30.01.2016 Gökyüzü Olayları (Ölümün Ötesindeki Şehir)

Bugün Satürn günü ve Satürn ‘’Zaman Tanrısı Kronos’’ ile ilişkilendirilir. Dünyada zamanı nasıl kullandığımız önemlidir; çünkü onun bize hatırlatmaya çalıştığı bir şey vardır! Zaman, insanın yolculuğunun sırrıdır ve insan bu sırrı yaşamdan okuyup anladığında, artık kapılar açılmaya başlayacaktır. Zaman, sorumluluk ve disiplin demektir. Bugün bunu hatırlama ihtiyacında olduğumuz görülüyor! Onu nasıl kullanırsak ektiğimiz tohumlar da öyle yeşerir yaşamda! Gün titreşimi bize ‘’ölüm’’ temasıyla geliyor ve bizden yıkılma vakti gelmiş olanı yıkmamızı, sistem kurmamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’aziz’’ yaşamın bize hatırlatmaya çalıştıklarına kendimizi açmamızı istiyor! Olan hiçbir şey tesadüf değildir ve insanın olanın içindeki Tanrılık sesini duyabilmesi gerekir. Bugünlük bu!

 

Ay boşlukta (03:34) Belirsizlik enerjisi getirir. Önemli kararlarla ilgili biraz daha sakin olmakta fayda var! Bugün günlük rutin ileri yapmak ve hafta ile ilgili gerekli düzenlemeleri tamamlamak için daha uyumlu bir enerji! Venüs- Pluto kavuşumu da devam ediyor( bkz. 29 Ocak 2016 ), anlayışlı olmaya çalışmakta fayda var!

 

Ay- Neptün seskikuadrat (10:21) Duygusal sadeleşme ihtiyacı! İçsel otoritenin kıpırdanışı! Teslimiyet! Aşkın kendini arayan deneyimi! Suyu bulandırarak saklanma arzusu! Kendini doğru kelimelerle ifade edebilme ve ilişkilerde sınırları netleştirebilme! Terazileri, koçları, terazi ve koç yükselenleri daha çok etkileyebilir. Terazileri kendilerini tanımlarken, koçları ilişkiler cephesinde!

 

Güneş- Satürn sekstil (13:38) Hayalleri gerçekleştirmek ve özümüzden geleni ortaya çıkarabilmek için verimli bir süreç! Bizden sistemli olmamız isteniyor ve bu önemli! Bilinçli ve programlı olabilmek! Bunu destekleyici bir açı! Kova ve yaylarda etkisi biraz daha yoğun gözlenebilir. Kova sistemli olabilmeli, yay sınırlarını aşabilmeli!

30 Ocak- 3 Şubat( Yaklaşan ) / 3 Şubat( Kesinleşen ) / 3- 6 Şubat( Ayrılan )

 

Ay- Satürn yarı kare (21:47) Daha uyanık kalmamız gerekiyor! Kendimizi nasıl ve ne kadar ifade edebildiğimiz önemli! Hissettiklerimizi, duyduklarımızı, gördüklerimizi daha derin bir anlamla ele alma ihtiyacı ve bu ışıkta bir içsel düzenlenme! Teraziler üzerinde bir baskı hissedebilir ve yaylar için geçmiş duygular uyanabilir!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ