve bunu anlamak önemli!

Güneşin akrebe geçmesiyle birlikte derinlerde bir uyanış dönemine girmiş bulunuyoruz. Kendimizi tanımak ve anlamak önemli olacaktır. Kişilik ve bu anlamda doğum krizleri gündeme gelebilir. Kendimizi bulmak, tüm bu kargaşanın  ötesindeki sesi duymak ve orada ruhu anlamak, işte bunlar önemli! Bugün üzerimizde bir baskı hissedebiliriz. Mühim olan bu baskının bize ne anlatmaya çalışıyor olabileceğinin farkına varmak ve bazı netlikler sağlamak! İhtiyacımız olan şey, suyun sesini duymak! İşte bu, zamanın hikayesini okumak ve ötesindeki ışığı anlamaktır. Açın gözlerinizi, istediğiniz müddetçe göremeyeceğiniz bir şey yok ve biz bunu hak ediyoruz, işte bu! Şimdilik!

Tam da Güneş dün gece itibariyle akrebe geçmişken bugün bakalım zodyağın yeraltı kralı akrep diğer burçlarla neler deneyimliyor olabilir?

AKREP – KOÇ

Yeraltı yüryüzüne karşı! Onlar savaşmak için bir araya gelirler! Meydan okuyucu bakışlarla birbirlerini süzerler! Birlikte savaşmaya karar verirlerse birbirlerinden çok şey öğrenebilirler. Renkli bir cinsel hayat! Tutku ve macera!

AKREP – BOĞA

Akrep ve boğa zıt burçlar olmasına rağmen aslında birbirlerine benzer çok özellikleri vardır. İkisi de önce güven duymak ister; bununla birlikte bunu kendilerine has özelliklerle deneyimlerler. Akrep krizler çıkarmayı sever. Boğa daha iyi huyludur; bununla birlikte bıçak kemiğe dayandığında oradan kaçmak gerekir. Birbirlerini anlamaya çalışmak onlara çok şey katar.

AKREP – İKİZLER

Akrep ikizlerle ilginç bir ilişki kurar. İkizlerin yarısı yeraltında olduğundan akrep ona çok yabancı gelmeyecektir; bununla birlikte ikizler burcunun yeryüzünde olduğu dönemde akrep kendini uzaklaşmış hissedebilir. Akrep ikizler ile dünyaya dair çok şey öğrenir. İkizler kıvrak zekasıyla süreçleri kolaylaştırabilir.

AKREP – YENGEÇ

Her ikisi de önce birbirlerini anlamaya çalışacaktır. Akrep yengecin doğasını çabuk sezinler. Yengecin maskelerini hisseder ve bu güvensizlik yaratır. Birbirlerine dürüst olmayı öğrenmeliler. Akrep kriz anında yengeç için incitici olabilir. Akrebin unutmayacağı birçok şey gibi yengeç de bunu unutmayacaktır. Birbirlerine karşı açık olmaları önemli!

AKREP – ASLAN

Akrep aslan ile farklı bir dünyaya çekilir. Burada kimin lider olacağı önemlidir. Akrep iplerin elinde olduğunu hissetmek isteyecektir. Aslan da bunu çok da umursamayarak hareket edebilir. Nasıl olsa onu kimse yönetemeyecektir. Ego savaşına girmedikleri müddetçe derin paylaşımlar gerçekleştirebilirler. Farkları bütünlenmelerine yardımcı olabilir. Yeter ki ayrılık yaratmasınlar ve birbirlerini anlasınlar.

AKREP – BAŞAK

Onlar harika bir ikili olurlar. Birbirlerini çabuk anlarlar. Akrebin yıkıcı gücü başağın yapıcı donanımıyla birleştiğinde epey büyük işler başarabilirler. Başak akrebi nasıl sakinleştireceğini bilir. Akrep de başağın iyi niyetini es geçmeyecektir. Sıkı bir dostluk!

AKREP – TERAZİ

Akrep için teraziyi anlamak çok da kolay değildir. Akrep gerilimi sever. Terazinin rahat havası onu ilk şaşırtır. Terazinin kendini ifade edebilmesine izin vermelidir. Aksi takdirde Venüsün karanlık yönüyle yüz yüze kalır ve ava giderken avlandığının farkına varır.

AKREP – AKREP

İki akrep birbirlerine doğru yaklaşırken bakışlarından birbirlerini tanır. O kısık bakışlar gördüklerinden çok daha fazlasını hatırlatmaya çalışmaktadır. Bu bir strateji de olabilir. Krizli bir ilişki! Bu krizler yönetilebilirse, kendilerine dair çok şeyi fark ederler. Enteresan bir birliktelik!

AKREP – YAY

Akrep ve yay birbirlerine çok şey öğretir. Birlikte derin yolculuklara çıkabilirler. Yeraltı keşif turları düzenleyebilirler. Akrep yayı yönetmek isteyecektir. Bu yayın hiç de hoşuna gitmeyecektir. Birbirlerini kendi hallerine bırakabilmeleri önemlidir. Kendiliğindenlikle daha sıkı bir iletişim sağlanır.

AKREP – OĞLAK

Akrep oğlak ile ‘’ Dinsizin hakkından imansız gelir. ‘’i yaşar. Oğlak onun krizlerini en iyi yönetebilecek kişidir. Oğlak için disiplin ve odak önemlidir. Akrebin çıkardığı yangınlar onu ürkütmediği gibi oğlağın bu net duruşu akrebin kendi yangınını kendi söndürmesine sebep olur. Akrep duygularıyla yaşar. Oğlağın duruşu ona fazla sert gelir. İçini keşfettiğinde oğlağın ki bunu en iyi akrep yapar, romantik bir ilişki başlar.

AKREP – KOVA

Akrep kovayı, kova akrebi ilginç bulur. Kova akrebe daha güçlü bir dünya görüşü sağlar. Özel yeteneklerini daha faydalı kullanmasına yardımcı olur. Kova akrepte daha hümanist bir etki oluşturacaktır. Derin savaşlar burada daha barışçıl bir doğa kazanabilir. Birbirlerine alışmaları önemli!

AKREP – BALIK

Akrep ve balık kendini yeryüzüne ait hissetmeyen iki parçanın bir araya gelişi gibidir. Akrep ne kadar dünyanın sırrını bildiğine inansa da kendini var eden çok önemli ışıklardan biri olan ruhun sırrında hep ürkerek biraz daha geri çekilir. Balık ona bu anlamda çok şey hatırlatacaktır. Uyanıyorsa, büyük bir güç uyandıracak değilse birinden biri arkasına bakmadan kaçacaktır.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ