26.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Kozanın Doğumu)

Bugün Satürn günü ve Ay yengeçteki yolculuğuna devam ediyor, dolunay etkisi sürüyor! Önemli çözülmeler! Duygular yoğun! Özellikle ev, aile konularıyla ilgili! Yaşamsal bütünlüğümüzün idrakı! Ruhsal varoluşun anlamlandırılışı!

Günün ilk dakikalarında( 00:03 ) Ay- Uranüs karesi gündeme geldi! Uranüs yoğun bir enerjidir ve Ay bu enerjiyle yüklenirken gerilim arttı! Uranüs, gelecek enerjisidir ve bizim yarını inşa ederken çok hassas bir düzlemde algımızı ortaya koymamız gerekir. Sabah saatlerinde( 08:44 ) Ay- Merkür karşıtı oluştu. Hissetmek ve bunu ifade etmek iki ayrı uçta seyirde! Duygu ve mantığın farklı tellerden çalışı! Öğle saatlerinde( 13:52 ) Ay- Venüs üçgeni biraz daha yüreğimize su serpiyor olacak! Özel görüşmelerinizi için bu saatleri tercih edebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru( 15:52 ) Ay- Mars karesi başlıyor! Mars, ilişki kurduğu gezegeni güçlendirir. Ay güçleniyor; bununla birlikte bunun agresyon olarak kendini göstermemesi için içsel bir denge kurabilmek gerekiyor! Sürece hakim olacak potansiyeli uyandırmak gerek! Çok geçmeden( 16:41 ) gerçekleşecek Ay- Jüpiter sekstili bize daha bir iyimserlik katacaktır. Realist bakışımızı korumak önemli! Olanı görebilmek! Özde neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilmek! Buna eklenen( 17:29 ) Ay- Neptün seskikuadratı önemli bir sürecin habercisi! Puslar içinde kaybolmamak ve yolu bulmak önemli! Her şey bir kenara… Çok ötesinde sana kendini hatırlatmaya çalışan bir şey var! İşte onu bulmak! Günü( 23:07 ) Ay- Satürn seskikuadratıyla kapatıyoruz! İhtiyacımız olan tüm olanları ciddiye almak ve bunun ardında bize hatırlatılmaya çalışılan yaşam gerçekliğinin farkına varmak!

Gün tireşimi bizden kendimizi göstermemizi, bunun için işaretleri takip ederek bir yol ortaya koymamızı ve yaşamın özündeki o sesi duymamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ bir içsel büyüme sürecinden bahsediyor. ‘’ İçeriden aldığını dışa kat ve dışarıdan gelenin içeride büyüdüğünde anlamının olduğunun farkına var! ‘’ Her şey bir bütün ve bunun farkına vardığımızda bu bütünlük, yaşamsal ışığımızı yaratır ve bu değerlidir! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ