25.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Gecenin Sesi)

Bugün Venüs günü ve Ay, sabah saatleri itibariyle( 07:27 )  ikizlerdeki fıkır fıkır yolculuğunu tamamlayarak yengecin büyülü sularında yol almaya başlamış bulunuyor. Dün gece itibariyle( 22:05 ) Ay, Venüs ile üçgen yaparak boşlukta harekete başladı! Yakın ilişkilerin mercek altında olduğu bir gece geçirdik! Duygular su yüzüne çıktı!

Sabah saatleri itibariyle( 06:25 ) Ay- Neptün üçgeni aktif! Rüya boyutunda önemli açılımlar gerçekleşmiş olabilir. Bu bir şifa açısıdır aynı zamanda! Bu dolunayda çok derinlerde iyileşmeler gözlenecektir. Yeter ki buna izin verebilelim! Fiziksel olarak açığa çıkan etkileri bir çözülme ve iyileşme olarak düşünebilirsiniz. Öğle saatlerinde( 13:11 ) Dolunay gerçekleşiyor! Duyguların ve onların yaşamsal dönüşümlerinin, bunu içinde barındıran yolculuğun sorumluluğunu almak! Bunun açılımını ve burçlar üzerinde yoğunlaşabilecek etkilerini yazımızın başındaki videomuzda izleyebilirsiniz!

Öğle üzeri( 15:02 ) Güneş- Neptün sekstili gündeme geliyor. Özümüzle ilgili önemli çözülmeler… Kendinize ve yaşamsal duruşunuzda sizi yansıttığına inandığınız ışığa kulak verin! Neptün bu dolunayda yoğun görev taşıyor! Sualtı derinlikleri iş başında! İzin verin, su aksın yolunu bulsun! Orada yaşamın kendini kendinden doğurabilecek olduğu ışığın formülü saklı! Akşam saatlerinde( 17:33 ) gerçekleşecek olan Ay- Pluto karşıtı, gücü kontrollü kullanmamız ve bunu dönüşümlerimize yoğunlaştırmamız konusunda bizi uyarıyor. Sevmek, birini ya da bir şeyi sevmek değil, kendini sevmek ve her şeyin de senin içinde olduğunu hatırlayabilmektir! İlerleyen saatlerde Ay- Venüs( 18:35 ) ve Ay- Satürn( 20:22 ) gerilimleri gündeme geliyor! Yakın ilişkilerde ayakları yere basan bir duruş ve süreçleri ciddiye almak! Önemli çözülümler! Dışarıda neler olduğundan bir özgürleşin ve önce içeride neler olduğunun farkına varın, bu çok şeyi daha güçlü bir şekilde anlamlandıracaktır. Günü( 22:30 ) Merkür- Satürn yarı karesi ile kapatıyoruz! İletşim bir sanattır! Sanat, sorumluluk ve disiplin gerektirir. Bunu anlamak önemli! Kalem, ustalık ister ve bu ustalık insanın ruhsal gelişiminde nerede olduğu ile ilgilidir. Tüm bunları anlamak özellikle bugün daha önemli!

Gün titreşimi bizden kendi içimizdeki cevapların farkına varmamızı ve bunu yaşam yolcuğumuz açısından ciddiye almamızı istiyor! Şafak karanlığı! İşte şimdi bu günün anlamının farkına varılmalı! Rehber kartımız ‘’joker’’ deneyimin öneminden ve bunun yaşamımızdaki anlamından bahsediyor! ‘’ Yolda olan, ışıkta olur ve o ışık olup doğan, kendini bulur! ‘’ İhtiyacımız olan, bizi şaşırtacak armağanlara kendimizi açabilmek! Bunun için ihtiyacımız olansa eskiyi olduğu yerde bırakarak, orada hatırlamamız gerekenin ne olduğunun farkına varabilmek! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ