28.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Tamamlanmak)

Bugün Ay günü ve Ay aslanda parıl parıl ortalığa ışıklar saçıyor! Onu düzenleyen Güneş oğlakta, bizden içimizdeki çocukla ciddi bir ilişki kurmamızı istiyor. Bunu anlamak önemli! Yaşam neşemizin ve mutluluğumuzun, bunun değerinin, öneminin farkına varmak! Çocuk içselleştirir ve bu onun bitmez enerjisinin kaynağıdır. Kendini içinde kaybeder ve o kaybolduğu şeyin içinde kendini bulur!

Sabaha karşı( 04:15 ) gerçekleşen Ay- Uranüs üçgeniyle güne başladık! Ay, duyguları ve derindekileri anlatır. Uranüs, yarının ışığıdır. Dün, bugünden öte bir ışıktan enerji çekiyor! İçsel önemli çözülmeler! Ani değişim rüzgarları esebilir! Öğle saatlerine doğru( 10:30 ) Ay- Pluto kuinkuksu kendini gösteriyor! Duygular, yeni bir form kazanmak üzere dönüşüme uğrama süreci içinde! Anne ve ona yüklenen anlam sorgulanabilir! Zincirlerin ötesine geçilmedikçe yaşam, bizim yaşamımız değildir. Karanlığın ötesine, buna cesaret eden geçebilecektir. İhtiyacımız olan, bu ışığı uyandırmak! Günü gece saatlerinde( 23:30 ) gerçekleşecek olan Ay- Güneş seskikuadratı ile kapatıyoruz! Duygular, öze açılan kapılardır ve öz, duygular yoluyla bize gerçekten ihtiyaç duyduğumuzun ne olduğunu hatırlatır! Duygular karanlıktır. Onların bizimle gerçekleştirdiği etkileşime özümüzden gelen cevaplar, yarının ışığıdır ve insan bunu anlamalıdır!

Gün titreşimi bizden parçaları bir araya getirerek süreç içindeki bütünsel mesajın farkına varmamızı istiyor. İhtiyaç duyduğumuz şey hareket, içsellik, düşünsellik ve köklenişin evren ritmiyle buluştuğu yerde! İçsel büyüme, dışsal büyümeyi yaratacak o temelleri atabildiğinde ve dışşal büyüme, içsel büyüme ile beslenebildiğinde, parçalar yerini bulacaktır. Bunu anlamak önemli! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ