24.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Bilge Kalem)

Bugün Jüpiter günü ve bize verilen mesaj: ‘’verimlilik’’ Bunu anlamak önemli! Jüpiter şansın, bolluk ve bereketin, büyüme ve genişlemenin gezegenidir ve başak transitinde, düzenleyen Merkürün de oğlakta olduğunu hatırlarsak bizden öncelik ve odak yaratmamızı istiyor! Ay ikizlerde! İletişim ve etkileşim enerjisi yüksek!

Güne( 00:20 ) Ay- Pluton gerilimi( kuinkuks ) ile başladık! Derin bir dönüşüm ihtiyacı! Kabukların ötesindeki özgürlük! Ay- Uranüs sekstili( 01:40 ) bu duruma destekleyici bir ışık oldu! Uranüsün elektrik enerjisi, bu anlamdaki potansiyelin dışarı çıkabilmesi için bir şans! Yaşamda ihtiyaç duyduğumuz o adımı atabilmek için itici bir güç! Sabah saatlerinde( 07:18 ) enerjisi yoğun bir Ay- Jüpiter açısı( kare ) gündemdeydi! Bizden bir vizyon belirleyerek bilincimiz ışığında süreci daha hassas kaleme almamızı istiyor!  Öncelikleri belirlemek! Şansı yaratacak olan budur! Takip eden( 07:51 ) Ay- Mars üçgeni buradaki enerjiyi yükseltiyor! Ay teması güçleniyor ve derinlerden gelen önemli girişimlerin önü açılıyor! Öğle saatlerine doğru( 10:59 ) gerçekleşen Ay- Merkür gerilimi( kuinkuks ) iletişimde hassasiyeti artırıyor. Doğru kelimeleri bulmak! İşte bu önemli! Gücü yönetebilecek sır bu! Bütünsel bir bakış açısı ve işaretleri göz önünde bulundurarak ifade edebilmek! Öğle sonrası( 14:18 ) gerçekleşen Ay- Venüs gerilimi( kuinkuks ) ikili ilişkilerdeki hassasiyeti artırır! Enerjisi yoğun ve güçlü bir gün! Bilincimiz uyanık olmalı! Akşam saatlerinde( 20.28 ) Ay- Güneş gerilimi( karşıt ) söz konusu! Duygular ve düşünceler farklı tellerden çalma eğiliminde olabilir! Bu anlamdaki dengeyi kurmak önemli! Aklın ve kalbin buluştuğu o seste olalım! Bu, enerjiyi bilinçli kullanarak görümüzü çok daha genişletebilmemizi sağlayacaktır!

Gün titreşimi bizden adil olmamızı, akıllı olmamızı ve zekanın gücünün farkına varmamızı istiyor. Zeka, ‘’insanın sonsuz potansiyeli’’ demektir ve o doğru adımlarla açığa çıkarılmalıdır. İşlenmesi gereken cevher gibi düşünebiliriz. Önümüzü görmek mümkün! Bunun için yolun ve yolculuğun, bunun bizdeki içsel anlamının farkına varmalıyız! Cevaplar içeride! Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’araba’’ bize ‘’ Cesaret! ‘’ diyor ve bunun için harekete geçmek! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ