30 Mart – 5 Nisan Haftalık Burç Yorumunuz

30 Mart & 5 Nisan Haftalık Burç Yorumları

  • Koç Burcu Haftalık Yorum

Yeni haftada eğitim ve iş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanacak. Emeğinizin karşılığını bu yeni haftada alabilirsiniz. Bu hafta, ummadığınız harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta ortasında ise iş nedeniyle yolculuk yapabilme ihtimaliniz var. Evli olan Koç’lar, eşiyle ilgili problemler yaşayabilir. Evli olmayanlar ise evlilik teklifi alabilir.

  • Boğa Burcu Haftalık Yorum

Yeni haftanın ilk günlerinde sağlığınıza aman dikkat edin! Haftalık burç yorumları arasında, sağlık açısından bu haftada sadece Boğa’lar tehlikeli gözüküyor. İş hayatınızda vereceğiniz tepkilerde de biraz dikkatli olun. Tepkilerinizi duygularınızla değil, mantığınızla gösterin. İş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz, aklınızla bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İşte pek iç açıcı bir hafta olmasa da, aşk hayatınız bu hafta keyifli olacak.

  • İkizler Burcu Haftalık Yorum

İş hayatınızla ilgili yeni haftada başarılı sonuçlara imza atacaksınız. Meslek hayatınızla ilgili tüm görüşmelerinizin olumlu sonuçlanacağını söyleyelim. Zekanızın ön planda olacağı bir hafta. Çarşamba günü ise işle ilgili biri size tepki gösterebilir. Eğitim hayatında da başarılı olacaksınız. Bu hafta çocuklarınızdan gelecek haberlerle mutlu olacaksınız. Aşk hayatınızda ise kazanma zamanı!

  • Yengeç Burcu Haftalık Yorum

İşinizle ilgili karar verirken başkalarının fikirlerini değil, kendi fikirlerinizi uygulayın. Maddi açıdan alacaklarınızı alabilir ve düzlüğe çıkabilirsiniz. Yeni haftanın ilerleyen günlerinde ise iş teklifi alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise her şey olumlu olacak. Evli Yengeç’ler; aşkınızın karşılığını almanın vakti! Bekarlar ise aklıyla değil, duygularıyla hareket etmeli.

  • Aslan Burcu Haftalık Yorum

Haftalık burç yorumunu merak eden Aslanlar; sigaraya ya da fazla kilolarınıza elveda diyebileceğiniz bir hafta! İşle ilgili her şeyi kontrolünüzden geçirin. Maddi açıdan isteklerinize ulaşacaksınız. Ayrıca zekânızla da takdir edilebilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu hafta tam zamanı! Sevgilinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu için çeşitli planlar yapabilirsiniz.

  • Başak Burcu Haftalık Yorum

Yeni haftada kendinize güvenerek hareket edecek ve rakiplerinize ne kadar güçlü olduğunuzu göstereceksiniz. Olumlu haberlerle yepyeni bir haftaya başlayacaksınız. Yatırım yapmak istiyorsanız, eşinize bir danışın. Ortak karar almak hem manevi hem de maddi açıdan sizi birleştirecektir. Bekar Başaklar ise artık duygularını ifade etmeli!

  • Terazi Burcu Haftalık Yorum

Çalışma arkadaşlarınızın düşmanca davranışlarına çok iyi yanıtlar vereceğiniz bir haftadasınız. Ayrıntılara önem verin ve mantığınızla hareket edin. İlk 3 gün maddi dengenizi korumaya özen gösterin, yatırım yapmayı düşünüyorsanız da erteleyin. Bir davanız varsa bu hafta davanız sizin adınıza olumlu sonuçlanabilir. Eşinizin ailesinden kaynaklı birtakım problemler yaşayabilirsiniz, fakat eşiniz bu durumun farkına varacak ve her şey tatlıya bağlanacak. Bekarlar ise çok fazla sorgulamasın, mutlu olmaya çalışsın.

  • Akrep Burcu Haftalık Yorum

Yeni haftada acele kararlar almayın. Mesleğinizle ilgili olaylara gerçekçi bakın. Çalışma arkadaşlarınız sinirinizi bozabilir ve yanlış kararlar vermenize neden olabilir. Onlara bu fırsatı vermeyin. Maddi açıdan sabırlı olun. Evli Akrepler, evlatları yüzünden eşiyle tartışma yaşayabilir. Bekarlar ise dikkatli olsun, evli birisinin yoğun ilgisi sizi aldatabilir.

  • Yay Burcu Haftalık Yorum

İşleriniz yeni haftada tereyağından kıl çeker gibi devam edecek. Girişimci olun, yakın arkadaşlarınızın önerilerine ise kulak verin. Cuma’ya doğru işlerinizi büyütebilirsiniz. Aşk ise haftanızı daha da anlamlı kılacak. Kendiniz için yaşayın ve kendinize güvenin. Dalgalanmaların hemen ardından mutluluğun keyfini çıkarın.

  • Oğlak Burcu Haftalık Yorum

Keyifli bir haftayla karşılaşıyorsunuz. Mesleğinizden dolayı yeni biriyle tanışabilir ve bu kişiye karşı aşk duyguları besleyebilirsiniz. Evli Oğlak’lar, eşlerinin değerini daha iyi anlayacaklar. İş hayatınıza ise hareketlilik gelecek. Yeni haftada kazanç, başarı ve her şey sizden yana.

  • Kova Burcu Haftalık Yorum

Aile bireylerinizle ilgili birtakım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sizi seven bu insanlara haksızlık etmeyin. Anlık tepkileriniz vicdan azabı çekmenize sebep olabilir. Bundan dolayı biraz daha dikkatli davranın. Aşk hayatınızda ise mükemmel gelişmeler olacak. Eşinizle kötü olan aranızı duygu yüklü sözlerle düzeltebilirsiniz.

  • Balık Burcu Haftalık Yorum

Maddi açıdan güçlü olacağınız bir haftadasınız. Çabalarınızın karşılığını iyi bir şekilde değerlendirebilmek sizin elinizde. Hayalini kurduğunuz bir malı satın alabilirsiniz. Evli Balık’lar, eşlerinin anlamsız davranışlarına karşı ilk 3 gün sabırlı olsun. İş hayatı ve başka özel nedenlerden dolayı bu gergin anlar yaşanabilir.