29.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Yeninin Savaşı)

Bugün Mars günü ve Marsın terazi transitini hatırlarsak, bu savaş bir karar verebilmek ve bunun sorumluluğunu alabilmek üzerine! Ay akşam saatlerinde (20:57) aslandaki cıvıl cıvıl yolculuğunu tamamlayarak başaktaki sorumlulukları hatırlatan yolculuğuna başlıyor! ‘’ Yaşama hizmet, kendine hizmet! ‘’ Bir ‘’yapılacaklar listesi’’nin zamanıdır. Detoks yapabilirsiniz! Bol su için ve sebze- meyve tüketimine ağırlık verin!

Güne sabah saatlerine doğru gerçekleşen (04:43) Ay- Venüs karesiyle başladık! Duygularımızı dışa vururken iç dengemizi korumak! Konunun bizimle ilgili olan kısmını iyi kavramak! Sabah saatlerinde gerçekleşen (07:29) Ay- Mars sekstili gün temasını güçlendiriyor ve girişimlerde destek sağlıyor. Bugünün Mars günü olduğunu hatırlarsak bu destekleyici açı, attığımız adımların bir anlamı olduğuna işaret! Çok geçmeden (09:13) Ay- Merkür kuinkuksu gerçekleşiyor. İfadelerimiz ekstra önem kazanıyor! İki düşün bir konuş! Öğle üzeri gerçekleşecek olan (14:43)

Venüs- Uranüs seskikuadratı dikkat çekici! Uranüs 27 Aralık itibariyle (05:53) geri hareketini tamamlayarak ileri harekete geçti. Koç burcunda ilerliyor ve bizlerden bireyliğin keşfini, bu anlamdaki cesareti istiyor. İlişkilerde kendi benimizin bilincine varmak önemli! İhtiyacımız olan özel alanımızla ilgili bazı sınırlar koyabilmenin öneminin farkına varmak! Aksi takdirde ilişki içinde kendimizi bulamadığımızı hissetmek söz konusu olabilir. Ay- Pluto seskikuadratı (15:05) buna ekleniyor. Derin bir dönüşüm ihtiyacı! Gölgelerin farkına varmak ve bu gölgelerde kendimizi bulmak! Akşam saatlerinde (18:03) Ay- Neptün karşıtı ve hemen yakınında (18:11) Ay- Uranüs seskikuadratı! Duygular çözülüyor, benlik taşacak yeni yollar arıyor, içeride bir şeyler dışarı çıkmak istiyor! Özgürleşmek ile bırakıp gitmek arası gidiş gelişler… Bırakıp gittiğimiz hiçbir şey gerçekten gidebildiğimiz değildir. Mühim olan, onun bizde yarattığı etkiyi dönüştürebilmek ve bu durumun anlamını kavrayabilmektir. Bu gerilim gece saatlerine doğru (20:24) Ay- Güneş üçgeni ile yerini içsel bir rahatlığa bırakıyor. Günün değerlendirmesini yaparak cevapları bulmak için güzel saatler…

Gün titreşimi ‘’yeni kapılar açmak’’ diyor. İhtiyacımız olan yaşamın bizi çağırdığı yerin sesini duymak ve orada olmak adına bir adım atmak! Önemli olan nereden başlayacağımızın farkında olmak ve bu yolculuk için bir yol haritası oluşturmak! Bu parçaları yerine oturtacaktır. Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ bize ‘’dışsal büyüme’’den bahsediyor ve bunun sırrı, öncelikle bir düzen kurmak gibi gözüküyor! Nereden başlayalım? Haydi şimdi! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ

ve 2016 yılı Gökyüzü Olayları- Burçlara etkileri…