23.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Savaşçı)

Bugün Merkür günü  ve Merkür, aklın ve iletişimin gezegenidir. Mitolojide ‘’Tanrılar Habercisi Hermes’’ olarak bilinir. Hermes, renkli bir karakterdir. Lirinin sesine hayrandır Zeus ve Apollon! Hırsızların, kumarbazların ve tüccarların koruyucusudur. Lirini çalışı ona Zeus tarafından kendisine hediye edilen kanatlı ayakkabılarını getirir. Böylelikle ‘’Haberci Tanrı’’ unvanını alır. Bugün Ay, boğadaki sağlamcı yolculuğunu tamamlayarak ikizlerin hareketli titreşimine giriyor. Merkür, ikizlerin yönetici gezegenidir. Bu iki gün iletişim enerjisi yoğun ve aklımız hızlı çalışma eğiliminde! Bunu lehimize çevirmek, olaylardaki görümüzü yükseltebilmekle ilgili olacaktır. Dikkat!

Güne( 00:46 ) Ay- Güneş gerilimi( kuinkuks ) ile başladık! Bilge Kocakarı( Ay ) ile Büyümeyen Çocuk( Güneş ) bir anne- oğul gerilimindeydi! Duygular ve arzular arası bir belirginleşme ihtiyacı! Bunu( 02:07 ) Ay- Uranüs gerilimi( kare ) takip etti! İçimizden çıkmaya çalışan bir şeyler vardı! Uranüs elektrik enerjisidir. Kareler dinamik açılardır. Bizden bir şeyleri açığa çıkaracak potansiyeli uyandırmamızı isterler. Bu açı kontrollü olma gerekliliğini de beraberinde getirir. Uyum  sağlamak adına çok kolay bir enerji değildir Uranüs! Bunu( 06:08 ) Ay- Satürn gerilimi( karşıt ) takip etti! Sabah sabah! Güne ayaklarımızı yere sağlam basma ihtiyacı ile uyandık! Bir yanımız dünyada olduğumuzu ve burada sorumluluklarımız olduğunu hatırlatmak isterken diğer yanımız ‘’ Ya bir dur ya! ‘’ diyordu. Devamında( 07:01 ) Ay- Merkür gerilimi( seskikuadrat ) duruma renk kattı! Aklımızı da toparlamamız gerekiyordu! Ortalığa bir çeki düzen! Öğle saatlerinde( 13:44 ) günün baş aktörü Merkür, Mistik Neptün ile geriliyor( yarı kare ) ki bu dağılmamanın ve içsel çözülmelerin önemli olacağını gösterir. Mantık, zanlarla birbirine karışabilir ve hatta kendi kendimizi yanıltma durumu söz konusu da olabilir. Hayaller ve gerçekler arasında kurduğumuz köprü ve bu anlamdaki samimiyetimiz önemli olacaktır. Takip eden saatlerde( 14:16 ) buna Ay- Mars gerilimi( seskikuadrat ) de ekleniyor. Gücümüzü akıllıca kullanmalı ve enerjiyi kontrollü bir şekilde odaklamalıyız! Hassas ve enerjisi yoğun bir gün! Ne yaptığımızın farkında olmak önemli!

Gün titreşimi Marsiyen bir vurgu yapıyor ve Marsın terazide, onu düzenleyen Venüsün akrepte olduğunu hatırlarsak, birbirlerini karşılıklı ağırlayan bu iki gezegen bize savaşın, içerideki barışın ışığı olduğunu hatırlama gerekliliğinden bahsediyor. Savaş, yola çıkmak ve bu yolda kendini bulmaktır. Rehber kartımız ‘’imparator’’ bizden ipleri ele almamızı, n’aptığımızın farkına varmamızı istiyor. Düzen kurmak ve bu düzende odağımızı, yol farkındalığımızı koruyabilmek! Ne zaman ne yapacağımıza dair mesajları takip ederek kendi derinliğimizle olan iletişimi korumak! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ