30 Haziran – 6 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız

Merhaba sevgili FalSepeti dostları, yine güzel enerjilerle dolu bir haftaya başladık, bu haftanın en önemli teması 1 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşecek olan Ay’ın Hilal fazı, dilek ve niyet çalışmaları için, yeni başlangıçlar için çok uygun, özellikle kendinizi daha fazla ifade etmek, özgüven geliştirmek ve varsa çocuklarla ilişkileri düzenlemek için. Değerlendirmenizi tavsiye ederim. Güneş’in Yengeç burcunda olması bu çalışmalarınızı derinlemesine etkilerle destekleyecek, ve bugün yani 30 Haziranda kurtulmak istediğiniz her şey için arınma çalışması yapmak da yine aynı derin etkili sonuçları vaat ediyor. Merkür Geri Hareketinin hâlâ devam ettiğini hatırlatmak isterim ve okumadıysanız sizler için hazırladığım Merkür Geri Hareketi yazısını ve Merkür Geri Hareketi Burç Yorumlarınızı okumanızı tavsiye ederim.

Bakalım gezegenler bu hafta burçlarınıza nasıl mesajlar veriyor, hem Güneş hem Yükselen burçlarınıza göre okuyabilirsiniz canlarım:

Koç: Bu hafta çok aktif bir başlangıç yapabilirsiniz! Özellikle parasal konularda sezgilerinize güvenirseniz bazı hayallerinizi gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atabileceksiniz, bu hafta şans sizinle, endişelendiğiniz konularda düzelme ve çözülme deneyimledikçe rahatlayacaksınız. Aşk ve sevgi konusunda yakın bir dostunuz size yardımcı olacak ve sorunlu ilişkileri olan Koçlar bu hafta romantizmi hayatlarına çekebilecekler 😉

Boğa: Bu hafta iş konusunda gelişmeler fazla: projeler bitecek ve özellikle iş hayatında romantik beklentileri olan Boğa’lar için bu projeler ve çalışmalar duyguların alevlenmesine vesile olabilir! Maddi açıdan ise bir kişiden veya kurumdan gelen bir para akışı tam zamanında ihtiyaç karşılayabilir, gözünüzü açık tutun 😉 Sevgilisi olmayan Boğa’lar eski bir alevi yeniden canlandırabilirler, tek yapmaları gereken bir adım atmak!

İkizler: Bu hafta biraz dinlenmeniz lazım, kendinizi ağırdan alın ve bırakın sevdikleriniz, dostlarınız sizi ilgi ile biraz şımartsın. Beklemediğiniz bir kişiden ya da konudan dolayı ufak bir sorun yaşayabilirsiniz, ancak bu hissetmemiş olduğunuz anlamına gelmiyor, daha da büyümemesi için gerekli önlemleri almalısınız.

Yengeç: Bu hafta sevdiklerinize sizin için ne anlam ifade ettiklerini söylemekten çekinmeyin. İşyerinizde biraz daha fazla para kazanmanızı sağlayacak olan bir fırsat size sunulursa, hayır dememelisiniz. Sevgilisi olmayan Yengeçler bu hafta sosyalleşip yeni insanlar tanıyabilirler, şans onlardan yana 😉

Aslan: Bu hafta pembe gözlüklerinizi bir süreliğine takabilirsiniz, ruhunuzun buna ihtiyacı var. Ev hanelerinde ve aile ortamlarında beklediklerinden daha fazla desteği görebilecek olan Aslanlar bu hafta ilgiye doyacak. Bu enerjiyi iyi değerlendirmeye ve iş ile sosyal hayatınızda beklediğiniz gelişmeler için gerekli adımları atmaya bakın, maddi açıdan beklediğiniz bir haber varsa bu hafta gelebilir 😉

Başak: Bu hafta kendinizi gösterme zamanı, işsiz Başaklar bir tanıdıkları vasıtasıyla kendilerine uygun bir iş bulabilirler, işi olan Başaklar ise yine benzer bir destek ile işyerlerinde rahatlayabilirler.

Terazi: Bu hafta beklemediğiniz yerden gelen ve başta pek işe yaramazmış gibi görebileceğiniz fırsatlar hem iş ve maddiyat, hem aşk ve arkadaşlık alanlarında size sürprizler yapacak, iç sesinizle mantığınızı barıştırın ve içinizden geliyorsa bir adım atın! Yaptığınız her işe kalbinizi ve samimi hislerinizi katmayı ihmal etmeyin, ödülünü fazlasıyla alacaksınız.

Akrep: Sevgilisi olmayan Akrepler için çok şanslı bir hafta, ancak beklentilerinizin dışına çıkabilirsiniz hazırlıklı olun, dışarıdan baktığınızda saçma sakar davranışları olan biri aslında sizin etrafınızda çok heyecanlı olduğu için öyle davranıyor olabilir, önyargılarınızı kırın bu hafta. Maddi problemleriniz varsa güvendiğiniz insanlarla bunu paylaşın, ya maddi yardım göreceksiniz ya da maddi açıdan sizi rahatlatacak bir konuya yönelmeniz için destek göreceksiniz.

Yay: Bu hafta sil baştan başlamak istyen, yeni bir sayfa açmak isteyen Yay’lara gülümsüyor, uzun zamandır bağlantınızı kesmek istediğiniz her şeyle ve herkesle bu hafta vedalaşabilirsiniz ve açacağınız yeni sayfa için çalışabilirsiniz. Uzun zamandır iletişim kurmadığınız dostlarınız bu hafta sizi arayabilir, ya da sizin aklınızda bu var ise bunu yapabilirsiniz. Romantik ilişkileri olan Yay’ları rahat bir hafta bekliyor, sevgilisi olmayanlar ise bu hafta bir sürprizle karşılaşabilir 🙂

Oğlak: Bu hafta iş yerinizde ya da sosyal hayatınızda birisinin yarım bıraktığı, daha doğrusu devamını getirecek cesarete ve bilgiye sahip olmadığı bir projeyi tamamlama görevini üstlenebilirsiniz, bunu bir zorunluluk ya da yük gibi görmezseniz, bittiğinde başarıyı kazanacak olanın siz olduğunu anlayacaksınız, üstelik bu sizin için çok kolay olacak, bol şans! Bu hafta aile ortamında bazı gerginlikler sabrınızı zorlayabilir, kesinlikle saf tutmayın ve tarafsızlığı seçin, böylece hafta sonuna kadar bu gerginlik bitmiş olacak.

Kova: Bu hafta özellikle kendinize ve çevrenize daha fazla sevgi yaymaya bakın, aldığınız karşılık misliyle olacak 😉 bu hafta elinize iyi bir miktarda para geçebilir, tadını çıkarmanız ve uzun zamandır satın almak istediğiniz bir şeyi almak konusunda kendinize izin vermeniz için çok uygun bir dönemdesiniz! Düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeye özellikle önem vermeniz, hem iş hem aşk alanında yeni bir kapı açmanıza yardım edebilir.

Balık: Bu hafta daha kararlı ve net olmalısınız, çünkü istediğinizi alabileceksiniz! Sadece istemeniz ve taleplerinizi net bir şekilde ifade etmeniz yeterli, para olsun ilgi olsun sevgi olsun her konuda beklediğiniz desteği göreceksiniz. Özellikle aşk konusunda eski bir alevin yeniden canlanması söz konusu olabilir, bu hafta hayatına önceden hoşlandıkları biri giren Balık’lara duyurulur 😉 İş ve sosyal alanda yeni planlar ve projeler ufukta gözükmeye başlıyor, bunlara dahil olmanız başarı getirecek.

Yıldızlarınızın pırıl pırıl parlamasını, size her konuda şans ve güzellikler getirmelerini diliyorum. Sevgilerimle!

~Yağmur Sothis