27.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (DOLUNAY BOĞADA)

Ay bugün 09:08* itibariyle boğa burcuna geçiyor. Koç ile iki gün boyunca aklımıza geleni ardımıza koymamış, yağıp esip gürlemiştik. Dün 15:26 itibariyle Ay, Merkür ile karşıt yaparak boşluktaydı. Düşünceler, meydan okuyuşlar, bu anlamda dağılmalar ve toparlanamayışlar… Neyse bu sabah artık ayaklarımız yere daha bir sağlam basıyor. Yavaş ve emin adımlar! Buna ihtiyacımız var. Atraksiyon atraksiyon nereye kadar! Duygusal olarak derin duyguların içinden geçiyoruz. Zira 14:05 çok güçlü bir dolunay gerçekleşiyor olacak!

Bu dolunay, ölümün doğuma gebe olduğu bir dolunay! Güneş yani benimiz, özümüz akrep ile büyük bir ölüm yaşıyor. Bu ‘’eski kral ego’’nun ölümü! O elle tutup gözler görebildiğine inanırdı. Oysa şimdi ‘’yeni kral benlik’’ doğumuna doğru ilerleniyor. Artık güneş battı ve gece yolculuğundayız. Bize ışık olacak tek şey yüreğimizin ışığı! İşte bunu anlamak önemliydi. Artık yüreği uyanık olanların yolu görebildiği bir zamandı. O zaman hala uyanmak için neyi bekliyoruz? Şimdi ‘’olgun, ölçülü ve mütevazi‘’ olan kazanacaktı. Onun da durumun rehavetine kapılmayıp yola devam etmesi gerekiyordu. Daha yapacak işler vardı. Zaman durmaz ve bunun ne anlama geldiğini anlamak önemli!

Bugün gün titreşimi yüzleşmelerin ve artık bunun devamı olan özgürleşmelerin öneminden bahsediyor. Rehber kartımız ‘’joker’’ yeni deneyimlere kendimizi açmanın önemini hatırlatıyor. ‘’ Yeni, sana seni kazandırır. ‘’ diyor. Bugün Mars günü! Savaş, kendimize aldığımız yol olmalıydı. ‘’ Değişmeyen tek şey değişim! ‘’ Bu hatırlanmalıydı. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ