2016 Sonbahar Kış Modası ve Kombin Önerileri

2016 yılına sayılı zaman kala moda dünyasında kelebekler uçuşmaya başladı bile. Kadınların vazgeçilmezleri arasında bulunan moda akımları ise her yıl olduğu gibi bu yılda göz kamaştırıcı seçenekler sunuyor. 2016 sonbahar kış modası akıllardan çıkmayacak modelleri, farkını ortaya koyan cüretkâr tarzları ve renklerin sadeliğini konuşturmayı başarıyor. 2016 modasında neler giyeceğinizi merak ediyorsanız moda turumuza başlayabiliriz…

Midi Modası Hız Kesmeden Devam Ediyor!

2015 yılının sonlarına doğru kendini gösteren akımlardan olan midi etek modası tüm hızıyla 2016 modasında yer almaya hazırlanıyor. Mini boy etekler, elbiseler ve midi pantolonlar bu yıl oldukça moda. Midi boylarınızla kombin yapmak istiyorsanız ince topuklu ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Stilettolar midi modasının en favori ayakkabıları olacaktır.

Erkeksi Bayanlara Maskülen Modası

2016 modası içerisinde yer alan maskülen tarz bu yıl erkeksi bir cazibeye sahip olmak isteyenlerin tercihi olacak. Özellikle kumaş pantolonlar ve blazer ceketler hazırlanacak olan maskülen kombinlerde iskarpin ayakkabılar ve kâküllü saç kesimleri oldukça uyumlu seçimlerden oluyor. Maskülen tarzın bu seneki en önemli parçası ise İspanyol paça pantolonlar olacak. Gri ve siyah tonlarda maskülen kıyafetler iş yaşantısında tercih edileceğe benziyor.

Cesur Kadınlar Deri Sever!

Sonbahar kış modası içerisinde cesur görünmek isteyen bayanların tercihi olacak olan deri parçalar bütün ihtişamı ile adeta ışıldıyor. Siyah deriler kadar beyaz derilerin de dikkat çektiği bu sezonda deri taytlar ve salaş kazaklar feminen görünmek isteyenlerin tercihi oluyor. Deri pantolonlar ve deri ceketler ile kombinlendiğinde sonbahar ve kış mevsiminde güzellik rüzgârı gibi esmenizi sağlayacak parçalardan.

Transparandan Gelen Cazibe Yakıyor!

2015 yılının en fazla konuşulan moda akımlarından biri de transparan kıyafetler oldu. 2016 sonbahar kış modası içinde vazgeçilmez bir cazibe odağı olacak olan transparan parçalar gömleklerde, eteklerde ve elbise gibi parçalarda kendini gösteriyor. Kadınların özellikle gece davetlerinde ve ya özel yerlerde giymesi için tasarlanan bu parçalar oldukça gösterişli olduğu için sade parçalarla kombinlendiğinde daha şık duruyor.

Saraydan Gelen Esinti Brokar!

Saraylı kadınların tercihi olan ve klasik bir duruşu simgeleyen en iddialı kıyafetlerin kumaşı olan brokar bu senede oldukça moda. Zengin bir görüntü kazanmayı sağlayan brokar kumaşlar kısa sürede dikkati üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Biraz Daha Püskül, Tüy ve Fırfır

Dikkat çekici olmak isteyen bayanların 2016 sonbahar kış modası içerisinde seçebileceği kıyafet detaylarından biri ise püsküllü, tüylü ve fırfırlı kıyafetler. Her kıyafete farklı bir hava katan ve daha canlı bir görüntü sunan püsküllü, fırfırlı ve tüylü ayrıntılar havalı olmak isteyen bayanların tercihi. Elbiselere, eteklerde, ceket ve ayakkabılarda görmeye alıştığımız bu ayrıntılar sade parçalarla kombinlendiğinde daha belirgin bir hal alıyor.

Uzakdoğu Modasından Pançolar ve Pelerinler

Soğuyan havalarda bayanların imdadına yetişen parçalardan olan pançolar ve pelerinler şık ve zarif görünmek isteyen bayanların bir numaralı tercihi oluyor. 2016 modası içerisinde yerini alan bu kıyafetler uzun çizmelerle ve püsküllü detaylarla kombinlendiğinde şıklığı doruklarda yaşamayı sağlıyor. Güzelliğinizi sıcak bir kıyafetle tamamlamak istediğinizde tercih edeceğiniz panço ve pelerinleri dalgalı saçlar modeli ile tamamlayabilirsiniz.

Monokrom Çizgilerde Kaybolmak İster Misiniz?

Sonbahar kış modası içerisinde siyah ve beyazın birlikteliğini en iyi anlatan tasarımlardan olan grafik çizgiler yani monokrom modası klasik görünmek isteyenlerin seçtiği modellerden. Siyah beyaz çekiciliğini ön plana çıkaran harika tasarımlar olan monokrom modeller elbiselerden ayakkabılara, ceketlerden takılara kadar her yerde.

Kadife Kadar Yumuşak ve Zarif Olmak İsteyenlere

Şıklığınızı kadifeden gelen çekicilik ile tamamlamak isterseniz her zaman asil ve zarif duracak olan kadife kıyafetlerden tercih edebilirsiniz. Bu yılın en sevilen renkleri olan kırmızı ve zümrüt yeşili ile birlikte kadifenin verdiği kadınsı çekiciliği bir araya getirerek özel günlerde göz kamaştırıcı bir kadın olabilirsiniz.

Dantel İle Kadın Olmanın Farkını Yaşayın!

Masum ve kadınsı görünmek isteyenlerin tercihi olan dantelli kıyafetler kadınlara kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak farklı bir güç veriyor. Dantellerin verdiği göz kamaştırıcı görüntünün tadını çıkarmak isterseniz dantelli birkaç parça ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Sonbahar kış modası içerisinde çekici saflığın adresi olan dantellerin yanı sıra payetli modeller, leopar desenler, patchwork desenler ve bretonlar da deneyebilirsiniz.