27 Nisan – 3 Mayıs Haftalık Burç Yorumunuz!

27 Nisan – 3 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

  • Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ile birlikte aşk hayatınızda yaşadığınız gerginlikler bitiyor. Çalışma hayatınızda ise 3. şahıslardan dolayı birtakım problemler yaşayabilirsiniz, dikkatli olun. Özel hayatınızda gerçeklerden kaçmak için uğraşmayın. Geçmişteki düşüncelerinizi silip atın. Salı’dan itibaren hem çalışma hayatınızda hem de özel yaşamınızda rahatlayacaksınız. İlişkisi olmayan Koçlar; romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

  • Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yeni haftaya yüksek enerji ile başlayacaksınız. Hafta boyunca maddi ve manevi değerler üzerinde çok önemli kararlar alacaksınız. Köklü değişiklikler yapmak için çaba göstereceksiniz. Ailenizi ilgilendiren meselelere daha hassas yaklaşacaksınız. Yeteneklerinizi ortaya koyun ve kariyerinizle ilgili erteleme yapmayın! Özel hayatınızda ise göstermiş olduğunuz fedakarlıkların karşılığını almaya başlayacaksınız.

  • İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta maddiyata biraz önem verin, çünkü sıkıntılı bir hafta sizleri bekliyor. Verilen sözler yerine getirilmeyecek. Bunun yanı sıra sözlerin tutulmamasıyla maddi zarara uğrayabilirsiniz. Ortaklaşa bir iş yapıyorsanız, siz de söz sahibi olun. Dikkatli davranırsanız bu haftayı çok sıkıntıya girmeden tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir konu varsa mutlaka doktora gidin, ihmal etmeyin. Özel hayatınızda ise ilişkileri iyileştirmek sizin elinizde olacak.

  • Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızla ilgili birtakım engellerle karşılaşabilir ve heyecanlanarak yanlış kararlar verebileceğiniz bir haftadasınız, aman dikkat! Maddi açıdan ince eleyip sık dokuyun, başkalarının da finansal açıdan sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Ailenizde yaşanan bir yanlışı güzel bir üslupla anlatın. Özel yaşantınızda ise yaşadığınız tartışmaları büyütmemeye bakın.

  • Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta başında zamanı nasıl kullanabileceğiniz konusunda düzenlemeler yapmalısınız. Bunu yaparsanız daha az yorulacak ve istediğiniz sonuçlara kısa süre içerisinde ulaşacaksınız. Sağlığınız ilgili bir problemde doktora gözükmeniz sizi rahatlatacaktır. Perşembe’den itibaren çalışma hayatınızda birtakım değişiklikler olabilir. Özel hayatınızda ise ortaklaşa kararlar almaya çalışın. Evli olmayanlar için, evliliğin kapıya dayandığını da söyleyelim.

  • Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Eş, iş ve istek gibi konularda istediklerinizin olması için çaba göstereceğiniz ve başarılı sonuçlara imza atacağınız bir haftadasınız. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazansa da, siz öfkenizi kontrol etmeyi unutmayın. Her konuda haklı olmanız imkânsız, bu nedenle karşınızdakileri anlamaya çalışın. Özel hayatta ise sorunlarınız ortadan kalkacak ve bu hafta huzurun kapılarını aralayacaksınız. Evli olmayanlar ise evlenebilir ve bu günlerin tadını çıkarmaya baksınlar.

  • Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Ailenizle yaşadığınız sorunlar sonlanacak ve iş hayatınızda yaşadığınız gelişmelerle mutlu olacaksınız. Ev – İş dengesini kurmanız da özgüveninizin artmasını sağlayacak. Özel hayatınızda gereken özveriyi gösterseniz de, devam etmeyebilir. Hafta sonu kendinize zaman ayırın, spor yaparak fiziksel bakımınızı yapın. Evli olmayan Teraziler ise, yakın çevrenizden biri size ilanı aşk yapabilir.

  • Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çalışma hayatınızda yoğun bir tempoyla karşılaşacaksınız. Çalışma hayatınızda özellikle gizliliğe önem verin. Yorgunluğunuz ise ilişkinize olumsuz yönde etki edebilir. Bu nedenle hafta boyunca kırıcı olmamaya çalışın. Hayatınızın aşkına olan duygularınız bu yeni haftada daha da kuvvetlenebilir. Çocuk istiyorsanız, uygun bir zaman diliminde olduğunuzun da altını çizelim.

  • Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Maddi açıdan istediklerinizin gecikmesi nedeniyle birtakım sıkıntılara maruz kalabilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerde net tavırlar ortaya koyun. Çarşamba’dan itibaren maddi açıdan rahatlayacaksınız. Salı gününden sonra ise iş hayatınızda iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda hep ben duygusu ile hareket etmeyin.

  • Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

İlk günlerden itibaren çalışma hayatınızda gözünüzden kaçan olayların farkına vararak onlara ayak uydurmaya başlayacaksınız. Çalışma hayatınızda disiplinli bir şekilde ilerlemeye devam edecek ve başarınızdan söz ettireceksiniz. Özel yaşantınızda ise eşinizle ilgili olan pişmanlıklarınızla yüzleşecek ve haksız olduğunuzu çok daha net anlayacaksınız. Ona fazlasıyla değer verecek ve mutlu olacaksınız.

  • Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Çalışma hayatınızda belirli projeleri vs. konuları bir sonraki haftaya erteleyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın baskıcı tavırları sizin sert davranışlar sergilemenize neden olabilir. Bu nedenle sert tepkilerin dozajını iyi ayarlayın. Çarşambadan itibaren maddi açıdan iyileşmeler söz konusu. Bekar Kovalar, iş hayatından tanışacakları biri ile aşk yaşayabilir. Evli olanlar ise sorunları çözmek için eşleriyle birlikte oturup konuşacak.

  • Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çevrenizdeki kişilerin desteği ile bu hafta karşılaştığınız problemlerin üstesinden geleceksiniz. Ailevi konularda aşırı duygusal yaklaşmamaya çalışın, biraz daha sakin düşünün. Evli Balıklar, eşinizin haksız davranışları sonucunda sıkıntılı günler geçirebilir. Siz de değiştirmesi mümkün olmayan olayların üzerine gitmeyin, birlikte oturun ve sorunları çözmeye çalışın. Evli olmayanlar ise çevresiyle daha fazla ilgilenmeli, kendisine ilgisi olanların yakınlaşmasına izin vermeli.