23 Eylül Haftası Haftalık Burçlar

Bu hafta burçları neler bekliyor? İkizler iş hayatı ile ilgili planlara dahil olurken Başaklar ise seyahat planları yapmaya başlayacaklar. Dahası yazımızda…

Koç

Bu hafta Koçlar hayatlarındaki önemli bir kişi ile ilgilenecekler. Çok önem verdiğiniz veya akıl hocası olarak gördüğünüz bir kişi, karşı koyamayacağınız bir teklifte bulunabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bu an sonunda geldi çattı. Hayat amacı veya anlamı dediğimiz şey, birey olarak varoluş amacımıza işaret eder. Bunu unutmamalısınız. Yakında hayat amacınızı bulacaksınız.

Boğa

Bu hafta Boğalar sosyal etkinliklerle ilgilenecekler. Eğer sosyal etkinliklere davet edilirseniz, hiç tereddüt etmeden kabul edebilirsiniz. Girdiğiniz ortamda tüm dikkati üzerinize toplayıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Dışarı çıkmak, sosyalleşmek ve yeni insanlarla tanışmak, düşündüğünüzden daha faydalı olabilir. Kendinizi artık çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

İkizler 

Bu hafta İkizler iş ve eğitim hayatları ile ilgileniyorlar. İş hayatınızla veya finansal konularla ilgili bir aile üyesinden destek görebilirsiniz. Bu destekle birlikte önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Aile üyeleri arasında etkin iletişim, birlikte zaman geçirmeye istekli olma, rollerin açık olması ve bireysel fikirlere, kişisel farklılıklara saygı duyma gibi özellikler çok önemlidir, unutmayın.

Yengeç

Bu hafta Yengeçler ev hayatları ile ilgilenecekler. Ev hayatınızda çok heyecan verici bir gelişme yaşanabilir. Yüzünüzü güldüren bu haberi, başkalarıyla paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz. Evinizde değişiklik yapmak istediğinizde, aklınıza gelen ilk şey, eşyalarınızı yenilemektir. Ancak yeni bir şeyler almadan da evinizin havasını değiştirmeniz mümkün. Yaratıcılığınızı kullanın!

Aslan

Bu hafta Aslanlar ekonomik konularla ilgilenecekler. Son günlerde elinize bir miktar para geçebilir. Nakit akışınızla ilgili hareketli günler olabilir. Özgüveninizi yüksek tutun ve yeni fırsatlara açık olun. Ama ne olursa olsun tasarruf yapmayı unutmamalısınız ve sahip olduklarınızla mutlu olmaya çalışmalısınız. Kısa süre içinde tüm sorunlarınız çözülecek.

Başak

Bu hafta Başaklar farklı şeylerle ilgilenecekler. Eğer kısa bir seyahate çıkmayı planlıyorsanız, bu hafta iyi bir tercih olabilir. Sandığınızdan daha güzel ve heyecanlı bir macera sizi bekliyor olabilir. Eğer tatile çıkma konusunda tereddütleriniz varsa mutlaka kendinize zaman ayırmanız gerektiğini ve tatile gidemeseniz bile birkaç gün kafa dinlemenizin iyi olacağını düşünmelisiniz.

Terazi 

Bu hafta Teraziler önemli kararlar alacaklar ve bu kararlarla ilgilenecekler. Hayatınızla ilgili önemli bir karar alma aşamasında olabilirsiniz. Bir dostunuz veya yakınınız bu karar sürecinde size çok büyük destek verebilir. Aldığınız haberler üzerine eyleme geçmeden önce hayatınızla ilgili biraz düşünün. Temel noktaları belirledikten sonra bu kararları değerlendirebilirsiniz.

Akrep

Bu hafta Akrepler aşk hayatları ile ilgilenecekler. Aşk hayatınızda romantizm ve hareket dolu günler sizi bekliyor. Eğer yalnızsanız, sandığınızdan çok daha yakın bir sürede yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Partneri olan Akreplerin ise hayatları ile ilgili evlilik ya da çocuk sahibi olma gibi önemli kararlar alması mümkün. Önümüzdeki günlerde artık hayatınız değişmeye başlayacak.

Yay

Bu hafta Yaylar yeniliklerle ilgilenecekler. Yeni bir iş aramayı veya ek gelir yaratmayı düşünüyorsanız, önünüzde hiçbir engel yok, hemen harekete geçebilirsiniz. Fırsatlar sizi bekliyor. Başarılı, mutlu ve özgür bir yaşam sürebilmek için, finansal özgürlüğünüzü kazanmanız ve tabi ki yaptığınız işten mutlu olmanız çok büyük önem taşıyor. Şansınız açık.

Oğlak

Bu hafta Oğlaklar sevdikleri ile ilgilenecekler. Sevdiğiniz insanlarda veya iş ortağınızdan büyük bir destek alabilirsiniz. Bu destek sayesinde başarıya ulaşmak için aradığınız özgüveni bulabilirsiniz. Performansınızı yükseltmek ve özgüvenli adımlar atabilmek için, kendinize olan inancınız çok önemli. İnsanların destekleri bize yardımcı olur ama önemli olan özgüvenimizdir.

Kova

Bu hafta Kovalar parasal konularla ilgilenecekler. Finansal anlamda büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir kredi onaylanabilir veya güzel bir haber alabilirsiniz. Yine de ne olursa olsun paranın mutluluğu satın alamayacağını unutmamalısınız. Ekonomik durumunuz olumlu yönde değişirken sevdiklerinizden uzaklaşmayın ya da onları üzmeyin.

Balık

Bu hafta Balıklar ruhsal konularla ilgilenecekler. Spritüal veya entelektüel anlamda yeni deneyimler yaşamak için güzel bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Birikimlerinizle çevrenizdekilere ilham olabilecek güçtesiniz. Artık kendinize daha fazla inanacaksınız ve manevi anlamda gelişeceksiniz. Farkındalığınızın artması ile hayalleriniz de gerçek olacak.